A Hilton Budapest City 2011. márciusa óta áll kpcsolatban a Vend-Tex Kft.-vel.

Az elmúlt években, mint a szálloda fő éttermi- és fürdőszobai textília beszállítója a Vend-Tex Kft. számos abroszt és fürdőszobai textíliát biztosított szállodánk számára.

Hosszútávú együttműködésünk alatt bebizonyosodott, hogy a Vend-Tex Kft. mind a szolgáltatás minősége, mind a szállítás pontossága terén a maximumot nyújtja, vállalt kötelezettségeit minden esetben hiánytalanul és teljes felelősségtudattal teljesíti. Kapcsolattartóik a különleges és utolsó pillanatban felmerül? kérdéseket is rugalmasan kezelik, mindig elérhet?ek és nem utolsó sorban mindig türelemmel, kedvességgel állnak rendelkezésünkre bármilyen felmerül? probléma kapcsán.

Az elmúlt évek pozitív tapasztalatai és professzionális hozzáállásuk alapján biztos vagyok a jövőbeni sikeres együttműködésünkben.

Fentiek alapján bármely szálloda számára tudom ajánlani a Vend-Tex Kft.-t, mint megbízható és minőségi szolgáltatást nyújtó partnert.

Budapest, 2016.05.20.

Balázsfalvi Dóra
Executive Housekeeper

Népszerű Termékkategóriáink
Éttermi textília
Catering textília
Szállodai textília
Szállodai frottír

Szeretne mindenről elsőként értesülni?

Kövessen bennünket a Facebook oldalunkon. Nyomjon egy Like-ot és olvassa első kézből a szállodai textíliákkal kapcsolatos híreket.