Törölköző

Magas igénye van a szállodai törölközőt illetően

Örülne, ha szállodájában olyan törölközők lennének kihelyezve, amelyek magas minőséget képviselnek, és a minőségnek több száz referenciája van a szakmában? Akkor jó helyen keresgél, mert nálunk megtalálja az Önnek megfelelő törölközőt. Törölközőinkkel hosszú használat után elégedettek lesznek vendégei, mert jó a nedvszívó képességük, a színesek pedig nem fakulnak ki, mert klórállóak. A gyenge alapanyagú törölközők idővel hajlamosak durva tapintásúvá válni, a mi törölközőinknél ez nem tapasztalja a vendége. Magas minőségük révén a mosásokat is nagyon jó bírják.

Mi nagyon korán léptünk

Már 2004-ben, az az 12 évvel ezelőtt megjelentünk a piacon az alacsony és egyben sűrű hurok beállítású frottír termékekkel. Az újításunk, amely révén a frottír termékek kevésbé hajlamosak a hurokkihúzódásra, mára teljesen elterjedt a szállodaiparban, és több mint száz helyen a Vend-Tex 100%-ban pamut összetételű frottírjait használják.

A minőség mellett még egy dologból nem engedtünk. Abból, hogy ügyfeleink folyamatosan kedvező ár/érték arány mellett rendelhessenek tőlünk. Ezért az elmúlt több mint 10 évben néha minden kreativitásunkra szükség volt. Hol új technológiát honosítottunk meg a cégnél, hol a piac sietett a segítségünkre. A lényeg, hogy a mai napig és a jövőben is, versenyképes árszinten tudjuk kiszolgálni a partnereinket.

A Vend-Tex Kft. törölköző rendelhető, vásárolható kivitelek:

 • sima
 • különböző bordűrös (görög, hullám, srég bordűr, csíkos, farkasfogas, csíkos, rizsszemes)
 • hímzéssel emblémázott
 • szövéssel emblémázott

Mennyiségtől függően egyedi kivitelezésű frottír törölközők legyártására is van lehetőség. Korlátot egyedül a mennyiség jelenthet.

Tetszés szerint változtatható paraméterek: méret, súly, mintázat, logó, szín, egyedi címke.

Az igényei alapján, egyedi árajánlatot állítunk össze Önnek! Egyedi logózott frottír törölközőit is elkészítjük, ehhez csak a logóját kell megküldenie, és elkészítjük a gyártási terveket, amit a gyártás megkezdése előtt bemutattunk önnek.

Katalógusunk letöltése

Ráadásul, most elküldjük az esettanulmányunkat is!

Egyedi textíliák

Így kérjen árajánlatot

Mielőtt felkeres egy céget az árajánlat kérésével, nem árt, ha néhány alap dolgot tisztáz magában. Tegye fel magának ezeket a kérdéseket, és próbáljon meg válaszolni rájuk, így egészen biztos, hogy a kapcsolatfelvételnél gyors és hatékony segítséget kap majd.

Elképzelés

 • Milyen legyen a design?
 • Szükség van egyedi logóra?
 • Milyen alapanyagból kéri az abroszt?

Elvárás

 • Mit vár el a textíliákkal kapcsolatosan?
 • Milyen méretekre, milyen varrási kivitelre kéri az árajánlatot?
 • Milyen felhasználási területre kér árajánlatot?

Egyéb igény

 • Gondolja át, fontos-e az Ön számára a folyamatos pótlás (garantáltan állandó minőségben)?
 • Fontos Önnek a javíthatóság?
 • Szeretne termékmintát igényelni?
Raktárról azonnal megvásárolható frottír törölközők
 • frottír törölköző: 50 x 100 cm

Raktárról kapható színek: fehér, világoskék, világoszöld, beige, natúr, kakaó, stb. A színválaszték változhat, ezért kérjük, hogy rendelése előtt mindenképp érdeklődjön. A megrendelt mennyiség függvényében a Pantone színszám alapján, bármilyen színű frottír törölköző legyártását vállaljuk.

A lakossági, reklám célra a reaktív színezést, a szállodák, wellness fürdők, uszodák részére az indantren (klórálló) színezést javasoljuk.

Mindenképpen keressen minket árajánlatkérésével bármilyen csekély elképzelése van, mi segítünk meghatározni, hogy milyen anyagra van önnek szüksége.

Egyedi textíliák
Szolgáltatásaink

Hímzés

Bármilyen emblémát, logót el tudunk készíteni rugalmasan, rövid átfutási határidővel

Emblémázás

Szövéssel emblémázott frottír termékeink már bizonyítottak számtalan szállodában.

 

Pótlási garancia

Általunk gyártott termékekre folyamatos pótlást biztosítunk.

 

Miért válasszon minket?

Általunk gyártott termékek egy jelentős része saját tervezésű, csak cégünknél kaphatók, ajánlatunkban szereplő minőségben, összetételben és mintázatban. Cégünk alapfilozófiája, hogy mindent kínál a partnereinek, ami egy szálloda, étterem, panzió felöltöztetéséhez, rendezvénye lebonyolításához szükséges.

Színválaszték

Mintázatok száma

Anyagok száma

Elégedett ügyfélek száma
0