Damaszt körabroszok – 60% Poliészter – 40% Pamut összetételű, selyem fényű – 210 g/m2 súlyú

Damaszt körabroszok – 60% Poliészter – 40% Pamut összetételű, selyem fényű – 210 g/m2 súlyú

Kevertszálas selyem fényű sima szatén, 60% Poliészter – 40% Pamut összetételű, 210 g/m2 súlyú textíliából készült köabroszok, kedveltek a fényes struktúrát előtérbe helyező éttermekben.
Különböző színekben kaphatók a gyönyörű fényes abroszok, amelyek éttermének kiemelkedő díszévé tud válni, bármelyiket is választja.

KÉRJEN AJÁNLATOT AZ ALÁBBI ŰRLAPON

Leírás

Vendéglátóiparban nagyon keresett a kevertszálas sima, selyemfényű damaszt, vagy szatén melynek összetétele 60% Poliészter – 40% Pamut. Selyem damasztnak, vagy más néven kevertszálas damasztnak is nevezik a 210 g/ m2 súlyú textíliából készült körabroszokat. Ezt a típusú alapanyagot a selyem fénye, könnyű kezelhetősége, és hosszú élettartama miatt kedvelik az éttermek. Gyártásnál a legjobb minőségű, strapabíró fonalakat használunk, ezzel garantálva, hogy folyamatos használat mellett is hosszú élettartamúak maradjanak a körabroszok. Fehér mellett 5 féle színből választhat, ha a színválaszték nem elégíti ki igényeit, lehetőség van egyedi Pantone színkód alapján történő színválasztásra is. Ilyen igény esetén lépjen kapcsolatba textil szakértőnkkel. Bármilyen méretre van szüksége kérje ajánlatunkat.

További információk

Szín

, , , , ,

Méret

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Damaszt körabroszok – 60% Poliészter – 40% Pamut összetételű, selyem fényű – 210 g/m2 súlyú” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Go to Top