Szalvéta

Hatalmas, azonnal elérhető szalvéta kínálat

A szalvéta az asztal megterítése során ugyanolyan fontos tartozék, mint az abrosz vagy az asztalszoknya. A vendégei azonnal észlelik a hiányát, mert nem csak az asztali dekorációt teszi teljessé, hanem praktikussága is megkérdőjelezhetetlen. Sőt, tovább megyünk. Az előbb említett vendégeinek egyáltalán nem mindegy, hogy mibe törlik meg a szájukat étkezés közben, és után.

Ezért Önnek se legyen mindegy

Cégünk damaszt szalvéta, selyem damaszt szalvéta, szatén szalvéta, szatén bordűrkeretes szalvéta, vászon szalvéta és dekorszalvéta kínálatában, biztosan megtalálja mind méretben, minőségben, mind színben és mintában a szállodájához, étterméhez, vendéglőjéhez vagy étterméhez illő szalvétát. Akkor is jó helyen jár, ha rendezvényszervezőként esküvőihez, céges rendezvényeihez keresi a tökéletes megoldást.

A szalvéta kínálatunkat úgy állítottuk össze, hogy azok maximálisan kiszolgálják a vendéglátó- és szállodaiparban megjelenő igényeket. A hagyományos minőségű szalvétától kezdve az exkluzív minőségű és megjelenésű szalvétáig mindent megtalál nálunk. Mindezt versenyképes árakon.

Kérésre, a mennyiség függvényében, bármilyen egyedi igényt rövid vállalási határidővel teljesíteni tudunk.

A Vend-Tex Kft. szalvétái azonnal elérhetőek

Nálunk, essen a választása damaszt szalvétára, selyem damaszt szalvétára, szatén szalvétára, szatén bordűrkeretes szalvétára, vászon szalvétára vagy dekorszalvétára, biztos lehet benne, hogy a lehető legrövidebb idő alatt dolgozzuk fel, és szállítjuk ki a megrendelését.

Immáron közel 25 éve szolgáljuk ki minőségi éttermi és szállodai textíliákkal a honi és a szomszédos országok jó nevű szállodáit, éttermeit. Legyen Ön a következő!

Katalógusunk letöltése

Ráadásul, most elküldjük az esettanulmányunkat is!

Így kérjen árajánlatot

Mielőtt felkeres egy céget az árajánlat kérésével, nem árt, ha néhány alap dolgot tisztáz magában. Tegye fel magának ezeket a kérdéseket, és próbáljon meg válaszolni rájuk, így egészen biztos, hogy a kapcsolatfelvételnél gyors és hatékony segítséget kap majd.

Elképzelés

  • Milyen legyen a design?
  • Szükség van egyedi logóra?
  • Milyen alapanyagból kéri az abroszt?

Elvárás

  • Mit vár el a textíliákkal kapcsolatosan?
  • Milyen méretekre, milyen varrási kivitelre kéri az árajánlatot?
  • Milyen felhasználási területre kér árajánlatot?

Egyéb igény

  • Gondolja át, fontos-e az Ön számára a folyamatos pótlás (garantáltan állandó minőségben)?
  • Fontos Önnek a javíthatóság?
  • Szeretne termékmintát igényelni?

Mindenképpen keressen minket árajánlatkérésével bármilyen csekély elképzelése van, mi segítünk meghatározni, hogy milyen anyagra van önnek szüksége.

Miért válasszon minket?

Általunk gyártott termékek egy jelentős része saját tervezésű, csak cégünknél kaphatók, ajánlatunkban szereplő minőségben, összetételben és mintázatban. Cégünk alapfilozófiája, hogy mindent kínál a partnereinek, ami egy szálloda, étterem, panzió felöltöztetéséhez, rendezvénye lebonyolításához szükséges.

Színválaszték

Mintázatok száma

Anyagok száma

Elégedett ügyfélek száma
0