Sirha kiállítás 3D látványterv

Negyedik alkalommal is sikeres a Vend-Tex a Sirha szakkiállításon – járja körbe standunkat most virtuálisan is!

2020-ban immáron negyedik alkalommal vettünk részt a Sirha Budapest nemzetközi vendéglátóipari és HoReCa szakkiállításon. Standunk négy sarkán négy különböző oldalunkat mutattuk meg: éttermi textíliáinkat, szobai textíliáinkat, valamint frottír és spandex termékeinket. Standunkat pedig itt most virtuálisan is körbejárhatják!

Modern spandex koktélhuzat– korlátlan design lehetőségek

Ha inkább az innovatívabb megoldások, a modernebb jellegű dekoráció felé húz a szíve válassza a spandex huzatokat!

Mivel különböző típusú koktélasztalok léteznek, mi testreszabott huzatokat ajánlunk, amelyek tökéletesen illeszkednek, és szép megjelenést biztosítanak bármilyen rendezvényen.

Ugyan akkor standard huzatokat is kínálunk, amelyek bármilyen típusú koktélasztalra illeszthetők.

Koktél asztalhuzatok

Egyedi spandex huzat esküvőre: mesés textíliák a különleges napra

Asztalhuzatok - Nyújtsa a legjobb formáját kül- és beltéren is

Minden rendezvény esetén fontos, hogy a textíliák nem csak funkcionálisak legyenek, de gondoskodjanak a hangulat megteremtéséről is.

Ennek a legegyszerűbb és legelegánsabb módja az asztalok felöltöztetése, azaz az  asztalhuzatok használata. A spandex huzatok pedig nem csak abban vannak segítségünkre, hogy számtalan féle hangulatot képesek megteremteni, de strapabíró anyag kiválóan használhatók kültéren is.

Spandex huzatokkal bármilyen hangulat megteremthető

Egyedi spandex huzat esküvőre: mesés textíliák a különleges napra

Teremtsen egységes stílust exkluzív székhuzatokkal

Semmi nem lehet olyan exkluzív, mint az Ön székeire – akár saját elképzelés szerint – elkészített székhuzat, illetve székszoknya! Kínálatunkban szerepelnek a hagyományos anyagokból készült fazonok, de már elérhetők a legmodernebb fejlesztésű innovatív új dizájnok is, amit pontosan az Ön igényére tervezünk meg!

A székhuzatokat minden esetben az adott székre szabva készítjük el, így a minta elkészítéséhez minden esetben kérjük a kívánt modell alapjául szolgáló szék, rendelkezésre bocsátását, a forma és a pontos méret megismerése céljából. Az adott székre minden esetben mintadarabot készítünk, amelyeket Önök véleményezhetnek, módosíthatnak. A végső forma elfogadása, és az alapanyag kiválasztása után tudjuk megtenni konkrét mindenre kiterjedő árajánlatunkat. Az egyedi elképzelések modellezési költségeit felszámoljuk.

Exkluzív székhuzatok

Spandex székhuzat

Székszoknya

Egyedi spandex huzat esküvőre: mesés textíliák a különleges napra

Elegáns, színes és egyedi – Saját tervezésű spandex huzat

Cégünket, a Vend-Tex Kft az különbözteti meg a piacon, hogy folyamatosan új dizájnok megalkotásán és új alapanyagok beszerzésén dolgozunk. Az innovatív és kiemelkedő dizájn révén kívánjuk megteremteni a hozzáadott értéket és az egyedülálló légkört az Ön eseményeire. A bőséges anyag- és színválasztéknak köszönhetően bármely igénynek eleget tudunk tenni. Jelenleg többféle alapanyagot talál kínálatunkban, különböző színekben, amelyek alkalmasak székhuzat gyártására., Feszített Spandex alapanyagú székhuzat gyártására Stretch 90% Micro poliészter – 10% Lycra alapanyagot javasoljuk.

