Új éttermet, szállodát szeretne nyitni?

Új éttermet, szállodát szeretne nyitni? Vagy már meglévő üzlete stílusát szeretné átgondolni? Vacilál, hogy ár vagy minőség alapján döntsön? Ne a bútorokkal kezdje az újratervezést, helyette gondolja át textíliái megjelenését, anyagösszetételét, mosási és kezelési tulajdonságait! Igényelje nettó 25.000 forint értékű, de most teljesen díjmentes tanácsadásunkat, és gondoljuk át együtt, hogyan lehet étterme, szállodája stílusos, de mégis otthonos, minőségi, de mégis költséghatékony textíliákkal felszerelt.

Szállodai és éttermi textíliákkal kapcsolatos tanácsadás

Egy étteremben vagy szállodai szobában a legnagyobb teret a textíliák foglalják el – gondoljon csak az abroszokra, szalvétákra, ágyneműhuzatokra, spandex huzatokra vagy akár függönyökre. Ezért (is) érdemes a textíliákra befektetésként gondolnia: hiszen ezek a vendégelégedettség egyik alapkövei is, így az ön érdeke is, hogy vendége puha, csomósodás- és allergénmentes ágyneműben pihenjen!

Olyan megoldásokat mutatunk önnek, amik segítségével elfelejtheti az évenkénti (akár többszörös) beszerzést, legyen szó éttermi, szállodai, wellness vagy catering textíliákról.

A tanácsadásra jelentkezni tud a lenti űrlapon vagy Facebook Messengeren keresztül, illetve hívhatja az alábbi telefonszámot: