Szállodai textília: szereti Ön az ingyenreklámot?

Mi emberek, először mindig a külső alapján ítélünk, és emiatt nem is tehetünk szemrehányást magunknak. Ez egy több évezredes evolúciós program része. A jó hír az, hogy ezt az Ön szállodája bármikor a maga javára fordíthatja.

Nem létezik második első pillanat, vagy második első esély. A vendégei tudat alatt a másodperc töredéke alatt hoznak ítéletet a szállodájáról, a kiszolgálásról, a szolgáltatások minőségéről. Ez pedig később (a második és további pillanatokban), már nehezen módosítható.

Ön szerint milyen hatással lenne a forgalmára az, ha az első pillanatban a mostaninál érezhetően több emberben keltene rokonszenvet a szállodája? Azt tudja, hogy ebben milyen szerepet játszik a szállodai textília? Olvasson tovább, és lehull a lepel.

A rossz minőségű szállodai textília mellett bármilyen jó lehet a szolgáltatása…

Amikor valaki szállodát keres az interneten, azonnal a képekre kattint. Ha nem tetszik neki amit lát, el sem olvassa a szálloda szolgáltatásait.  Vagy, amikor a vendég megérkezik a szállodába, az az első dolga, hogy körbenéz. Ezért egy kicsit is rendetlen recepció, rendezetlen előtér vagy rossz minőségű, esetleg hiányzó szállodai textília, azonnal mély nyomot hagy benne. És akkor még nem beszéltünk a szobákban, a wellnessben és az étteremben felhasznált szállodai textíliáról. Legyen az egy ágytakaróágyneműhuzatpaplanpárnatörölköző, egy puha köpeny, vagy bármilyen frottír termék, nagyon fontos, hogy a vendégeket jó minőség várja.

A bizonyítvány nagyon hamar kiállítódik

Biztosan ismeri azt az érzést, amikor az iskolában valakit elkönyveltek valamiben rossznak, és bármennyire is igyekezett, ezt a megbélyegzést nem tudta leszedni magáról. Pontosan így jár a szállodaiparban az, aki rossz minőségű szállodai textíliával várja a vendégeit. Jobb esetben elveszít egy vendéget, rosszabb esetben, ennek a híre messzire elszáll. Pedig lehetne másképp!

Szerezzen magának ingyenreklámot egyedi, logózott szállodai textíliával

Az egyediség, a megjegyezhetőség a legfontosabb a szállodaiparban. Ön is tudja, mi is tudjuk, hogy a verseny hatalmas ezen a területen. Megszokott módon, tehát csak a minőségi, magas színvonalú szolgáltatásokkal már nem lehet hosszú távon versenyképes maradni. Nem elég jónak lenni, annak is kell látszani!

Nagyon fontos, hogy a neve sokszor, sok helyen és minél pozitívabb felhanggal forogjon. Akkor lesz ismert, ha beszélnek Önről, és akkor lesz népszerű, ha a márkája pozitív színben tűnik fel. A logózott termékeinkkel elérheti, hogy jobban megjegyezzék a márkáját, mint a versenytársakét. A szállodai textíliánk minősége, pedig garantálja azt, hogy a vendégei pozitív élményekkel gazdagodnak, ami biztosan csak jót tesz a márkájának.

Velünk olyan ingyenreklámot szerezhet, amely valóban a célközönségét szólítja meg, és ezért a hatás sem marad el!

A Vend-Tex Kft. logózott, minőségi szállodai textíliáival biztos lehet abban, hogy szállodájának a logója olyan minőségű textíliára kerül, amellyel vendégei és Ön is maximálisan meg lesz elégedve. Nézzen körül a minden igényt kielégítő kínálatunkban, és ossza meg velünk elképzeléseit, hogy valóra válthassuk!

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

0