Sirha Kiállítás

Negyedik alkalommal is sikeres a Vend-Tex a Sirha szakkiállításon

2020-ban immáron negyedik alkalommal vettünk részt a Sirha Budapest nemzetközi vendéglátóipari és HoReCa szakkiállításon. Standunk négy sarkán négy különböző oldalunkat mutattuk meg: éttermi textíliáinkat, szobai textíliáinkat, valamint frottír és spandex termékeinket. Standunkat pedig itt most virtuálisan is körbejárhatják!

Lépjen velünk kapcsolatba

Cégünkről

Tevékenységeink

1993. óta foglalkozunk a szállodai, illetve vendéglátó ipari textíliák gyártásával, forgalmazásával, nyújtunk teljes körű szolgáltatást a textíliák terén.

Vállalkozunk szállodák, panziók, közintézmények, éttermek textíliákkal történő felszerelésére, alkalmazkodva a partnerek egyedi elképzeléseihez. Általunk gyártott termékek egy jelentős része saját tervezésű, csak cégünknél kaphatók, ajánlatunkban szereplő minőségben, összetételben és mintázatban. Cég alapfilozófiája, hogy mindent kínál a partnereinek, ami egy szálloda, étterem, panzió felöltöztetéséhez, rendezvénye lebonyolításához szükséges.

Csúcs minőség

Széles választékunk és termékeink magas minősége biztosítja, hogy számos jó hírnevű szálloda és étterem választja az éttermi és szállodai textíliáinkat.

Modern stílus

Képesek vagyunk teljesen egyedi igényeket, megrendeléseket teljesíteni, modern stílusban, teljesen egyedi kivitelekben, rövid vállalási határidőkkel.

Megvalósítjuk elképzelését

Egyedi méretre kérjen ajánlatot

Komplett vendéglátóipari kollekciók

Az évek folyamán cégünk tevékenysége speciális piaci szegmensre tevődött át. Szálloda és vendéglátóipar által felhasznált textíliákra szakosodtunk.

3800

Elégedett ügyfél.

807

Színválaszték.

269

Anyagok száma.

Textiliparban jártasan

Cégünk története

Időben 1993-ig kell visszamennünk, ugyanis akkor alakult meg az előd VEND-TEX Kereskedelmi és Szolgáltató BT., melynek tulajdonosai a textiliparban járatos szakemberek voltak. Induláskor a tevékenység a lakástextil termékek gyártását és kereskedelmét foglalta magába.

Az évek folyamán cégünk tevékenysége speciális piaci szegmensre tevődött át a szálloda és vendéglátóipar által felhasznált textíliákra szakosodott, s a Bt. lépésről lépésre haladva, komoly elismertséget szerzett a piacon.

A tevékenység folytatására, a piacon már jól bevezetett névvel alakult meg 1997 végén szentgotthárdi székhellyel a VEND-TEX Kft. A tevékenységünk mindvégig a szentgotthárdi, és budapesti telephelyen folyik. Tevékenység teljes körű a tervezéstől, a megvalósításig. 2000-ben alakítottuk ki saját beruházásban a jelenlegi budapesti telephelyünket, 2003 tavaszán pedig a szentgotthárdit.

Ezen, a szentgotthárdi telephelyen kaptak helyet a cég központi irodái, egyik bemutatóterme, a gyártó üzem, és a raktárak is. Budapesten a bemutatóteremben, illetve az irodában a szentgotthárdi feltételekkel azonosan teljes körűen bemutatásra kerül a cég termékpalettája.

Megteremtettük a vezetői információs rendszer számítógépes feltételeit, bevezettük az ügyfélkezelésirendszerünket, a két telephely számítástechnikailag összekapcsolásra került. 2002 augusztusában bevezettük, azóta folyamatosan működtetjük az ISO 9001:2015 minőségirányítási rendszerünket.

Cégünk működése alatt folyamatosan arra törekszünk, hogy kínálatunkkal együtt a gyártáshoz, raktározáshoz szükséges műszaki, technikai hátterét is folyamatosan bővítsük, fejlesszük.

Így valósulhatott meg a két telephely kialakítása mellett, a technikai, technológiafejlesztés is (pl. hímző gépek, mintakészítő gép, új varrógépek, stb.).
A szentgotthárdi telephelybővítést a 2005-ös GVOP, a hímző gép beszerzést a 2006-os GVOP, míg a mintakészítő gép beszerzését a 2007-es GOP pályázatból megnyert támogatások felhasználásával sikerült megvalósítani.

