Sima vászon ágyneműhuzatok, lepedők – 50% Pamut – 50% poliészter összetételű – 180 g/m2 súlyú

Sima vászon ágyneműhuzatok, lepedők – 50% Pamut – 50% poliészter összetételű – 180 g/m2 súlyú

425 Ft5.425 Ft + ÁFA

VÁSZON ÁGYNEMŰHUZATOK, HA FONTOS AZ ÁR
Ma a vásznak tiszta pamut, vagy pamut – poliészter keverékből készülnek. Nagyon előnyös tulajdonságú ez a vászon, amelyik 50-50 % a természetes és a mesterséges szálak aránya, súlya 180 g/m2 súlyú. Ezek a textíliák a kedvező tulajdonságaikat sok mosás után sem vesztik el, ráadásul nagyon jó bírják a mosást, strapabíróak, garantáltan hosszú élettartamúak. Fontosak ezek a tulajdonságok, és a kedvező ár, válassza ezt a minőséget!

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

Kínálatunkban több variáció található a pamut – poliészter összetétel arányára, és a súlyra vonatkozóan. A gyenge minőségű poliészter fonalra jellemző bolyhosódás – göbösödés minimálisra csökkenthető jó minőségű fonal használatával, és a kikészítésnél alkalmazott anti-pillingesedési technológiával. A gyártás során mind a kettőre odafigyelünk.

A textíliák a használt poliészter fonalnak köszönhetően a kedvező tulajdonságaikat a mosások során sem veszítik el, emellett nagyon jól bírják a mosást, így garantáltan hosszú élettartamúak. Kevésbé gyűrődnek, és egyben könnyen vasalhatók, alak és mérettartósságuk pedig megkönnyíti a használhatóságukat. Amennyiben színes, kevertszálas ágyneműhuzatokat szeretne használni, azok színtartása a műszál tartalomnak köszönhetően a legjobb.

További információk

Gyártható termék

, , , , ,

Mintázat

Szín

Méret

, , , , , , , , , , , , , ,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Sima vászon ágyneműhuzatok, lepedők – 50% Pamut – 50% poliészter összetételű – 180 g/m2 súlyú” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Go to Top