Kategória

Catering textília

Mindennap új vendéglátói bútor? Catering textíliák a Vend-Textől

„A szem is eszik” ‒ tartja a német mondás.

Egy igazán igényes rendezvényszervező vagy cateringcég a legszívesebben akár minden alkalommal lecserélné a teljes bútorgarnitúrát, hogy makulátlanul friss és elegáns benyomást tegyen a vendégekre. Ez persze a gyakorlatban nem megvalósítható, de az elegáns hatásról attól még gondoskodni kell. Mi a megoldás?

Növelje a vendéglátásban használt bútorok élettartamát új huzattal!

Semmi szükség arra, hogy a funkcionálisan még mindig tökéletes, de esztétikailag időközben problémássá lett vendéglátói bútorokat idő előtt újakkal helyettesítse, sőt, a befektetése értékét is hosszú távon megóvhatja a Vend-Tex termékeivel.

Az általunk biztosított, matt és fényes struktúrájú, selyem szatén asztalszoknyák, spandex és elasztán székhuzatok, asztalhuzatok, koktélasztalhuzatok, díszítőtextíliák, konferenciatextíliák vagy akár sörpadhuzatok egytől egyig arról gondoskodnak, hogy a megannyi vendég által használt bútorok ne csupán tartósak legyenek, hanem lenyűgöző látványt is nyújtsanak.

Kisebb költségekkel is ámulatba ejtheti vendégeit

Rendezvényhelyszínén, éttermében vagy szállodájában tartósan friss, mindig újszerű hangulatról gondoskodhat, hogy a vendégei ne csupán elégedettek legyenek, hanem egyenesen elkápráztassa őket a fényűzően ízléses hatással, amelyet selyem szatén asztalszoknyáink, székszoknyáink, spandex és elasztán termékeik biztosítanak.

Ameddig csak stabilan áll a lábán az asztal és a szék, felesleges lenne újat venni helyette, és mégsem kell a minőségen spórolnia. A nívós catering textíliák nap mint nap újjá varázsolják a bevált bútorokat, ezáltal emelve a teljes környezet igényességét, szépségét és a vendégeket csábító vonzerejét.

Feledhetetlenné tesszük a rendezvényt hangulatteremtő spandex és elasztán huzatokkal

Nincs két egyforma étterem, rendezvény vagy fogadás, ha a vendéglátó komolyan veszi a pozitív benyomásokat biztosító, élményeket ajándékozó szerepkörét, amelynek része „a változatosság gyönyörködtet” mottó követése is.

Azért, hogy az Ön elképzeléseinek többé ne szabjanak határt a gyakorlati lehetőségek, a legújabb gyártási technológiával előállított elasztán és spandex huzataink széles kínálatát bocsátjuk rendelkezésére. Ezek által bármilyen választékos légkör megteremtéséhez lesz nívós eszköztára, függetlenül attól, hogy kül- vagy beltéri rendezvényt szervez-e a meghívottak számára.

Egységes és egyedi stílusban bonyolíthatja le a rendezvényeit

Cégének presztízsét pusztán a rugalmas textíliából készült bútorhuzatok minősége által emelheti, sőt, arra is van lehetőség, hogy a logójával vagy emblémájával lássuk el a textíliákat, még exkluzívabb légkört teremtve ezáltal.

Óriási haszonértéket hordozó, kiemelkedően praktikus termékek ezek, hiszen az új bútorok vásárlásához szükséges befektetést küszöbölik ki, mégis a luxus és az elegancia, nem pedig a takarékosság az, amit már ránézésre is tükröznek.

Választékos miliő ‒ catering textíliák minden alkalomra

Ha exkluzív rendezvényt szervez, elengedhetetlen kelléket biztosítunk hozzá külön rendelésre készülő koktélasztalhuzatainkkal, amelyek testreszabottan illeszkednek bármilyen méretű asztalhoz, vagy választhatja a típustól és mérettől függetlenül mindenhol kiválóan alkalmazható, standard huzatot is.

Vékony, de annál strapabíróbb székhuzataink gyönyörű eséssel, a gyűrődésmentes szatén előkelő megjelenésével szintén egyedi gyártásban elérhetőek, több száz mintával, méltóságot sugalló fehérben vagy üde pasztellszínekben.

A székhuzatok díszítésére használt organza kiegészítőkkel még esztétikusabbá teheti bármilyen rendezvény kifinomultan ízléses arculatát, a funkcionális szempontokon túlmenően is egységes, nagy felületű dekorációval teremtve választékos miliőt a vendégei számára.

Kattintson tovább, és beszélje meg díjmentesen a szaktanácsadónkkal, hogy milyen catering textíliákra lenne szüksége a különleges, mégis otthonos hangulat költséghatékony megteremtéséhez!

Díjmentes textília tanácsadás éttermeknek és szállodáknak
Termékeink

Alapanyagok és kész termékek

Go to Top