Kategória

Szállodai textília

Császári kényelemben: a Vend-Tex szállodai textíliák világa

„A szem is eszik” ‒ tartja a német mondás.

Az Ön szállodájában, apartmanjaiban vagy panziójában a vendégek elvárják, hogy ne csupán otthonosan, hanem maximális kényelemben és luxusos hangulatban is érezzék magukat.

Ehhez biztosítja a szemnek elragadó, tapintásra csábító környezetet szállodai textília kínálatunk, az ágyhuzatoktól és -takaróktól egészen az elegáns függönyökig és sötétítőkig.

Legyen Önnél valóban a vendég a király!

Hotelünktől, szálláshelyünktől sokkal többet szeretnénk kapni, mint pusztán meghittséget, lakályos funkcionalitást.

Királynak akarjuk érezni magunkat, akinek a személyzet a kedvét lesi, és az ideiglenes lakóhellyel csak akkor vagyunk teljesen elégedettek, ha extra nívója által emlékezetes marad számunkra azután is, hogy visszatérünk a megszokott környezetünkbe.

Elegáns fehérben és választékos színekben elérhető paplanhuzataink, párnahuzataink, kispárnahuzataink és lepedőink az érzéki öröm és a pihentető ellazulás kiemelt helyszínévé teszik a szállodai ágyat.

Emblémázott, logózott frottírtermékeink teljessé varázsolják az előkelőség és a választékosság benyomását, amelyet a hely szelleme sugall.

Akár a legújabb divatoknak szeretne hódolni a szoba berendezésével, akár a klasszikus eleganciát vágyik megteremteni, fehér vagy színes dekorációs függönyeink és sötétítőink a legszebb kilátással is versenyre kelhetnek exkluzív megjelenésük által.

Praktikus szempontok a tökéletes választáshoz

Mindezeket az előnyöket ráadásul oly módon kínálhatja a vendégeinek, hogy Ön mint vendéglátó ár-érték arányban is kiváló, gazdaságos és időtálló befektetést valósít meg a vásárlással.

A vendéglátó-ipari textíliák csodálatos világában eltöltött három évtized után maradéktalanul tisztában vagyunk azzal, hogy a megrendelőink számára kulcskérdés a mindennapos használat általi igénybevétel hatása a termékeinkre. Textíliáink, frottírtermékeink azonban még a gyógyfürdőkben és a wellnessközpontokban is hosszú időn át helytállnak, és frissek maradnak.

Miközben más textíliák gyorsan elkopnak, tönkremennek az intenzív használatban, sőt, az is gyakran tapasztalható, hogy elhasználódik és foszlani kezd a törölközők széle, vagy bolyhosodik és göbösödik a textil, mindezeknek a problémáknak simán elejét veszi a Vend-Tex kompromisszummentes igényessége, amit az anyagok kiválasztása terén is tanúsít.

Élen járunk a tökéletes textília-élmény szolgálatában

Ha ötcsillagos értékeléseket szeretne beseperni a vendégeitől, ahhoz a már első ránézésre fényűző látványt és tapintásra kellemes érzetet nyújtani képes Vend-Tex textíliákra ‒ a szofisztikált damaszt és szatén textilekre, a tiszta pamut vagy kevertszálas, kiemelkedően tartós perkál és vászon termékekre ‒ is szüksége lesz.

Ön is nyugodtabban alhat, ha a vendégei édesdeden pihennek a finom és választékos szövetekkel vetett ágyban, és a reggeli zuhany után pihe-puhán élvezetes tapintású, rendkívüli nedvszívó képességű törölközők, pompás köntösök várják őket a fürdőszobában.

A szállodai textíliáinak egyediségét büszkén vállalhatja a klórálló cérnával megvalósított hímzéssel, ízlésesen kivitelezett logójával, emblémájával, amely a hely egységes arculatát, egyediségét külön hangsúlyozza a vendégei számára.

Kiemelten fontos kritérium számunkra is az időtálló minőség, amit adott esetben ‒ ha nem a legelterjedtebb, klasszikus fehér színt választja szállodai textíliáihoz ‒ a szintén klórálló színezéssel támogatunk. Ha pedig szállodatulajdonosként nem csupán a külcsínt tartja szem előtt, hanem a hasznossági szempontra is sokat ad, akkor a kevertszálas, poliészter-pamut alapanyagokra jellemző, könnyű kezelhetőségnek úgyszintén örvendeni fog.

A deformálódás, elnyúlás, illetve a mosások miatti összemenés sem probléma többé, mert a gyártás során eleve figyelembe vesszük a lehetséges méretváltozást, és már előzőleg szigorú feltételeket szabunk beszállítóinknak a textíliák mérettartási kvalitásai tekintetében is.

Teremtse meg költséghatékonyan, de a minőségből hajszálnyit sem engedve a szállodája, panziója vagy apartmanjai kifinomult stílusát a Vend-Tex szövetekkel ‒ kérje a linken díjmentes szakértői konzultációnkat!

Díjmentes textília tanácsadás éttermeknek és szállodáknak
Termékeink

Alapanyagok és kész termékek

Go to Top