Egyedi spandex huzat esküvőre: mesés textíliák a különleges napra

Minőségi dekorációs textília minden alkalomra

A függönyök és a fényáteresztő függönyök betöltik a teret. Bármilyen vendéglátó helyiségben kellemes hangulatot teremtenek, és az alapanyagok, valamint a színek, minták, textúrák, valamint a varrás révén, a kínálat szinte végtelen. Válogasson a Jacquard, az Organza, a Voile és a Sable fényáteresztő függönyeink között!

Minőségi, többféle alapanyagból rendelhető ágysál, diszpárna és diszpárnahuzat érdekli? Nálunk megtalálja. Termékeink a szállodai igényekhez maximálisan alkalmazkodnak, és a vendégei is meg lesznek elégedve velük. A kellemes légkörű szállodai hálószoba, vendégszoba és a rendezett ágy elképzelhetetlen, jó minőségű ágytakarók nélkül. Az Ön vendégei zavartalanul szeretnének pihenni. A csend, a nyugodt légkör mellett a megfelelő ágytakaró is része a tökéletes szolgáltatásnak. Nézzen körül nálunk, ahol 300-400 alapanyagból választhatja ki vendégei számára a megfelelőt.

Függönyök

Ágytakaró

Szatén ágyneműhuzat, a luxus igazi megtestesítője

A csíkos damaszt ágyneműhuzatok eddig is népszerűek voltak a Vend-Tex kínálatában, azonban biztosak vagyunk benne, hogy ezentúl az új szatén ágyneműhuzat is a legkeresettebb termékeink közé fog tartozni! Ugyanis bővítettük kínálatunkat egy minden eddiginél magasabb minőségű szatén damaszt alapanyaggal, mely 100% pamut összetételű és teljesen sima fehér.

Leginkább 4-5 * szállodáknak ajánljuk, ahol az elegáns luxus megteremtése a cél.

Szatén ágyneműhuzat, a luxus igazi megtestesítője

Perkália ágyneműhuzat, megfizethető magas minőség

Különböző finomságú, szálszámú, magas minőségű perkália alapanyagból készítünk az Ön részére ágyneműhuzatokat. A perkália minőség 100% pamut, és kevertszálas összetételben is elérhető cégünknél. A szállodákra jellemző fehér színben folyamatos raktárkészlettel rendelkezünk, így nagyon gyorsan tudunk teljesíteni. Egyedi igényeit és színes ágyneműhuzat megrendeléseit mennyiségtől függően tudjuk vállalni.

Szállodai ágyneműhuzat

Damaszt ágyneműhuzat, ha fontos a minőség és a design

Számos damaszt alapanyagból készítünk ágyneműhuzatot, de több évtizedes tapasztalatunk azt mutatja, hogy a szállodaipar a kedvezőbb tulajdonságai, könnyebb kezelhetősége, és hosszabb élettartalma miatt a pamut-poliészter összetételű szobai textíliákat, ágyneműhuzatokat keresi, és mi is ezeket ajánljuk Önöknek.

Szállodai ágyneműhuzat

Egyedi, luxus hatást kölcsönző varrási, díszítési technikák

Ezzel slingelési technikával szobai és éttermi textíliákat is ékesíthetünk. A díszítések lehetnek egyenesek vagy különböző alakzatokban elhelyezettek, hullámosak és ívesek is. Ezek a varratok, díszítések emelik a szállodai és éttermi textíliák, abroszok, szalvéták és ágyneműhuzatok esztétikai értékét és egyediségét is. Tűnjön ki Ön is a tömegből.

Az angolszeles ágyneműhuzat igazi eleganciát teremthet mindenhol. Az anyagfelhasználása és elhelyezése valódi filmbeli hálószobát kölcsönözhet, hangsúlyozva az anyagok és az ágy kényelmét.