Napjainkra országos ismertséget szereztünk, termékeinket megelégedéssel használják a szálloda és vendéglátóiparban. Folyamatos vevőink száma meghaladja a háromezres nagyságrendet. A munkavégzés a tulajdonosok, egyben ügyvezetők közvetlen irányításával történik.

  • Cégfilozófiánk

  • Környezetvédelmi politikánk
  • ISO minősítéseink
Budapest és Szentgotthárd

Bemutatótermeinkben kényelmesen válogathat

Budapest

Cégünk jelenlegi budapesti telephelyét saját beruházásban 2000. évben alakította ki. Kezdetben csak bemutatóterem került kialakításra, és kereskedelmi funkciókat látott el a telephely. 2001. évben tovább bővítettük a telephelyet irodákkal, amelyben teljes körűen kialakításra kerültek az értékesítési, majd cégvezetés feltételei.

A telephely 2014. óta a cég székhelye is egyben, a cég irányítása is innen történik. A cég székhelyén működik jelenleg egy bemutatóterem, ahol partnereinknek a teljes termék választékot bemutatjuk, kisebb tételben, standard méretű textíliák azonnal megvásárolhatók. Ugyancsak innen van irányítva a cégünk marketingmunkája. A telephelyeink számítástechnikailag, egy ügyviteli rendszerben, és egy ügyfélkezelési rendszerben dolgozunk.

Szervereink, adatbázisaink távolról is elérhetők. Közel egy éve dolgozunk az SAP SBO vállalatirányítási rendszer, komplex folyamatainkra történő bevezetésén. Az új vállalatirányítási rendszer bevezetésének célja partnereink eddiginél is magasabb szinten történő kiszolgálása, tevékenységünk hatékonyságának további növelése.

Szentgotthárd

Cégünk jelenlegi szentgotthárdi telephelyét 2003. évben alakította ki. A tevékenység teljes körű a tervezéstől, a megvalósításig. Ezen a telephelyen helyet kaptak a cég irodái, egyik bemutatóterme, a gyártó üzem (szabászat, varroda, hímző üzem), és a raktárak egyaránt. Kihasználva a társaság tulajdonosainak textilipari szakismereteit, tevékenységünket azok hasznosítására is alkalmas módon építettük fel.

Saját tervezés, elképzelés után textilalapanyag – gyártó cégekkel egyedi termékeket gyártatunk, ami a szövödei és kikészítői munkafázis alapján, egyedi megjelenést biztosít. A legyártott alapanyagokat készletezzük, így konkrét, méret és mennyiségi igény esetén rövid határidővel kerülhetnek a megrendelések teljesítésre. Késztermék gyártása teljes körűen saját üzemünkben történik így pl. ágyneműhuzat, lepedő, abrosz, asztalszoknya, székhuzat, függöny, termékek hímzése, stb. Megrendelések teljesítése erről a telephelyről történik, GLS futárszolgálat szolgáltatásának igénybevételével, továbbá saját gépkocsinkkal a budapesti telephelyünkre, illetve helyszínre történő szállítással.

Ugyanitt megteremtettük a számítógépes informatikai rendszer feltételeit, amely folyamatosan bővítésre, fejlesztésre kerül. Cégünk minden áron arra törekszik, hogy kínálatával együtt a gyártáshoz, raktározáshoz partnereink kiszolgáláshoz szükséges műszaki, technikai, technológiai hátteret is folyamatosan bővítse, fejlessze.

Lépjen velünk kapcsolatba

Válogasson termékeink között!

Töltse le képes katalógusunkat

Nézze át képes katalógusainkat, és találja meg a cége számára ideális textíliákat, amelyek többségéből aztán ingyenes mintakollekciót is igényelhet!

Nem biztos benne, hogy cégének milyen tulajdonságú alapanyagokra van szüksége, és mire kell különösen figyelnie, ha nem akar ráfizetni? Egyáltalán, hogy fogalmazza meg egyértelműen az igényeit? Esettanulmányunkban részletesen kifejtjük! Töltse le képes katalógusunkat és mi elküldjük Önnek az árajanlatkérést megkönnyítő segédletünket is!