Egy magára valamit is adó rendezvényhelyszínen elfogadhatatlan az esztétikailag kifogásolható székek és asztalok jelenléte, hiszen ki választana olyan termet vendégei, üzleti partnerei, ügyfelei számára, ahol az exkluzív dekoráció mellé karcos asztalok és elöregedett székek járnak? Ugyanakkor az is tény, hogy egyetlen szálloda, illetve vendéglátóipari hely sem engedheti meg magának azt a luxust, hogy akár havonta cserélgesse a terem – sérülékeny – felszerelését. És még ha képes is lenne kigazdálkodni ennek költségvetését, hiába, hiszen minden rendezvény más és más hangulatot kíván meg.

Spandex-szel bármilyen hangulat megteremthető

Egészen egyedi megoldást kínál erre a problémára egy új, izgalmas termék, a spandex használata, amely segítségével egyszerűen és gyorsan teljesíthetők az eltérő ügyféligények. Futurisztikus, klasszikus, romantikus vagy éppen modern – bármit is akarnak vendégei, Ön úgy teljesítheti kérésüket, hogy nem kell egyetlen funkcionalitásában még jól működő asztalt vagy széket sem lecserélnie.

Spandex asztalhuzatok, asztalszoknyák

A Vend-Tex Kft. kiváló minőségű asztalszoknyáit 4 féle különböző berakási stílusban érhető el: szemberakással, gyémánt, pillangós berakással, harmonika berakással, illetve igény szerint berakás nélkül is biztosíthatjuk a terméket. Asztalhuzatainkkal, asztalszoknyáinkkal azonnal felöltöztetheti asztalait szabad térben, vagy akár egy tárgyalóteremben is, így pillanatok alatt megteremtheti a kívánt atmoszférát!

Koktél asztalhuzatok

A koktél asztalhuzatok a legalapvetőbb, mégis fontos tartozékai a rendezvényeknek. Sztreccs huzatokkal könnyedén megteremthető a kívánt modern és futurisztikus megjelenés, de lehetőség van a luxusdekoráció megteremtésére is. Spandex huzataink mintával vagy anélkül is rendelhetők!

Spandex székhuzatokszékszoknyák

Semmi nem lehet olyan exkluzív, mint az Ön székeire – akár saját elképzelés szerint – elkészített székhuzat, illetve székszoknya! Kínálatunkban szerepelnek a hagyományos anyagokból készült fazonok, de már elérhetők a legmodernebb fejlesztésű innovatív új dizájnok is, amit pontosan az Ön igényére tervezünk meg!

Elegáns, színes és egyedi

Igény esetén az új, innovatív technológia segítségével akár az ön által elkészített mintákat, képeket is meg tudjuk jeleníteni a spandex termékeken. Ha azonban nincs ideje a részletekkel foglalkozni, akkor is egyszerűen megtalálhatja a rendezvény számára ideális dekorációt. Ha feltűnő megjelenésre vágyik, akkor a színes spandex huzat egy kiváló választás, ráadásul elasztikus 2 irányban nyúló anyagának köszönhetően könnyedén felrakható bármilyen méretű székre. A spandex székszoknyát pedig kérheti masnival, vagy színes elasztikus anyagból készült támla dekorációval, különböző díszítő „nyakkendőkkel”, így még könnyebben megteremtheti a kívánt atmoszférát.

Természetesen a széktámla dekoráció készülhet egyszínű vagy mintás anyagból is. Ezzel kifinomult jelleget kölcsönözhet székeinek, főképp ha az asztalterítővel harmonizáló huzatok kerülnek a székekre. A buggyos, lecsúszós székszoknyák ellenében ráadásul a spandex remekül tartja a formáját és masnival is díszíthető!

Kíváncsi, az Ön igényeinek is megfelelnek új termékeink? Vannak elképzelései, de tudni akarja, megvalósíthatók-e? Vegye fel velünk a kapcsolatot és tegye fel kérdéseit, vagy kérjen árajánlatot spandex termékeinkről!

Szóljon hozzá