Jövő év elején további megrendelésekkel szeretnénk jelentkezni. Hozzánk hasonlóan, vendégeink tetszését is teljes mértékben elnyerte a textíliák minősége és a tetszetős hímzés. Továbbra is számíthatnak tőlünk újabb megrendelésekre, mert valamennyi rendelésünk esetében maximális segítségben, rugalmas és profi kiszolgálásban volt részünk. 😊

Őri Beáta & Gáspár Tivadar, Titi & Őri Apartmanok, Bükfürdő
Az újonnan épült apartmanházainkhoz rendeltünk nagyobb mennyiségben komplett textil készletet (ágyneműket, törölköző szetteket, fürdőköpenyeket). A kezdeti igényfelméréstől, a termékválaszték bemutatásán, tanácsadáson keresztül a gyártásig, logózásig, leszállításig mindent a Vend-text Kft. bonyolított le. A komplex szolgáltatásba még az is beletartozott, hogy a HK munkatársaink a helyszínen egy textil kezelési és bekészítési tanácsadást kaptak. Kapcsolattartónk, Varga Julianna minden esetben naprakész információkkal, gyorsan és segítőkészen áll rendelkezésünkre mind a mai napig.
Mohay-Vaszary Tamás, Zen Garden Resort, Zánka
Köszönöm szépen, a textilek megérkeztek és idáig semmilyen minőségi kifogással nem álltak elő a kollégák. A minőségi problémák nem is jellemzőek az Önök cégére. Mióta én foglalkozom a Gerbeaud-on belül a textilek rendelésével, egyetlen esetre emlékszem, ahol a minőségi kérdés felmerült, amit egyébként rendkívül rugalmasan kezeltek és orvosolták a problémát. (azt hiszem varrási kifogásolás és némi anyaghiba volt).
A személyes tapasztalatom az Önök cégéről egyébként rendkívül pozitív. Az ajánlat-kérésekre gyorsan, precízen reagálnak. A velem való kapcsolattartás korrekt, kedves, emellett megőrzi üzleti jellegét, ami számomra a komolyságot tükrözi. A vállalt szállítási határidőket mindig betartják, sőt nem egyszer előfordult, hogy a vártnál korábban érkezett az áru☺ Nekem kimondottan tetszik, hogy a céges elérhetőségek mellett ott egy kép a partneremről, így egy kicsit személyesebb is a levelezés. A termékeiket kimondottan a felső kategóriába sorolnám. Nyilván a minőség drágább, de ezt tudomásul kell venni.
Remélem véleményemmel segítettem munkájukat!
További sikereket, jó munkát, gyümölcsöző együttműködést!
Zmák Zsuzsa, Gerbeaud cukrászda
Megérkezett a megrendelt textil. Csodás munkát végeztek. Nagyon-nagyon elégedettek vagyunk.
Kovács Margó, Madison Breakfast
A pimasz macskámnak is nagyon tetszett, zsupsz, beleugrott a halom közepébe, egy kicsi méretűt ellopott belőle, holott neki is van törölközője 🙂 Úgyhogy napok óta húzza magával mindenhová. Érdekes, a sajátját elfogadta ugyan, de nem ragaszkodott hozzá soha- hiába, ez a minőség 🙂 Imádom!!!! Nagyon szépen köszönöm!!!
Enikő
Köszönjük szépen az érdeklődést, igen megérkeztek a törölközők és nagyon szépek. Összességében, teljesen elégedettek vagyunk a szállítással és a termékkel is.
Tamás-Kőnig Bernadett, Hársfa Apartman, Pécs
A Vend-Tex termékekkel nagyon elégedettek vagyunk, felújított szállodánkban fontos a textíliák jó minősége is, melyet a Vend-Tex biztosít. Megrendeléseinket rugalmasan kezelik, kiszállításuk gyors és megbízható.
Bozai-Tóth Boglárka, ügyvezető igazgató, Hotel Platán*** Székesfehérvár
Nagyon meg vagyunk elégedve az Önöktől rendelt termékekkel. Már többször kerestük fel a céget különböző termékek rendelésével kapcsolatban.
A munkatársak nagyon kedvesek, segítőkészek, precízek és hozzáértők! Az anyagok minősége is kiváló!
Sömenekné Bouti Lívia, Ügyvezetői asszisztens, St.Gotthard Spa & Wellness
A hostelünk számára nagy minőségi ugrást jelentett a Vend-Tex ágyneműk bevezetése, és bizalommal tekintünk a további együttműködés felé.
Várhidi Adrián, hostel vezető, Flow Hostel
Megkaptuk a maszkokat, nagyon tetszik minden kollégának.
Köszönjük szépen, hogy megint ilyen igényes terméket kaptunk Önöktől.
Hideg Judit, front office manager, Hotel Famulus****
A mai napon megérkezett az asztal szoknya.
Nagyon szépen köszönjük a gyors és szép munkát.
