Spirit Hotel – Sárvár

A sárvári ötcsillag superior kategóriájú Spirit Hotel 2008-as nyitásától kezdődően elkötelezett a vendégeinek nyújtott szolgáltatások minőségét illetően. Számos hazai és nemzetközi díj és tanúsítvány mellett legfontosabb számunkra vendégeink elégedettsége. A vendégvélemények alapján több éves átlagot alapul véve a megelégedettségi mutató folyamatosan a 100%-ot közelíti. Emellett nagyon fontos visszatérő vendégeink aránya, akiknek a száma meghaladja a 20.000 főt. Annak érdekében, hogy céljainkat megvalósíthassuk, alapos kiválasztás után a Vend-Tex Kft.-t választottuk a szállodai és éttermi textíliák beszállítójának. A szálloda nyitása óta tapasztaljuk, hogy a Vend-Tex Kft. kiváló szolgáltatást nyújt, munkatársai stabil, megbízható, vevőközpontú hozzáállást képviselnek. Határozottan ajánljuk a Vend-Tex Kft-t mindazon éttermek és szállodák számára, akiknek fontos, az állandó, magas színvonalon tartott minőség, a folyamatos termékpótlás, a megbízhatóság.

Jelen igazolást Vend-Tex Kft. kérésére, jövőbeni sikereik támogatására állítottuk ki. További információval szívesen állunk rendelkezésükre.

Sárvár, 2016. május 24. Kaisinger András – ügyvezető

Népszerű Termékkategóriáink
Éttermi textília
Catering textília
Szállodai textília
Szállodai frottír

Szeretne mindenről elsőként értesülni?

Kövessen bennünket a Facebook oldalunkon. Nyomjon egy Like-ot és olvassa első kézből a szállodai textíliákkal kapcsolatos híreket.