Székhuzat

Teremtsen egységes stílust rendezvényein székhuzataink segítségével

A vendéglátó- és a szállodaipar speciális igényeihez alkalmazhatók a székhuzatok, amelyek segítségével végre valóban egyszerűvé válik egy-egy rendezvényen az egységes stílus megteremtése. Sőt, székhuzataink segítségével könnyedén megteremtheti azt a hangulatot, ami a leginkább illik a rendezvényéhez, miközben ehhez nem kell új székeket sem vásárolnia.

A székhuzat emellett rendkívül praktikus termék, mert székei akkor is kiválóan használhatók mindenféle eseményen, ha állapotuk ezt már nem tennék lehetővé. A spandex illetve székhuzat segítségével viszont eltakarhatja a felszíni hibákat, így nem kell lecserélnie azokat a székeket, amelyek ugyan még tökéletesen funkcionálnak, ám valamilyen felületi sérülés miatt inkább már nem mutatná őket a vendégeknek.

Gondoljon bele! Nem kell állandóan cserélnie a már elhasználódott székeket, hanem egy új árának a töredékéért a rendezvény idejére bármikor ujjá varázsolhatja őket, méghozzá az ön által elképzelt hangulat alapján. Teremtsen vendégei, ügyfelei számára olyan hangulatos és exkluzív környezetet, amelyben igazán jól érzik magukat!

Alapanyag tekintetében csak a minőségben hiszünk!

Vékony, de strapabíró, a szék méretére készített, szép esésű, kevésbé gyűrődő szatén alapanyagokkal, több száz mintával és fehér, illetve pasztellszínekkel dolgozunk. Természetesen rendelési mennyiségtől függően bármilyen szín megoldható.

Referenciáink: Gundel Étterem, Marriott Hotel, Mercure Buda, Hotel Sopron, Kastélyhotel Sasvár.

Öltöztesse fel székeit, és hagyja, hogy azok elkápráztassák a vendégeit!

Sztenderd vagy egyedi székhuzat

Jelenleg 5 különböző szövetet talál kínálatunkban, különböző színekben, amelyek alkalmasak székhuzat gyártására és készletről azonnal elérhetők minimális rendelési küszöb nélkül.

Anyagaink
Classic – Klasszikus – 155cm széles -100% poliészter, sima szövött anyag
Jersey – 160 cm széles – 100% poliészter, kerek kötött anyag
Heavy Jersey – 160 cm széles – 100% poliészter, kerek, kötött anyag
Senator – 180 cm széles – 100% poliészter, kötött és kefélt anyag
Stretch (Spandex) – 160cm széles – 90% micro pliészter – 10% Lycra

Katalógusunk letöltése

Ráadásul, most elküldjük az esettanulmányunkat is!

Székhuzataink

Mintás székhuzat

 A Vend-Tex Kft. új kollekciót fejlesztett ki nyomtatott minták nagy választékával. Ez megadhatja rendezvényének vagy vállalati eseményének az egyediséget, az Ön kívánsága szerint.

Spandex székhuzat

Az innovatív és kiemelkedő dizájn révén megteremtheti a kívánt hangulatot és az egyedülálló légkört az Ön eseményeire. A bőséges anyag-, minta- és színválasztékkal várjuk!

Exkluzív székhuzat

Exkluzív székhuzataink pontosan azt az eleganciát kölcsönözik rendezvényeire, amit Ön elképzelt! Egyéb termékeinkkel kiegészítve rendkívüli esztétikai élményt nyújtanak.

Esküvői székhuzat

Különleges rendezvényhez különleges hangulat illik! Akár modern, akár hagyományos esküvőre készül, elegáns székhuzatok segítségével megteremtheti a kívánt hangulatot!

Így kérjen árajánlatot

Mielőtt felkeres egy céget az árajánlat kérésével, nem árt, ha néhány alap dolgot tisztáz magában. Tegye fel magának ezeket a kérdéseket, és próbáljon meg válaszolni rájuk, így egészen biztos, hogy a kapcsolatfelvételnél gyors és hatékony segítséget kap majd.

Elképzelés

  • Milyen legyen a design?
  • Szükség van egyedi logóra?
  • Milyen alapanyagból kéri az abroszt?

Elvárás

  • Mit vár el a textíliákkal kapcsolatosan?
  • Milyen méretekre, milyen varrási kivitelre kéri az árajánlatot?
  • Milyen felhasználási területre kér árajánlatot?

Egyéb igény

  • Gondolja át, fontos-e az Ön számára a folyamatos pótlás (garantáltan állandó minőségben)?
  • Fontos Önnek a javíthatóság?
  • Szeretne termékmintát igényelni?
Rendelés, székhuzat mintadarab

A székhuzatokat minden esetben az adott székre szabva készítjük el, így a minta elkészítéséhez minden esetben kérjük a kívánt modell alapjául szolgáló szék, rendelkezésre bocsátását, a forma és a pontos méret megismerése céljából. Az adott székre minden esetben mintadarabot készítünk, amelyeket Önök véleményezhetnek, módosíthatnak. A végső forma elfogadása, és az alapanyag kiválasztása után tudjuk megtenni konkrét mindenre kiterjedő árajánlatunkat. Az egyedi elképzelések modellezési költségeit felszámoljuk.

Mindenképpen keressen minket árajánlatkérésével bármilyen csekély elképzelése van, mi segítünk meghatározni, hogy milyen anyagra van önnek szüksége.

Miért válasszon minket?

Általunk gyártott termékek egy jelentős része saját tervezésű, csak cégünknél kaphatók, ajánlatunkban szereplő minőségben, összetételben és mintázatban. Cégünk alapfilozófiája, hogy mindent kínál a partnereinek, ami egy szálloda, étterem, panzió felöltöztetéséhez, rendezvénye lebonyolításához szükséges.

Színválaszték

Mintázatok száma

Anyagok száma

Elégedett ügyfélek száma
0