Kategória

Szállodai frottír

Kényeztető szállodai frottírok igézetében a Vend-Texszel

„A szem is eszik” ‒ tartja a német mondás.

Az Ön vendégei elégedettsége csakis úgy lehet felsőfokú és maradéktalan, ha a szálláshely által biztosított textilélmény nem csupán az étteremben, a szoba berendezésében és az ágy kényelmében, hanem a fürdőszobában is a legmagasabb szintű.

Ehhez kínáljuk immár két évtizede frottír törölközőink és fürdőlepedőink, arc- és kéztörlőink, kádkilépőink, köntöseink és papucsaink széles választékát akár szaunák vagy wellnessközpontok, gyógyfürdők számára is, amelyeknél az intenzív használat miatt kiemelten fontos az időtálló minőség.

Legyen a szállodai fürdőszoba a komfort oázisa!

Akár otthon vagyunk, akár vendégeskedünk valahol, a fürdőszoba mindenképpen az a hely, ahol a nap első és utolsó perceit töltjük, napközben felfrissülünk, a végén pedig kipihenjünk a felgyűlt fáradalmakat.

Ez a privát szentély minden apró részletében a vendéglátónk igényességét adja vissza szavak nélkül is ‒ tartozékaival lenyűgöz és elkápráztat, ha a frottírtermékeket a Vend-Textől szerzi be.

Miben voltunk úttörők a szállodai frottírok piacán?

Büszkék vagyunk arra, hogy elsőként vezettünk be egy olyan csodálatos újítást, amely azóta már közkinccsé vált az iparágban, és mások is használják. 2004-ben jelentünk meg a szállodai textilek piacának ebben az előkelő szegmensében alacsony és egyben sűrű hurokbeállítású frottírtermékeinkkel.

Ez az újításunk lehetővé tette a hurokkihúzódás megakadályozását, és a szállodaiparban azóta olyannyira elterjedt, hogy ma már több mint száz, a legmagasabb nívójú hotelben, panzióban és apartmankomplexumban 100%-ban pamut összetételű frottírjainkat használják.

Pihe-puha tapintás és maximális nedvszívó hatékonyság

Ha a kellemeset sikerül a hasznossal összekötni, az már maga a tökéletesség. Mi egyenesen ezt az eszményt céloztuk meg, és nem is adtuk alább akkor, amikor fürdőlepedőink, törölközőink, kilépőink és papucsaink arisztokratikus termékcsaládját megterveztük a partnereink vendéglátói hírnevének országos, sőt azon is túli szintre emelése végett.

A vendégei valószínűleg ezekért a kvalitásokért lesznek oda, amikor a Vend-Textől beszerzett frottírjai használják, miközben Önnek mint vendéglátónak olyan előnyös terméktulajdonságok kedveznek, mint az extra minőségű alapanyagnak köszönhető tartósság, kopásállóság és foszlásmentesség, amely maradandóan értékessé teszi a befektetést.

Ha wellnessfürdőt vagy szaunát működtet, a kellemesen relaxáló szeánszok még feledhetetlenebbé tehetők a vendégei számára a magas kvalitású wellnesstörölközőinkkel, szauna- és masszázslepedőinkkel, kellemes és kényelmes szaunaruháinkkal és -köntöseikkel.

Ezek további előnye a magas fokú klórállóság, hiszen a szóban forgó textíliák gyakran találkoznak az uszoda vagy a fürdő klóros vizével, csakhogy a mi előrelátó gondoskodásunknak köszönhetően nem lesznek többé foltosak, és nem megy el a színük az akár hosszabb távú használat során sem.

Egységesen elegáns színvonal ‒ többféle kivitelben

A koherens, vagyis összefüggő és egységes megjelenés bármelyik kiváló vállalkozás ismérve, amely az Ön egyedi és összetéveszthetetlen márkájának a kiépítéséhez is elengedhetetlen.

Az egyediségben rejlő márkateremtési potenciál a szállodai frottírok esetében is adott, bár ez esetben a termékeknél, a méreteknél és az alkalmazott technológiáknál vannak bizonyos mennyiségi korlátok, minimális megrendelhető mennyiségek.
A márkázási követelmény magas szintű teljesítése érdekében logózási lehetőséget biztosítunk az összes, általunk gyártott termékre, és nem csupán azért, hogy a minőségi holmi ne keveredjen el a mosodában, hanem mert szállodai textíliánk a mindenkori megrendelőnk által büszkén vállalható színvonalat képvisel még a legmagasabb elvárásokhoz mérten is.

Ehhez az egységes arculathoz azonban a kivitelezési lehetőségek végtelen szabadsága társul. Ön tetszés szerint, a saját igényei alapján változtathatja a méretet, a súlyt, a mintázatot, a logót, a színt és a varrást, illetve a fazon típusát is.

Ennek köszönhetően pontosan olyan terméket kap tőlünk, amely egyedül az Ön vendéglátóipari létesítményére jellemző, tökéletesen célszerű és egyedi.

Mindent a nyerő ár-érték arányért

A minőség nem kell méregdrága legyen! Egyedülálló technológiai újításaink, fejlesztéseink és több évtizedes szakmai tapasztalaton alapuló kreativitásunk lehetővé teszi, hogy a legkedvezőbb beszerzési forrást biztosítsuk Önnek a vendéglátóipari texíliák terén.

Kíváncsi a színvonalhoz képest legelőnyösebb piaci ajánlatra? Vegye fel a kapcsolatot szaktanácsadónkkal a linken, és beszélje meg vele igényeit a csúcskvalitást megtestesítő szállodai frottírok terén!

Díjmentes textília tanácsadás éttermeknek és szállodáknak
Termékeink

Alapanyagok és kész termékek

Go to Top