Online vásárlás menete

1. Navigáljon a Webáruházra.
2. Válassza ki a megvásárolni kívánt terméket, és a megfelelő mennyiséget, színt, méretet.
3. Kattintson a „Kosárba teszem” gombra.
4. A kosár oldalra érkezve ellenőrizheti a kosara tartalmát. Tetszés szerint kivehet belőle termékeket vagy akár többet is adhat hozzá
5. Ezen az oldalon írhatja be kuponkódját, ha van ilyen.
6. Válassza ki a szállítási módot.
7. Ha végzett a kosara ellenőrzésével, akkor kattintson a “Tovább a pénztárhoz” gombra.
8. A „Pénztár” oldalon adhatja meg bal oldalon a számlázási adatokat, jobb oldalon pedig a szállítási adatokat. (ha eltérő a számlázási adatoktól)
9. Töltsön ki minden csillaggal jelölt mezőt. Ha hiányosan, vagy hibásan tölti ki, erre a rendszer figyelmeztetni fogja, és nem engedi továbblépni.
10. A rendelés tartalma résznél újból ellenőrizheti a kosár tartalmát, illetve lehetősége van rá, hogy módosítsa a szállítási módot.
11. Válassza ki a fizetési módot. (Bankkártyás fizetés, Előreutalás, Személyes átvétel és fizetés, Utánvét)
12. Miután elolvasta, pipálja ki az „Elolvastam és elfogadom az Általános Szerződési Feltételek-ben foglaltakat *” részt.
13. Ha kitöltött minden szükséges adatot és kiválasztotta a fizetési módot, kattintson a “Megrendelés elküldése” gombra.
14. Sikeres vásárlás esetén egy összesítő oldalra fog érkezni, ahol a rendelés részleteit ellenőrizheti. Sikertelen vásárlás esetén ellenőrizze email fiókját. Ha nem érkezett sikeres vásárlásról szóló email, akkor ismételje meg a vásárlás.

Fizetési módok

• Bankkártyás fizetés: Bankkártyás fizetés esetén az oldal átirányítja a K&H Bank fizetési oldalára, ahol kártyaadatok megadásával fizetheti ki a megrendelést.
• Előreutalás: A visszaigazoló email-ben megtalálja az utaláshoz szükséges információkat. Utaláskor a megjegyzés rovatban tüntesse fel a nevét vagy a rendelése számát.
• Személyes átvétel és fizetés bemutatóteremben: Ez esetben átvételkor fizethet készpénzzel és bankkártyával is.
• Utánvét: Fizetés készpénzben átvételkor.

Szállítási módok

• Házhozszállítás futárszolgálattal: GLS futárszolgálattal szállítjuk ki a megrendelést a megadott címre. A kiszállítás a feladást követő munkanapon a futárcég által meghatározott időpontban történik. A csomag feladásakor email-t küldünk a kiszállítás részleteiről.
• Személyes átvétel: Vend-Tex Kft, 1115 Budapest Tétényi út 4/a