Mintakollekció információk

Szeretne megbizonyosodni termékeink minőségéről?

Cégünk több mint húsz éve foglalkozik szállodai, illetve vendéglátó-ipari textíliák gyártásával, forgalmazásával, termékeinket mára teljes megelégedéssel használják a szálloda és vendéglátóiparban. Folyamatos vevőink száma meghaladja a háromezres nagyságrendet.
Amennyiben szeretné igényelni ingyenes mintakollekciónkat, kérjük töltse ki az űrlapot, és próbálja minél részletesebben jelezni felénk igényeit! Ez azért fontos, hogy az Ön igényének leginkább megfelelő mintakollekcióval tudjunk szolgálni!

Mintakollekció rendelés folyamata:

  • Mintakollekció igénylés elküldése
  • Az űrlap elküldését követően érkezik egy automatikus e-mail a megrendelés fogadásáról
  • 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot telefonon, e-mailben
  • A megbeszélés során leegyeztetjük, pontosítjuk igényét, elképzelését
  • Igénye alapján összeállítjuk az ingyenes mintakollekciót, és postán megküldjük Önnek

Amennyiben mintakollekciónk elnyerte tetszését, összeállítunk Önnek egy versenyképes árajánlatot a kiválasztott alapanyagokra, termékekre. Ajánlat megküldését követően további információkkal segítjük döntését, igényére gyártunk további mintadarabokat, melyeket már mosásnak is alávethet. A termékekhez természetesen kezelési és mosási információkkal is szolgálunk.
Szeretnénk Önt is a több ezer elégedett ügyfelünk között üdvözölni.

Szeretne mindenről elsőként értesülni?

Kövessen bennünket a Facebook oldalunkon. Nyomjon egy Like-ot és olvassa első kézből a szállodai textíliákkal kapcsolatos híreket.

Válogasson termékeink között!

Töltse le képes katalógusunkat

Nézze át képes katalógusainkat, és találja meg a cége számára ideális textíliákat, amelyek többségéből aztán ingyenes mintakollekciót is igényelhet!

Nem biztos benne, hogy cégének milyen tulajdonságú alapanyagokra van szüksége, és mire kell különösen figyelnie, ha nem akar ráfizetni? Egyáltalán, hogy fogalmazza meg egyértelműen az igényeit? Esettanulmányunkban részletesen kifejtjük! Töltse le képes katalógusunkat és mi elküldjük Önnek az árajanlatkérést megkönnyítő segédletünket is!