Új év, új anyagok és új kiállítás a Vend-Texnél. Izgalmas évnek nézünk elébe: nem csak a Heimtextilre látogattunk ki, de – mint arról már korábban is beszámoltunk – ott leszünk a Sirha 2020 Budapesten is! Mielőtt viszont elmondanánk, hogy mit láttunk Németországban, mivel készülünk a Sirhára vagy hogy milyen fejlesztéseket tervezünk idén, van egy kifejezetten év eleji meglepetésünk: új színes frottír törölközők!

Új színes frottír törölközők, nagyobb választék

Mindig szeretjük az újdonságokat, és folyamatosan dolgozunk ahhoz, hogy minél változatosabb módokon és minőségi textíliákkal tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket. Most év elején nem csak terveink vannak, hanem már új termékeink is: új színes frottír törölközők! Az új frottírok 450 g/m2 súlyúak, reaktív színezésűek (azaz nem klórállóak) és 100% pamut összetételűek.

Januárban ellátogattunk a Heimtextilre

2020 kezdetén tele reményekkel, várakozással és optimizmussal tervezzük az idei feladatainkat és céljainkat. Az új év lehetőséget ad arra, hogy megvalósítsuk korábbi elképzeléseinket és újakat tűzzünk ki. Ehhez előszeretettel keressük az új ötleteket, inspirációkat és törekszünk a trendi, de időtálló kollekció kialakítására. Ehhez segítségképpen ebben az évben is meglátogattuk a Frankfurtban megrendezésre kerülő 50 éves Heimtextil kiállítást, összegyűjtöttük a 2020 évi irányzatokat, melyek inspirációt és támpontot adnak a választékunk bővítéséhez, új kollekciónk összeállításához.

A klasszikus formatervezés és stílusjegyek egyre nagyobb teret hódítanak a modern környezetben felhasználva. Az évekig uralkodó szürke és árnyalatai eltűnőben vannak, vágyunk a melegebb, élettelibb és gazdagabb színpalettákra.

A harmonikus és kiegyensúlyozott belsőkhöz hozzátartozik a világos színtónusok használata. Segítségükkel kevesebb lesz az áramfelhasználásunk, mivel a világosabb árnyalatok több fényt tükröznek, ezáltal kevesebb mesterséges világítást kell használnunk.

A természetesség jegyében előszeretettel használjuk a naturális hatású anyagokat, és meleg színekkel vesszük körbe magunkat. A földszínekkel és telt színtónusokkal barátságosabb, komfortosabb környezetet teremthetünk. Választhatunk a csokoládébarna, az olíva zöld és a mustársárga árnyalatok közül, de a kobaltkék, a méregzöld és a padlizsán színek is karaktert adnak a helyiségeinknek.

A technológiai fejlődés gyorsasága és a környezetbarát, fenntartható szemlélet miatt fordulunk egyre inkább a természetesség felé a textíliák esetében is. A hálószobákban egyszerre jelenik meg a természetesség és a luxus érzete, köszönhetően a tűzött ágyvégnek és a minőségi, puha textíliáknak. A fürdőszobák megjelenése mozgalmassá és szórakoztatóvá válik. Mindezeket meglepő színekkel, különleges anyagokkal és izgalmas textúrákkal érhetjük el.

A lakberendezési trendek közül a környezettudatos és fenntartható lakberendezés egyre nyilvánvalóbb szempont a tervezéskor. Tudatos fogyasztókként egyre többen vágyunk a környezettudatos megoldásokra saját és gyermekeink egészsége, jövője érdekében.  Szerencsére egyre több információ és forrás áll rendelkezésre mindezek megvalósítására, hogy a mindennapokban is többet tehessünk a környezetünkért.

Beszállítóink többsége is részt vett a kiállításon, ahol bemutatták termékeiket – új struktúrákat, designokat és színeket is. A meglévő partnereinkkel és új, potenciális beszállítókkal is sikeres tárgyalásokat folytattunk. A jelenlegi beszállítóinkkal együttműködésünk további fejlesztéséről is tárgyaltunk, hogy a lehető legmagasabb szinten tudjuk továbbra is kiszolgálni saját vevőinket. Mindezek eredményeképpen pedig nem csak ott leszünk a Sirha 2020 Budapesten, hanem bemutatjuk új kollekcióinkat mind az éttermi, a szállodai és catering textíliáink területén is.

Milyen újdonságokkal készülünk idén? Sirha 2020 Budapest

Ami a legfontosabb: 2020. február 4. és 6. között találkozhat velünk a Sirhán, és személyesen is megismerheti cégünket, standard és egyedi gyártású szállodai és éttermi textíliáinkat! Bár gyorsan el fog repülni ez az alig három hét, addig is megéri letölteni katalógusainkat és esettanulmányunkat: ha átnézi őket, körvonalazódik önben, hogy milyen textíliákkal is szeretné felszerelni szállodáját, éttermét, már konkrét elképzelésekkel és kérdésekkel érkezhet standunkhoz.

Ráadásul, most elküldjük az esettanulmányunkat is!

Mit tervezünk még idén? Ahhoz, hogy az egyedi textília gyártást még magasabb szintre emelhessük, új, speciális díszítő varrógépet szereztünk be, amit természetesen a Sirhán (is) be fogunk mutatni.

2020-ban még nagyobb hangsúlyt fogunk fektetni az online rendelési lehetőségekre: tovább bővítjük webáruházunkat, weboldalunkat pedig még inkább úgy alakítjuk, hogy ön minden textília problémájára megoldást, kérdéseire pedig választ találjon!

Szóljon hozzá