Indamintás selyemdamaszt napronok – 60% Poliészter – 40% Pamut összetételű, selyem fényű – 226 g/m2 súlyú

Indamintás selyemdamaszt napronok – 60% Poliészter – 40% Pamut összetételű, selyem fényű – 226 g/m2 súlyú

Legigényesebb éttermekben található meg ez az indamintás selyem damaszt. 60% Poliészter – 40% Pamut összetételű, 226 g/m2 súlyú textíliából készült napronok, kedveltek a fényes struktúrát előtérbe helyező éttermekben. Különböző színekben kaphatók a gyönyörű fényes struktúrájú napronok, amelyek éttermének kiemelkedő díszévé tudnak válni, bármelyiket is választja.

KÉRJEN AJÁNLATOT AZ ALÁBBI ŰRLAPON

Leírás

Vendéglátóiparban keresett a selyemfényű damaszt, amelyet más néven selyem damasztnak is nevezzünk, sima változatát pedig kevertszálas szaténnak. Jelen textília összetétele 60% Poliészter – 40% Pamut, súlya 210 g/ m2 súlyú, ebből készülnek az igényes napronok. Ezt a típusú alapanyagot a selyem fénye, könnyű kezelhetősége, és hosszú élettartama miatt kedvelik az éttermek. Gyártásnál a legjobb minőségű, strapabíró fonalakat használunk, ezzel garantálva, hogy folyamatos használat mellett is hosszú élettartamúak maradjanak a napronok. Fehér mellett 7 féle speciálisan kikevert színből választhat, ha a színválaszték nem elégíti ki igényeit, lehetőség van egyedi Pantone színkód alapján történő színválasztásra is. Ilyen igény esetén lépjen kapcsolatba textil szakértőnkkel. Bármilyen méretre van szüksége kérje ajánlatunkat.

További információk

Szín

, , , , , , ,

Méret

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Indamintás selyemdamaszt napronok – 60% Poliészter – 40% Pamut összetételű, selyem fényű – 226 g/m2 súlyú” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Go to Top