Sirha 2020 Budapest előzetes: új alapanyagokkal is készülünk a kiállításra

Hangulatos, egyedi szoba – egyedi ágyneműhuzat

Válasszon higiénikus és anti-allergén ágyneműink közül

Szállodákban az elmúlt években a hagyományos töltetű ágyneműkkel (paplan, párna, kispárna) szemben előtérbe kerültek a különféle mosható kivitelű ágyneműk. Ezek az ágyneműk (paplan, párna, kispárna) allergia-, illetve csomósodásmentesek, cégünk ezért elsősorban ezeket ajánlja a szállodaipar részére. Műszál töltetű ágyneműk moshatók 40 °C-on, illetve 60 °C-on. Méretek igény szerintiek lehetnek, bármilyen méret szállítására vállalkozunk.

Nálunk biztosan megtalálja azt az ágyneműt, amelyik maradéktalanul megfelel a szállodaipar és a vendéglátás magas szintű követelményeinek.

Mosható ágynemű

Éttermi abrosz a minőségi élményért

A szállodák, éttermek, vendéglők és apartmanok Magyarország legszélesebb damaszt abrosz, selyemdamaszt abrosz, szatén abrosz, vászon abrosz, kerti abrosz, teflon abrosz, körabrosz, táblaabrosz, ovális abrosz kínálatából válogathatnak.

A kínálatunkat természetesen úgy állítottuk össze, hogy stílustól függetlenül biztosan mindenki megtalálja azt az éttermi abroszt (mintát, színt, kivitelt, méretet), amelyikre szüksége van.

A Vend-Tex-nél kiemelt hangsúlyt fektetünk arra, hogy az éttermek számára a legjobb minőségben, ügyfeleink egyedi igényeit is figyelembe véve készítsük el a damaszt abroszokat.

Éttermi abroszok

Damaszt abrosz

Asztalterítő vásárlás: válasszon minden eddiginél egyedibb és tartósabb megoldást

Hatalmas akár azonnal elérhető éttermi szalvéta, napron, futó kínálat

Az éttermi textil dekoráció kínálatunkat úgy állítottuk össze, hogy azok maximálisan kiszolgálják a vendéglátó- és szállodaiparban megjelenő speciális, a vendégek által támasztott magas igényeket. A hagyományos minőségű éttermi textíliától kezdve az exkluzív minőségű és megjelenésű éttermi termékekig mindent megtalál nálunk. Mindezt természetesen versenyképes árakon.

Kérésre a mennyiség függvényében, bármilyen egyedi igényt rövid vállalási határidővel teljesíteni tudunk.

Egyedi törölköző hímzéssel vagy szövéssel

Hímzéssel bármilyen, aprólékos minta kivitelezhető, akár kis mennyiségnél is, addig az embléma szövést nagyobb méretű (kevésbé aprólékos) minta és nagyobb mennyiség esetén ajánljuk az érdeklődőinknek.

Egyedi embléma szövés

Egyedi hímzés

Törölköző karácsonyra: még éppen időben van!

Erős igénybevételre tervezett, jó nedvszívó, kellemes érzést nyújtó köntösök

A szállodai fürdőszobák és a wellnessek elmaradhatatlan kelléke a köntös. Cégünk speciálisan szállodáknak, wellness-részlegeknek gyártott frottír köntösei vastagságuknak köszönhetően magas nedvszívó képességűek, emellett a mosás után a méretüket is megtartják, és a színes termékek a színüket sem vesztik el, sőt klórálló színezéssel készülnek. Felejtse el a vékony, gyenge minőségű köntösöket, és válasszon vendégei tetszését is elnyerő Vend-Tex minőségi köntöst.

Köntös – Frottír köntös – Frottír fürdőköpeny

Hozza ki a legtöbbet szállodai köntöseiből

Miért keményedik be a frottír köntös?

Minőségi, kényeztető szállodai frottír termékek

Már 2004-ben, azaz több mint 12 évvel ezelőtt megjelentünk a piacon az alacsony, és egyben sűrű hurok beállítású különleges szállodai frottír termékekkel. Az újításunk, amely révén a frottír termékek kevésbé hajlamosak a hurok kihúzódásra, mára rendkívül népszerűek lett a szállodaiparban, és többszáz helyen a Vend-Tex 100%-ban pamut összetételű szállodai frottírjait használják.

