Spandex székhuzat

Díjmentes textília tanácsadás éttermeknek és szállodáknak

Gondoljuk át együtt, hogyan lehet étterme, szállodája stílusos, de mégis otthonos, minőségi, de mégis költséghatékony textíliákkal felszerelt.

Teremtsen egységes stílust rendezvényein székhuzataink segítségével

Semmi nem lehet olyan exkluzív, mint az Ön székeire akár saját elképzelés szerint elkészített székhuzat, mindez elérhető áron. Kínálatunkban szerepelnek a hagyományos anyagokból készült fazonok, de az innovatív új dizájnok, amit pontosan az Ön igényére tervezzük meg, és készítjük el. Az innovatív és kiemelkedő dizájn révén kívánjuk megteremteni a hozzáadott értéket és az egyedülálló légkört az Ön eseményeire. A bőséges anyag- és színválasztéknak köszönhetően bármely igénynek eleget tudunk tenni.

Jelenleg többféle alapanyagot talál kínálatunkban, különböző színekben, amelyek alkalmasak székhuzat gyártására., Feszített Spandex alapanyagú székhuzat gyártására Stretch 90% Micro poliészter – 10% Lycra alapanyagot javasoljuk.

Cégünket, a Vend-Tex Kft az különbözteti meg a piacon, hogy folyamatosan új dizájnok megalkotásán és új alapanyagok beszerzésén dolgozunk.

Bővebb tájékoztatásért a székek típusát illetve méretezését illetően, töltse le katalógusainkat az alábbi linken!

Elegáns, színes és egyedi

Válasszon dizájnt ajánlásainkból, vagy adja meg a saját elképzelését. Kérjük, jelölje meg a legközelebb álló modellt, és töltse ki a kért méreteket. Küldjön nekünk egy képet is a székről annak érdekében, hogy egy megfelelő testreszabott huzatot készíthessünk Önnek. Kérem tegyen említést a várható mennyiségről is, annak érdekében, hogy a legjobb árat tudjuk kiajánlani Önnek.

Mindenképpen keressen minket árajánlatkérésével bármilyen csekély elképzelése van, mi segítünk meghatározni, hogy milyen anyagra van önnek szüksége.

Katalógusunk letöltése

Ráadásul, most elküldjük az esettanulmányunkat is!

Tekintse meg galériánkat és bemutató videónkat

Így kérjen árajánlatot

Mielőtt felkeres egy céget az árajánlat kérésével, nem árt, ha néhány alap dolgot tisztáz magában. Tegye fel magának ezeket a kérdéseket, és próbáljon meg válaszolni rájuk, így egészen biztos, hogy a kapcsolatfelvételnél gyors és hatékony segítséget kap majd.

Elképzelés

  • Milyen legyen a design?
  • Szükség van egyedi logóra?
  • Milyen alapanyagból kéri az abroszt?

Elvárás

  • Mit vár el a textíliákkal kapcsolatosan?
  • Milyen méretekre, milyen varrási kivitelre kéri az árajánlatot?
  • Milyen felhasználási területre kér árajánlatot?

Egyéb igény

  • Gondolja át, fontos-e az Ön számára a folyamatos pótlás (garantáltan állandó minőségben)?
  • Fontos Önnek a javíthatóság?
  • Szeretne termékmintát igényelni?

Mindenképpen keressen minket árajánlatkérésével bármilyen csekély elképzelése van, mi segítünk meghatározni, hogy milyen anyagra van önnek szüksége.

Miért válasszon minket?

Általunk gyártott termékek egy jelentős része saját tervezésű, csak cégünknél kaphatók, ajánlatunkban szereplő minőségben, összetételben és mintázatban. Cégünk alapfilozófiája, hogy mindent kínál a partnereinek, ami egy szálloda, étterem, panzió felöltöztetéséhez, rendezvénye lebonyolításához szükséges.

Színválaszték

Mintázatok száma

Anyagok száma

Elégedett ügyfélek száma
0