Lassan megkezdődik az új szezonra való felkészülés. Ha ön tudatosan és tervszerűen végzi szállodai textília beszerzéseit, akkor már biztosan elkezdte átnézni a raktárkészleteket és leselejtezni az elhasználódott ágyneműhuzatokat, lepedőket és frottírokat. Miközben átgondolja, mekkora mennyiséget is szeretne beszerezni az egyes textíliákból az új szezonra, azt is érdemes fontolóra vennie, hogy felfrissíti-e a szobák enteriőrjét. Mivel egy szállodai szoba legnagyobb részét a textíliák foglalják el, ezért, ha változásra vágyik, érdemes elsősorban ezek alapanyagát, színét, designját cserélni az új darabok beszerzésekor. Mindez mindössze azon múlik, hogy milyen hangulatot szeretne megteremteni a szobákban. Igazi luxust? Akkor a szatén lesz az ön számára a tökéletes választás, ráadásul a legjobbkor: megérkeztek új szatén ágyneműhuzat alapanyagaink, új vászon és perkália anyagokkal együtt.

Az eddigi legmagasabb minőségű szatén ágyneműhuzat kínálatunkban

A csíkos damaszt ágyneműhuzatok eddig is népszerűek voltak a Vend-Tex kínálatában, azonban biztosak vagyunk benne, hogy ezentúl az új szatén ágyneműhuzat is a legkeresettebb termékeink közé fog tartozni! Ugyanis bővítettük kínálatunkat egy minden eddiginél magasabb minőségű szatén damaszt alapanyaggal, mely 100% pamut összetételű és teljesen sima fehér.

Fehér szatén ágyneműhuzat

Leginkább 4-5 csillagos szállodáknak ajánljuk, ahol az elegáns luxus megteremtése a cél.

Kíváncsi, hogy az ön szállodájába milyen alapanyagokat ajánlunk? Mintakollekciónk igénylésekor mondjon el mindent arról, hogy mit vár el az éttermi vagy szállodai textíliától (ágyneműhuzattól, abrosztól, szalvétától, lepedőtől, frottírtól), és kifejezetten azokat az anyagmintákat fogjuk elküldeni önnek, amik száz százalékban megfelelnek az ön által elvártaknak. Ezekből majd könnyen kiválaszthatja, mely alapanyagokra szeretne ajánlatot kérni – és így le is rövidítettük az árajánlatkérés egyébként igen hosszú folyamatát. Praktikus, nem?

Fehér perkália ágyneműhuzat a letisztult eleganciáért

Új perkália alapanyagunk nem csak ugyanolyan puha, mint eddigi anyagaink, de maga a textil szövése sűrűbb, ezáltal strapabíróbb, nehezebben foszlik vagy szakad a nagy igénybevétel ellenére is.

Perkália ágyneműhuzat

Fehér ágyneműhuzatainkat akkor ajánljuk, ha letisztult eleganciát szeretne teremteni szállodai szobáiban. A fehér a tisztaságot, makulátlanságot és magas minőséget képviseli, így tökéletes választás lehet szinte bármilyen szállodai szobába.

Strapabíró vászon lepedő

Lepedőkínálatunkban az egyszerűség mellett már a finomabb anyagok is megtalálhatók, legyen az 100 % pamut összetételű vagy kevert szálas vászon formájában. Ráadásul az új lepedő alapanyagaink minden eddiginél szélesebbek, így legyen szinte bármekkora méretű franciaágya, meg tudjuk oldani lepedő problémáit is.

Vászon lepedő

Olcsón keres lepedőt Airbnb szálláshelyére, motelébe, panziójába? Töltse le kifutó termékeink akciós listáit, melyekben olyan szállodai és éttermi textíliákat talál, melyekből bár pótlást nem tudunk biztosítani, de a megszokott magas Vend-Tex minőséget és alacsony árakat igen!

Kattintson a képre és töltse le kifutó termékeink listáit!

Az új szezon közeledtével érdemes elgondolkodnia szállodai textíliáinak megújításán. Apróságnak tűnhet, de egy új szín, új anyag vagy akár egy hímzett logó sokat tud dobni az ágyneműhuzaton, törölközőn, napronon, így pedig az egész étterem és szállodai szobai megjelenésén. Az egyedi szállodai textília gyártás első lépéseként töltse le katalógusainkat – a mellékelt Esettanulmány végig fogja vezetni minden olyan kérdésen, melyeket érdemes végiggondolnia, mielőtt beszerzi szállodájába, éttermébe a textíliákat.

 

Hozzászólás

  1. […] 100% pamut összetételű szatén ágyneműhuzatok minden eddiginél magasabb minőségű alapanyagból készülnek. Teljesen fehér színűek, és […]

Szóljon hozzá