Szállodai frottír termékek

Új színes frottír törölközők, nagyobb választék

Mindig szeretjük az újdonságokat, és folyamatosan dolgozunk ahhoz, hogy minél változatosabb módokon és minőségi textíliákkal tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket. Most év elején nem csak terveink vannak, hanem már új termékeink is: új színes frottír törölközők! Az új frottírok 450 g/m2 súlyúak, reaktív színezésűek (azaz nem klórállóak) és 100% pamut összetételűek.

Új színes frottír törölközők, felkészülés a Sirhára, Heimtextil – ezeket hozta az új év a Vend-Texnél

Görög, hullám, sré, farkasfogas, csíkos kivitelben

450-700 g/ m2 súlyú termékeink folyamatosan gyártódnak és raktárkészletről kaphatók. Szabványos méretű fehér frottír törölközők megrendelése esetén akár néhány napon belül is teljesíteni tudjuk kívánságát!

Bordűrös törölközők

Katalógusunk letöltése

Ráadásul, most elküldjük az esettanulmányunkat is!

Egyedi textíliák

Így kérjen árajánlatot

Mielőtt felkeres egy céget az árajánlat kérésével, nem árt, ha néhány alap dolgot tisztáz magában. Tegye fel magának ezeket a kérdéseket, és próbáljon meg válaszolni rájuk, így egészen biztos, hogy a kapcsolatfelvételnél gyors és hatékony segítséget kap majd.

Elképzelés

  • Milyen legyen a design?
  • Szükség van egyedi logóra?
  • Milyen alapanyagból kéri az abroszt?

Elvárás

  • Mit vár el a textíliákkal kapcsolatosan?
  • Milyen méretekre, milyen varrási kivitelre kéri az árajánlatot?
  • Milyen felhasználási területre kér árajánlatot?

Egyéb igény

  • Gondolja át, fontos-e az Ön számára a folyamatos pótlás (garantáltan állandó minőségben)?
  • Fontos Önnek a javíthatóság?
  • Szeretne termékmintát igényelni?

Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36 1 776 6060

Tudjuk, hogy a vendéglátóiparban és a szállodaiparban az abroszok élettartama, és kezelhetősége kritikus szempont a választásnál. Ezért az összes abroszunk kiváló minőségű alapanyagból készül. Legyen szó vászon abroszról, szatén abroszról, selyem damaszt abroszról, damaszt abroszról, minden esetben jól bírják a mosást, színtartóak, és garantáltan hosszú élettartalmúak. Az abrosz típusától függően alak és mérettartóak, valamint kiválóan vasalhatóak, és használat közben nehezen gyűrődnek.

Mindenképpen keressen minket árajánlatkérésével bármilyen csekély elképzelése van, mi segítünk meghatározni, hogy milyen anyagra van önnek szüksége.

Szolgáltatásaink

Hímzés

Bármilyen emblémát, logót el tudunk készíteni rugalmasan, rövid átfutási határidővel

Emblémázás

Szövéssel emblémázott frottír termékeink már bizonyítottak számtalan szállodában.

 

Pótlási garancia

Általunk gyártott termékekre folyamatos pótlást biztosítunk.

 

Miért válasszon minket?

Általunk gyártott termékek egy jelentős része saját tervezésű, csak cégünknél kaphatók, ajánlatunkban szereplő minőségben, összetételben és mintázatban. Cégünk alapfilozófiája, hogy mindent kínál a partnereinek, ami egy szálloda, étterem, panzió felöltöztetéséhez, rendezvénye lebonyolításához szükséges.

Színválaszték

Mintázatok száma

Anyagok száma

Elégedett ügyfélek száma
REFERENCIÁINK

Több, mint 3700 elégedett ügyfél

Köszönjük az eddigi ügyfeleinknek, hogy minket választottak! Várjuk jelentkezését, hogy Önre is büszkék lehessünk.

0