Feyér Emese Étteremvezető, Budapest Airport Hotel Stáció Wellness & Konferencia
Sokadik alkalommal rendeltünk vendéglátóipari textilterméket a Vendtex Kft.-től. A kapcsolattartás során kiderült: a megrendelés folyamata kimunkált és precíz, ez segít kiszűrni az esetleges félreérthetőségből adódó problémákat. A megrendelt termékek a megbeszélt időre elkészültek, azok leszállítása, elszámolása és számlázása pontos volt. A termékek minősége minden esetben a valóságnak (az előzetesen leírtaknak) megfelelt. Máskor is a Vendtex Kft-t választjuk!
Unger Richard, Hotel&Étterem Bassiana**** Sárvár
Sikeres Kisfaludy pályázatot nyertünk ****-os panziónk számára, magas minőségű, prémium termékeket kerestünk, így jutottunk el a Vend-Tex oldalára, amely már igényes megjelenésével is szimpatikus lett, természetesen a megfelelő referenciák is megvoltak, így a kötelező árajánlat kérése is megtörtént. Nagyon kedves segítőkész volt az értékesítő Hölgy (külön köszönet Juliannának) szakmailag mindenben segített a megfelelő minőség mennyiség kiválasztásában. A kért teljesítési dátumra minden leszállítva ahogy kell, mennyiség minőség hibátlan, és bármi kérdés van azóta is készséges segítség. Mindenkinek ajánlom, aki egy profi cégtől, magas minőségű szállodai és éttermi textíliákat szeretne vásárolni!
Platan Garden Rooms & Restaurant, Hajdúszoboszló
Sikeres Kisfaludy pályázatot nyertünk ****-os panziónk számára, magas minőségű, prémium termékeket kerestünk, így jutottunk el a Vend-Tex oldalára, amely már igényes megjelenésével is szimpatikus lett, természetesen a megfelelő referenciák is megvoltak, így a kötelező árajánlat kérése is megtörtént. Nagyon kedves segítőkész volt az értékesítő Hölgy (külön köszönet Juliannának) szakmailag mindenben segített a megfelelő minőség mennyiség kiválasztásában. A kért teljesítési dátumra minden leszállítva ahogy kell, mennyiség minőség hibátlan, és bármi kérdés van azóta is készséges segítség. Mindenkinek ajánlom, aki egy profi cégtől, magas minőségű szállodai és éttermi textíliákat szeretne vásárolni!
Platan Garden Rooms & Restaurant, Hajdúszoboszló
Köszönöm szépen gyorsaságukat, gyönyörű törölközőket kaptam. 😊
Iván Anna
A cégről eddig csak jót hallottam, sok szakmabeli kollégám is rendel Önöktől. A rendelt termékek megfelelő minőségűek, időben leszállítják, hiánytalanul. Kedves Julianna, mindig megfelelően kommunikál, amikor elfelejtenék valamit Önökkel időben jelez, s érdeklődik. Köszönöm a közös munkát.
Horváth Dániel, Éttermi Igazgató, Danubius Hotel Helia****
Otthoni használatra vásároltam és maximálisan meg vagyok elégedve mind a minőséggel mind pedig a szállítással!
Rehák Tímea
A Vendtex Kft. mindíg pontos, precíz, megbízható. A kapcsolattartók nagyon kedvesek, segítőkészek. Cégünk csak tőlük vásárol, hiszen termékeik hosszú élettartalmúak, jól bírják a mosást.
Patyi Renáta, Mesteri Termal Kft. - Vasi Aqua Kft.
Közel tíz éve, az étterem nyitása óta, ők az éttermi textil szalvétánk beszállítója. Gyors, rugalmas, megbízható és minőségi szolgáltatást nyújtanak.
Pauchli Michel, Executive Administrator, NOBU BUDAPEST
Gyors és pontos tàjékoztatást kaptunk, a gyártás és kiszállítás rendkívül gördülékenyen és gyorsan történt.
A törülközők nagyon jó minőségűek, a hímzés tökéletes!
Megrendelői oldalról csak ajánlani tudom őket!
German Karolina, Di-Fer Kft.
Cégcsoportunk mindhárom szállodájába a Continental Budapest, Prestige és Boutique szállodákba a Vend-Tex Kft magas minőségű frottírjait választottuk s az együttműködés során úgy a termékekkel, mint a rugalmassággal és a segítő szakértelemmel maximálisan elégedettek voltunk, vagyunk ,így nyugodt szívvel ajánljuk olyan szolgáltatók számára, akiknek fontos a magas színvonal, minőség és megbízhatóság.
Géher Zoltán brand director, Continental Budapest, Prestige és Boutique
Mint mindig, most is remek munkát végeztetek.
Bár ez a rendelési folyamat egy kicsit hosszúra sikeredett a járvány miatt, de a hozzáállásotok (betárolás), a segítőkészségetek és persze a profi munka ismét megerősítette, hogy jó, hogy még vannak ilyen magyar cégek!
Sok megrendelést kívánva,
K. CS., Áruforgalmi Vezető