Ágyneműhuzat

Tartós, minőségi ágyneműhuzatok tetszőleges méretben

Paplanhuzat, párnahuzat, kispárnahuzat?

Ágyneműhuzatot vagy ágyneműhuzat garnitúrát keres? Nálunk megtalálja. Mindezt olyan minőségben, amely a szállodai igényekhez maximálisan alkalmazkodik, és a vendégei is meg lesznek elégedve.

Minőségi és prémium alapanyagok:

Damaszt, szatén, perkália, vászon vagy krepp alapanyagból készítjük el a szállodákra jellemző fehér színben az ágyneműhuzatokat, amelyek raktárról azonnal nagy mennyiségben is elérhetőek, szállíthatók. Egyedi igények, vagy színes ágyneműhuzatok esetén a rendeléseket mennyiségtől függően tudjuk vállalni és teljesíteni.

A párnahuzat, kispárnahuzat és a paplanhuzat méretét Ön határozza meg. Mi minden esetben az Ön által kért méretet gyártjuk le.

Ahogy láthatja, számos alapanyagból készítünk ágyneműhuzatot, de a több évtizedes tapasztalatunk azt mutatja, hogy a vendéglátás és szállodaipar a kedvező tulajdonságai és hosszabb élettartama miatt a pamut-poliészter összetételű szobai textíliákat, ágyneműhuzatokat keresi, és mi is ezeket ajánljuk.
Sokszínű kivitelezés:

Leginkább bújtatós kivitelű paplanhuzatot, párnahuzatot, kispárnahuzatot gyártunk, továbbá a párnahuzatok lehetnek angolszélesek is. Akkor sem jövünk zavarba, ha Önnek gombos, tükrös, kötős, vagy zipzáras ágyneműhuzatokra van szüksége.

Az általunk elvégzett munka minőségéről nem mi szeretnénk beszélni. Beszéljen inkább az a több 100 szálloda, apartman és vendégház Magyarországon, amelyek már hosszú évek óta a Vend-Tex szállodai textíliáját használják nagy megelégedéssel.

Bármilyen ágyneműhuzatra van szüksége, bizalommal lépjen velünk kapcsolatba, és kérje korrekt árajánlatunkat. Kérjük, hogy igényét a minél pontosabb árajánlat érdekében, konkrétan fogalmazza meg!

Alapanyag kisokos

Pamut-poliészter előnyei:

Ezek a textíliák, ágyneműhuzatok szép fényűek, és ezt a tulajdonságukat sok mosás után sem vesztik el. Ráadásul nagyon jó bírják a mosást, és garantáltan hosszú élettartamúak. Használat során kevésbé gyűrődnek, könnyen vasalhatók, és a használatot megkönnyíti az, hogy alak és mérettartóak. A színes ágyneműhuzatok színtartása a műszál tartalomnak köszönhetően a legjobb.

Természetesen nem csak pamut-poliészter, hanem 100% pamut összetételű ágyneműhuzatokat is gyártunk, ám ezeknek a kezelési és élettartam tulajdonságai eltérnek. Ezt mindenképp mérlegelje a megrendelés előtt.

DAMASZT paplanhuzat, párnahuzat, kispárnahuzat

Szövés által magában mintás magas minőségi alapanyag. Mintázata lehet különböző csíkos és kockás is.

Összetétel és súly variációk:

 • 40 % polyester – 60 % pamut, 170 gr/m2
 • 35 % polyester – 65 % pamut, 140 gr/m2
 • 30 % polyester – 70 % pamut, 140 gr/m2
 • 50 % polyester – 50 % pamut, 150 gr/m2
SZATÉN ágyneműhuzatok

Finom, selymes tapintású, nagyon sűrű szövésű textília, általában minta nélküli kivitelben, de rendelhető, gyártható különböző csíkos, és egyéb mintákkal is.

Összetétel és súly variációk:

 • 50 % polyester – 50 % pamut, 125 gr/m2
 • 100 % pamut,  120 – 135 gr/m2
PERKÁLIA szállodai ágyneműhuzatok, paplanhuzatok, párnahuzatok

Finom, nagyon sűrű szövésű textília, magas minőségű cégünknél minden esetben fésült fonalból készül, minta nélküli kivitelben.

Összetétel és súly variációk:

 • 50 % polyester – 50 % pamut, 115 – 125 gr/m2
 • 100 % pamut, 115 – 125 gr/m2
VÁSZON ágyneműhuzatok

Lepedővászon minőségek, melyek alkalmasak ágyneműhuzat gyártására is, teljesen sima minta nélküli.

Összetétel és súly variációk:

 • 50 % polyester – 50 % pamut, 120 – 130 – 140 – 180 gr/m2
 • 100 % pamut
KREPP ágyneműgarnitúrák

Kevés vasalását igénylő huzat alapanyag, főleg panziók, apartman házak részére ajánljuk.

Raktárkészlet folyamatosan fehér színben kapható, de igény esetén színes (mintás) alapanyagokkal is szolgálni tudunk.

Összetétel és súly variációk:

 • 50 % polyester – 50 % pamut
 • 100 % pamut

Mindenképpen keressen minket árajánlatkérésével bármilyen csekély elképzelése van, mi segítünk meghatározni, hogy milyen anyagra van önnek szüksége.Egyedi ágyneműhuzatok

Miért válasszon minket?

Általunk gyártott termékek egy jelentős része saját tervezésű, csak cégünknél kaphatók, ajánlatunkban szereplő minőségben, összetételben és mintázatban. Cégünk alapfilozófiája, hogy mindent kínál a partnereinek, ami egy szálloda, étterem, panzió felöltöztetéséhez, rendezvénye lebonyolításához szükséges.

Termékeink

Színválaszték

Mintázatok száma

Anyagok száma

Elégedett ügyfélek száma

Referenciáink