Rólunk mondták

Nagyon meg vagyunk elégedve az Önöktől rendelt termékekkel. Már többször kerestük fel a céget különböző termékek rendelésével kapcsolatban.

A munkatársak nagyon kedvesek, segítőkészek, precízek és hozzáértők! Az anyagok minősége is kiváló!

Sömenekné Bouti Lívia

thermalpark.hu, Gotthárd-Therm Kft.

Jövő év elején további megrendelésekkel szeretnénk jelentkezni. Hozzánk hasonlóan, vendégeink tetszését is teljes mértékben elnyerte a textíliák minősége és a tetszetős hímzés. Továbbra is számíthatnak tőlünk újabb megrendelésekre, mert valamennyi rendelésünk esetében maximális segítségben, rugalmas és profi kiszolgálásban volt részünk. 😊

Őri Beáta & Gáspár Tivadar

Titi & Őri Apartmanok, Bükfürdő

Sokadik alkalommal rendeltünk vendéglátóipari textilterméket a Vendtex Kft.-től. A kapcsolattartás során kiderült: a megrendelés folyamata kimunkált és precíz, ez segít kiszűrni az esetleges félreérthetőségből adódó problémákat. A megrendelt termékek a megbeszélt időre elkészültek, azok leszállítása, elszámolása és számlázása pontos volt. A termékek minősége minden esetben a valóságnak (az előzetesen leírtaknak) megfelelt. Máskor is a Vendtex Kft-t választjuk!

Unger Richard

Hotel&Étterem Bassiana**** Sárvár

Az újonnan épült apartmanházainkhoz rendeltünk nagyobb mennyiségben komplett textil készletet (ágyneműket, törölköző szetteket, fürdőköpenyeket). A kezdeti igényfelméréstől, a termékválaszték bemutatásán, tanácsadáson keresztül a gyártásig, logózásig, leszállításig mindent a Vend-text Kft. bonyolított le. A komplex szolgáltatásba még az is beletartozott, hogy a HK munkatársaink a helyszínen egy textil kezelési és bekészítési tanácsadást kaptak. Kapcsolattartónk, Varga Julianna minden esetben naprakész információkkal, gyorsan és segítőkészen áll rendelkezésünkre mind a mai napig.

Mohay-Vaszary Tamás

Zen Garden Resort, Zánka

Sikeres Kisfaludy pályázatot nyertünk ****-os panziónk számára, magas minőségű, prémium termékeket kerestünk, így jutottunk el a Vend-Tex oldalára, amely már igényes megjelenésével is szimpatikus lett, természetesen a megfelelő referenciák is megvoltak, így a kötelező árajánlat kérése is megtörtént. Nagyon kedves segítőkész volt az értékesítő Hölgy (külön köszönet Juliannának) szakmailag mindenben segített a megfelelő minőség mennyiség kiválasztásában. A kért teljesítési dátumra minden leszállítva ahogy kell, mennyiség minőség hibátlan, és bármi kérdés van azóta is készséges segítség. Mindenkinek ajánlom, aki egy profi cégtől, magas minőségű szállodai és éttermi textíliákat szeretne vásárolni!

Platan Garden Rooms & Restaurant Hajdúszoboszló

Köszönöm szépen, a textilek megérkeztek és idáig semmilyen minőségi kifogással nem álltak elő a kollégák. A minőségi problémák nem is jellemzőek az Önök cégére. Mióta én foglalkozom a Gerbeaud-on belül a textilek rendelésével, egyetlen esetre emlékszem, ahol a minőségi kérdés felmerült, amit egyébként rendkívül rugalmasan kezeltek és orvosolták a problémát. (azt hiszem varrási kifogásolás és némi anyaghiba volt).
A személyes tapasztalatom az Önök cégéről egyébként rendkívül pozitív. Az ajánlat-kérésekre gyorsan, precízen reagálnak. A velem való kapcsolattartás korrekt, kedves, emellett megőrzi üzleti jellegét, ami számomra a komolyságot tükrözi. A vállalt szállítási határidőket mindig betartják, sőt nem egyszer előfordult, hogy a vártnál korábban érkezett az áru☺ Nekem kimondottan tetszik, hogy a céges elérhetőségek mellett ott egy kép a partneremről, így egy kicsit személyesebb is a levelezés. A termékeiket kimondottan a felső kategóriába sorolnám. Nyilván a minőség drágább, de ezt tudomásul kell venni.

Remélem véleményemmel segítettem munkájukat!
További sikereket, jó munkát, gyümölcsöző együttműködést!

Zmák Zsuzsa

Gerbeaud cukrászda

Köszönöm szépen gyorsaságukat, gyönyörű törölközőket kaptam. 😊

Iván Anna

Megérkezett a megrendelt textil. Csodás munkát végeztek. Nagyon-nagyon elégedettek vagyunk.

Kovács Margó

Madison Breakfast

A cégről eddig csak jót hallottam, sok szakmabeli kollégám is rendel Önöktől. A rendelt termékek megfelelő minőségűek, időben leszállítják, hiánytalanul. Kedves Julianna, mindig megfelelően kommunikál, amikor elfelejtenék valamit Önökkel időben jelez, s érdeklődik. Köszönöm a közös munkát.

Horváth Dániel

Éttermi Igazgató, Danubius Hotel Helia****

A pimasz macskámnak is nagyon tetszett, zsupsz, beleugrott a halom közepébe, egy kicsi méretűt ellopott belőle, holott neki is van törölközője 🙂 Úgyhogy napok óta húzza magával mindenhová. Érdekes, a sajátját elfogadta ugyan, de nem ragaszkodott hozzá soha- hiába, ez a minőség 🙂  Imádom!!!! Nagyon szépen köszönöm!!!

Enikő

Otthoni használatra vásároltam és maximálisan meg vagyok elégedve mind a minőséggel mind pedig a szállítással!

Rehák Tímea

Köszönjük szépen az érdeklődést, igen megérkeztek a törölközők és nagyon szépek. Összességében, teljesen elégedettek vagyunk a szállítással és a termékkel is.

Tamás-Kőnig Bernadett

Hársfa Apartman, Pécs

Katalógus
Referenciáink

Több, mint 3700 elégedett ügyfél

Köszönjük az eddigi ügyfeleinknek, hogy minket választottak! Várjuk jelentkezését, hogy Önre is büszkék lehessünk.

You have Successfully Subscribed!

0