Bújtatós paplanhuzat – Kevertszálas vászon – 50% Pamut – 50% poliészter összetételű – 115 g/m2 súlyú

Bújtatós paplanhuzat – Kevertszálas vászon – 50% Pamut – 50% poliészter összetételű – 115 g/m2 súlyú

2.690 Ft6.510 Ft + ÁFA

Szereti a vidám, változatos színvilágot a szobáiban? Ennél a termékben megtalálja azt a színt amit keres. Az alapanyag összetételének, és az alkalmazott festési technológiának köszönhetően a textília a szép fényét és színét mosások során sem veszti el. Garantáltan hosszú élettartamúak a termékek, kevésbé gyűrődnek, és egyben könnyen vasalhatók, alak és mérettartásuk pedig megkönnyíti a mindennapi munkájukat.

Leírás

Szálláshelyek problémája, hogy ha nem a megszokott fehér színű textíliát szeretne használni, a beszállítói piacon nagyon kevés a választék, mint minőségben, mint színben. Szereti a vidám, változatos színvilágot a szobáiban? Ha ilyen kívánsága, elképzelése van szobai textíliák beszerzésénél, ez az alapanyag tökéletes lehet az Ön részére. Ennél az alapanyagnál megtalálja azt a színt amit keres, 20-25 féle színből választhat. Az alapanyag gyártásánál különös tekintettel figyelünk arra, hogy a használat során a textília legjobb tulajdonságait helyezzük előtérbe. Így az alapanyag összetétele pamut – poliészter, a színezés pedig a legjobb. Az alapanyag összetételének, és az alkalmazott festési technológiának köszönhetően a textília a szép fényét és színét mosások során sem veszti el. Garantáltan hosszú élettartamúak a termékek, kevésbé gyűrődnek, és egyben könnyen vasalhatók, alak és mérettartásuk pedig megkönnyíti a mindennapi munkájukat.

További információk

Gyártható termék

Szín

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Méret

, ,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bújtatós paplanhuzat – Kevertszálas vászon – 50% Pamut – 50% poliészter összetételű – 115 g/m2 súlyú” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Go to Top