Mosható szállodai párna – microfiber borítóval – 100% poliészter lapműszál töltettel.

Mosható szállodai párna – microfiber borítóval – 100% poliészter lapműszál töltettel.

1.535 Ft4.355 Ft + ÁFA

VÁLASSZON KÖNNYEN TISZTÍTHATÓ, HIGIÉNIKUS PÁRNÁINK KÖZÜL
Megunta, a szállodájában, apartmanjában, panziójában a régi elhasználódott, lapos, foltos párnákat? A párnák nagyon fontos szerepet töltenek egy szálloda, panzió mindennapi higiéniájában. Mit szólna olyan párnához, amely alapanyagának köszönhetően nem allergizál, higiénikus, erős igénybevételre lett tervezve, és a mosást, ipari tisztítást is jól bírja? Örülne, ha komoly összegeket és stresszt spórolhatna meg hosszútávon egy okos döntéssel?
Nálunk biztosan megtalálja azt a párnát, amelyik maradéktalanul megfelel a szállodaipar és a vendéglátás magas szintű követelményeinek.

Leírás

A hagyományos töltetű párna helyett a mosható párnák kerültek előtérbe cégünknél. Amelyek csomósodásmentesek és nem allergizálnak, ráadásul a párna kompletten, de a párnatok külön is mosható 40 °C-vagy akár 60 °C-on. Párnáink tetszőleges méretben, az Ön igényei alapján kerülnek legyártásra, és nem csak a mosást, ipari tisztítást jól bírják, hanem könnyen is száradnak. A párnák maradéktalanul megfelelnek a szállodaipar és a vendéglátás magas szintű követelményeinek.
Hogy miért? Mert már a gyártásnál odafigyelünk a legfontosabb szempontok teljesülésére: könnyű kezelhetőség, magas fokú higiénia, tetszőleges méret, töltet nem csomósodik, tartós borító.

További információk

Borító típusa

, ,

Méret

, , , ,

Töltet súlya

, , , , , ,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mosható szállodai párna – microfiber borítóval – 100% poliészter lapműszál töltettel.” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Go to Top