…avagy bemutatjuk új, 2019-es éttermi asztalterítő kollekciónk legújabb darabjait.

Mutasson többet, ne csak a felszolgált ételekkel és szolgáltatásának magas színvonalával tűnjön ki a tömegből! Teremtsen éttermében olyan hangulatos enteriőrt, ami megmarad vendégei emlékezetében, és a hétköznapi találkozóktól a fontos eseményekig ön legyen az első, aki eszükbe jut, mikor helyszínt keresnek egy-egy ebédhez vagy vacsorához. Azonban ne csak a különleges design bútorokra gondoljon, mikor kialakítja a belső megjelenést – az éttermi textíliák is, a szalvétáktól az abroszokig, képesek arra, hogy elvarázsolják vendégeit és hozzájáruljanak a maradandó élményekhez. Ha szeretne ilyen formán kitűnni a tömegből, van egy jó hírünk: már nem csak a hímzéssel és szövéssel történő emblémázás és a színes textíliák lehetnek a segítségére, hanem a mintás asztalterítők is, melyek az alapanyagok strapabírásából fakadóan akár 5 évig is kiszolgálhatják önt és vendégeit.

Színes és fehér asztalterítő vásárlás a kertbe és teraszra: új, tartósabb alapanyag

A kültérre, kerthelyiségbe vagy teraszra szánt színes és fehér éttermi abroszok kiválasztásakor mindig ugyanaz a problémakör merül fel: vajon meddig lesz tartós a szín rendszeres használat és mosás mellett? Igyekszünk mindig felhívni a figyelmét arra, hogy a kültéri textíliák UV tűrőképességére mindig fokozottan figyelni kell, hiszen a napfény rendkívül gyorsan képes fakóvá, színtelenné tenni a legjobb minőségű asztalterítőket és szalvétákat is. Mindezidáig speciális színezési technológiánkat helyeztük előtérbe ebben a kérdésben, azonban van egy óriási örömhírünk: ezentúl nem kell kompromisszumokat kötnie, hiszen sikerült olyan abrosz alapanyagokat beszereznünk, melyek nem csak vendégeit kápráztathatják el intenzív színeikkel, de sokkal tartósabbak is társaiknál, hiszen:

  • ellenállóbbak az UV sugárzással szemben;
  • magasan színtartóak, kevésbé fakulnak a használat és mosás (60 °C) során;
  • a folttisztítás közbeni dörzsölést is jobban bírják.

Színes asztalterítő színskála

Színeiben a népszerű fehér, elefántcsont és bézs abroszok mellett a szürke árnyalatait (ha nem is ötvenet, de egy igen széles árnyalatválasztékot) is örömmel mutatjuk be – akár mintakollekcióink segítségével is.

Mintás asztalterítő: egyaránt feldobja a szürke hétköznapokat és színes eseményeket is

A textilipar technológiai fejlődésének köszönhetően még több lehetőség áll a rendelkezésére, hogy elkápráztassa vendégeit. Az alapanyagában mintás asztalterítők beszerzésekor már nem szükséges külön hímeztetnie ahhoz, hogy egyedivé váljanak. A döntés pedig kizárólag az ön kezében van a mintákat illetően: határozza meg ön, hogy milyen motívumokkal szeretné megalapozni vendégei hangulatát és az éttermi enteriőrt. Higgye el, megéri ebben is különlegesnek lennie, hiszen az egyedi üzletbelső kialakítás rettentő nagymértékben hozzájárul ahhoz, hogy megjegyezzék, és ön legyen az első választás úgy a hétköznapi munkaebédeken, mint a különleges családi vacsorákon is. Ráadásul a mintás asztalterítő vásárláskor nem is kell (a külföldi beszerzésekkel ellentétben) nagyüzemi rendelést leadnia, hiszen a minimum rendelési mennyiségeket igyekszünk a lehető legalacsonyabban tartani.

Nem kell egyedül megtalálnia az ön és vendégei számára legmegfelelőbb, az étterméhez legjobban illő darabokat. Katalógusaink mellett letölthető Esettanulmányunk (mely segít abban, hogy a lehető legpontosabban át tudja adni azokat az információkat, amiket elvár az éttermi vagy szállodai textíliáktól) és kollégáink is a segítségére lesznek a döntés előkészítésében.

Ráadásul, most elküldjük az esettanulmányunkat is!

Fehér mintás terítő: klasszikus elegancia

Ha mégis úgy gondolja, hogy a színes minták túl harsányak az ön étterméhez, akkor sem hagyjuk cserben: a klasszikus elegancia jegyében olyan rácsos, négyzetes fehér abroszokat szereztünk be, melyeknek tartóssága megegyezik a leginnovatívabb alapanyagokéval, sőt, nem csak 60, de 95 °C-on is moshatók.

Mindegy, hogy fehér, színes, mintás vagy klasszikus: a lényeg, hogy olyan asztalterítőt vásároljon éttermébe, mely belesimul a környezetbe, kiegészíti azt, és így segít abban, hogy vendégeit ne csak az ételek és a szolgáltatás magas színvonala kápráztassák el. És persze mindezek mellett törekedjen mindig a minőségre: válasszon olyan asztalterítőket éttermébe, melyek élettartama akár az öt évet is meghaladhatja – így megkímélve saját magát a felesleges kiadásoktól. Az új, mintás és színes asztalterítő kollekciónk darabjairól érdeklődjön munkatársainktól, hagyományos fehér abroszainkat pedig könnyedén megrendelheti webáruházunkon keresztül is.

Szóljon hozzá