2020-ban negyedik alkalommal vettünk részt a Sirha szakkiállításon. Az előző alkalmakkor is népszerű volt a standunk, és ez szerencsére idén sem volt másként. Rengeteg energiát fektettünk bele, hogy a magas minőségű, ismert és népszerű szállodai és éttermi textíliáinkon túl a legújabb trendeket és technológiákat is bemutassuk a szakmai látogatóinknak. Beszámoló a Sirha 2020 Budapestről.

Ilyen volt a Sirha 2020 Budapest

A három napig tartó nemzetközi szakkiállítás több mint 300 kiállítóval, számos programmal és eseménnyel várta a látogatókat. Standunk négy sarkán négy különböző oldalunkat mutattuk meg: az éttermi és szobai textíliák mellett a frottír és spandex termékeinket is láthatták az érdeklődők.

A kiállítás idén is helyet adott a Bocuse d’Or döntőjének, melyet a szakácsok olimpiájának is neveznek és 2014 óta elválaszthatatlan része a Sirha Budapestnek. A magyar döntő 2020. február 5-én, vagyis a kiállítás második napján zajlott. Itt olyan neves séfek vetették össze tudásukat, mint Veres István, Palágyi Eszter, Haraszti Zsolt, Csik Gábor, Huszár Tibor és Kelemen Roland. A győztes Veres István lett, ő képviseli majd Magyarországot Tallinban, az európai döntőben. Ezúton szeretnénk gratulálni neki a Bocuse d’Or-on elért fantasztikus eredményéhez!

A kiállításról meséljenek helyettünk a fotók.

Ezeket az újdonságokat vittük ki a Sirha kiállításra

A Vend-Tex standjánál meglévő és leendő ügyfeleink megismerkedhettek innovatív termékeinkkel, újdonságainkkal és szolgáltatásainkkal. Nagy örömünkre szolgált, hogy a Sirha ideje alatt régi partnereink is felkerestek bennünket, de idén számos új szakmai kapcsolatra is sikerült szert tennünk.

Akiknek volt alkalmuk kilátogatni standunkra megtekinthették új slingelt éttermi textíliáinkat egy szépen terített asztalon.

De a legnagyobb sikere a szépen megvetett ágynak volt, amit szintén slingelt technikával díszített ágyneműbe öltöztettünk.

Legalább annyira népszerű volt a különböző típusú terítési technikák bemutatása is, legyen szó a hagyományosabb székszoknyáról…

…vagy a most annyira kelendő spandex huzatokról, amiknek egyedi logózása is kivitelezhető.

Megmutattuk új prémium minőségű fehér és színes frottír termékeinket, microcotton köntöseinket.

Szeretjük ezeket az alkalmakat, azokat a szakkiállításokat, ahol személyesen is van lehetőségünk találkozni, igényesen bemutatkozni a meglévő és leendő partnereinknek. Ezen találkozások alkalmasak arra, hogy nagyon sok hasznos visszajelzést kapjunk, amik segítik az egész éves munkánkat éttermi és szállodai textília gyártóként.

Minden kedves vendégünknek nagyon köszönjük megtisztelő látogatását standunkon, és az érdeklődést termékeink és szolgáltatásaink iránt.

2020-ban is azon dolgozunk, hogy textíliáink a szállodai és vendéglátás területén egyaránt a biztos siker alapjául szolgáljanak. Forduljanak hozzánk továbbra is bizalommal, hogy szakmai tudásunkkal segítségükre lehessünk.

Szóljon hozzá