Székszoknya

A szoknya nem csak hölgyeknek áll jól

Szállodák, éttermek, vendéglők és apartmanok számára biztosít akár alkalomról-alkalomra változó megjelenést a minőségi székszoknya, és annak legújabb típusa, a spandex. Legyen ugyanis szó bármilyen rendezvényről, a vendégek és ügyfelek szeretik magukat jól érezni. Ehhez pedig a hangulatos, exkluzív és a rendezvényhez vagy céghez passzoló dekoráció elengedhetetlen. Tegye székeit egyedivé a mi minőségi és exkluzív székszoknyáinkkal, spandex termékeinkkel, amelyekkel bármilyen hangulatot és stílust megteremthet.

Esetleg némelyik széke felett már eljárt az idő? Takarja le székszoknyával, és olyan mintha újjá varázsolták volna! Sőt, nem túlzunk, ha azt mondjuk, hogy a jól kiválasztott székszoknya a dekoráció legszebb dísze lehet! Gondoljon bele. Úgy lesznek maximálisan elégedettek a vendégei rendezvényről rendezvényre, hogy Önnek közben nem kell folyamatosan újra cserélnie a székeit. Ez komoly hatással van a szállodaiparban és vendéglátóiparban érdekelt szállodák, éttermek, vendéglők és apartmanok pénztárcájára. Így az önére is!

Referenciáink: Gundel Étterem, Marriott Hotel, Mercure Buda, Hotel Sopron, Kastélyhotel Sasvár.  Öltöztesse fel székeit, és hagyja, hogy azok elkápráztassák vendégeit!

Széles kínálat, minőségi, exkluzív alapanyagok

Jelenleg 5 különböző szövetet talál kínálatunkban, különböző színekben, amelyek alkalmasak székhuzat gyártására és készletről azonnal elérhetők minimális rendelési küszöb nélkül.

Anyagaink

Classic – Klasszikus – 155cm széles -100% poliészter, sima szövött anyag
Jersey – 160 cm széles – 100% poliészter, kerek kötött anyag
Heavy Jersey – 160 cm széles – 100% poliészter kerek kötött anyag
Senator – 180 cm széles – 100% poliészter kötött és kefélt anyag
Stretch – 160cm széles – 90% micro pliészter – 10 Lycra

Katalógusunk letöltése

Ráadásul, most elküldjük az esettanulmányunkat is!

Tekintse meg galériánkat és bemutató videónkat

Így kérjen árajánlatot

Mielőtt felkeres egy céget az árajánlat kérésével, nem árt, ha néhány alap dolgot tisztáz magában. Tegye fel magának ezeket a kérdéseket, és próbáljon meg válaszolni rájuk, így egészen biztos, hogy a kapcsolatfelvételnél gyors és hatékony segítséget kap majd.

Elképzelés

  • Milyen legyen a design?
  • Szükség van egyedi logóra?
  • Milyen alapanyagból kéri az abroszt?

Elvárás

  • Mit vár el a textíliákkal kapcsolatosan?
  • Milyen méretekre, milyen varrási kivitelre kéri az árajánlatot?
  • Milyen felhasználási területre kér árajánlatot?

Egyéb igény

  • Gondolja át, fontos-e az Ön számára a folyamatos pótlás (garantáltan állandó minőségben)?
  • Fontos Önnek a javíthatóság?
  • Szeretne termékmintát igényelni?
Rendelés, székszoknya mintadarab

A székszoknyákat minden esetben az adott székre szabva készítjük el, így a minta elkészítéséhez minden esetben kérjük a kívánt modell alapjául szolgáló szék, rendelkezésre bocsátását, a forma és a pontos méret megismerése céljából. Az adott székre minden esetben mintadarabot készítünk, amelyeket Önök véleményezhetnek, módosíthatnak. A végső forma elfogadása, és az alapanyag kiválasztása után tudjuk megtenni konkrét mindenre kiterjedő árajánlatunkat. Az egyedi elképzelések modellezési költségeit felszámoljuk.

Mindenképpen keressen minket árajánlatkérésével bármilyen csekély elképzelése van, mi segítünk meghatározni, hogy milyen anyagra van önnek szüksége.

Miért válasszon minket?

Általunk gyártott termékek egy jelentős része saját tervezésű, csak cégünknél kaphatók, ajánlatunkban szereplő minőségben, összetételben és mintázatban. Cégünk alapfilozófiája, hogy mindent kínál a partnereinek, ami egy szálloda, étterem, panzió felöltöztetéséhez, rendezvénye lebonyolításához szükséges.

Színválaszték

Mintázatok száma

Anyagok száma

Elégedett ügyfélek száma
0