A szállodai szobákban, illetve a textíliákhoz felhasznált alapanyagok jelzésértékűek, hiszen a szolgáltatásokon kívül ezek is megmutatják, milyen szintet, minőséget szeretne képviselni egy szálloda – és ezáltal azt is, hogy kiket szeretne vendégül látni. Gyerekbarát, családi szállodáknak általában a könnyen mosható és strapabíró vászon és damaszt ágyneműhuzatokat ajánljuk, míg a 4-5*-os szinten már a perkál alapanyag az elvárható minőség. A szatén és egyiptomi pamut ágyneműhuzat már a luxus igazi megtestesítője, viszont egyáltalán nem elérhetetlenek.

A szatén ágyneműhuzatokkal elegáns luxust teremthet

A 100% pamut összetételű szatén ágyneműhuzatok minden eddiginél magasabb minőségű alapanyagból készülnek. Teljesen fehér színűek, és leginkább 4-5*-os szállodáknak ajánljuk. A szatén alapanyag a legpuhább, legfinomabb, selymes tapintású, nagyon sűrű szövésű szövet, igényes – elegáns hatású luxus ágyneműk gyártására.

Győződjön meg alapanyagaink minőségéről még az ajánlatkérés előtt: igényelje mintakollekciónkat!

Az egyiptomi pamut ágyneműhuzat nem csak szép, de tartós is

Új alapanyagunkat, az egyiptomi pamutot és a belőle készült ágyneműhuzatokat a Sirha 2020 Budapest kiállításon mutattuk be idén februárban. Ez az alapanyag igazi fogalom a fonalgyártásban: ez a lehető legmagasabb minőségű fonal, hiszen kizárólag a legjobb minőségű gyapotból készül. Ebből kifolyólag pedig nem csak a tapintása selymes, de szakítószilárdsága is kiváló. Az alapanyag elérhető szürke és szürke mintás változatban is.

De mivel lehet még inkább elegánsabbá tenni akár a szatén, akár az egyiptomi pamut ágyneműhuzatot?

Slingeléssel díszített ágyneműhuzatok

A slingelés egy olyan díszítő technológia, mellyel minden eddiginél jobban ki tudja hangsúlyozni paplan- és párnahuzatait. A díszcsíkok lehetnek egyenesek, hullámosak és ívesek is. Bonyolult leírások helyett azonban beszéljenek helyettünk a képek.

Varázsoljon olyan hangulatot szállodájába, amellyel nem csak ön, de vendégei is elégedettek lesznek, és olyan különleges élményben lesz részük, hogy évről évre újra és újra önt fogják választani, akár pihenésről, akár konferenciáról van szó. Ha ön arra használja a jelen helyzetben felszabadult idejét, hogy újragondolja szállodája textíliákat (is) érintő területeit, kérje munkatársaink segítségét. Igyekszünk megkönnyíteni a turizmus újraindulását azzal, hogy segítünk felkészülni és megújulni.

Szóljon hozzá