Szállodai és éttermi textília ára

A szállodai és vendéglátóipari textíliák árait befolyásolja a felhasznált anyagok minősége, színe, mérete, a gyártási technológia. Azonban fontos szempont még a gyártás és a szállítás határideje, valamint a pótlási garancia is. Ennek megfelelően termékeinket árazás szempontjából 4 külön csoportba soroltuk.

Képesek vagyunk teljesen egyedi igényeket, megrendeléseket teljesíteni, óriási választékban, rövid vállalási határidőkkel. Webáruházunkban szinte azonnal elérhető termékek érhetők el, fix méretekben és színekben. Az akciós, kifutó termékeinkkel kapcsolatban érdemes megrendelés előtt egyeztetni, hiszen a készlet korlátozott, ezekből a textíliákból már nem történik utángyártás.

Díjmentes textília tanácsadás éttermeknek és szállodáknak

Gondoljuk át együtt, hogyan lehet étterme, szállodája stílusos, de mégis otthonos, minőségi, de mégis költséghatékony textíliákkal felszerelt.

Kész termékek

A webáruházban elérhető textíliák több darabot tartalmazó csomagokban, fix méretekben, fehér színben érhetőek el.

Akciós termékek

A webáruházban Akció felirattal jelölt, kedvezményes árú termékek több darabos csomagokban, fix méretekben érhetők el.

Egyedi termékek

Szinte korlátlan lehetőségeket kínálunk a formára, színre, méretre és emblémázásra vonatkozóan is.

Kifutó termékek

Termékeinket hihetetlen, akár 50%-os kedvezménnyel is beszerezheti! (A pótlási garancia ezekre a termékekre nem érvényesíthető.)

KIFUTÓ, AKCIÓS TERMÉKEINK
Ajánlatkérés

Így kérjen árajánlatot

Mielőtt felkeres egy céget az árajánlat kérésével, nem árt, ha néhány alap dolgot tisztáz magában. Tegye fel magának ezeket a kérdéseket, és próbáljon meg válaszolni rájuk, így egészen biztos, hogy a kapcsolatfelvételnél gyors és hatékony segítséget kap majd.

Elképzelés

  • Milyen legyen a design?
  • Szükség van egyedi logóra?
  • Milyen alapanyagból kéri az abroszt?

Elvárás

  • Mit vár el a textíliákkal kapcsolatosan?
  • Milyen méretekre, milyen varrási kivitelre kéri az árajánlatot?
  • Milyen felhasználási területre kér árajánlatot?

Egyéb igény

  • Gondolja át, fontos-e az Ön számára a folyamatos pótlás (garantáltan állandó minőségben)?
  • Fontos Önnek a javíthatóság?
  • Szeretne termékmintát igényelni?

Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36 1 776 6060

Tudjuk, hogy a vendéglátóiparban és a szállodaiparban az abroszok élettartama, és kezelhetősége kritikus szempont a választásnál. Ezért az összes abroszunk kiváló minőségű alapanyagból készül. Legyen szó vászon abroszról, szatén abroszról, selyem damaszt abroszról, damaszt abroszról, minden esetben jól bírják a mosást, színtartóak, és garantáltan hosszú élettartalmúak. Az abrosz típusától függően alak és mérettartóak, valamint kiválóan vasalhatóak, és használat közben nehezen gyűrődnek.

Mindenképpen keressen minket árajánlatkérésével bármilyen csekély elképzelése van, mi segítünk meghatározni, hogy milyen anyagra van önnek szüksége.

0