Szállodai, éttermi, catering textíliákkal kapcsolatos kérdése van?

Küldje el kérdését!

A textíliaipar rohamos fejlődésével nem mindig egyszerű lépést tartani. Napról napra jelennek meg új anyagok, technológiák, amik az addigi problémákra (túl gyors kopás, foszlás, fakulás, stb.) igyekeznek megoldást nyjtani, legyen szó ágyneműről, matracvédőről, frottírról vagy abroszról.

Szeretnénk, ha a szállodák, éttermek beszerzői és a rendezvényszervezők egyaránt naprakészek lennének minden textíliát érintő kérdéssel kapcsolatban, ráadásul gyorsan és hatékonyan.

Kérdezzen célirányosan textília szakértőnktől!

Szeretne mindenről elsőként értesülni?

Kövessen bennünket a Facebook oldalunkon. Nyomjon egy Like-ot és olvassa első kézből a szállodai textíliákkal kapcsolatos híreket.

Válogasson termékeink között!

Töltse le képes katalógusunkat

Nézze át képes katalógusainkat, és találja meg a cége számára ideális textíliákat, amelyek többségéből aztán ingyenes mintakollekciót is igényelhet!

Nem biztos benne, hogy cégének milyen tulajdonságú alapanyagokra van szüksége, és mire kell különösen figyelnie, ha nem akar ráfizetni? Egyáltalán, hogy fogalmazza meg egyértelműen az igényeit? Esettanulmányunkban részletesen kifejtjük! Töltse le képes katalógusunkat és mi elküldjük Önnek az árajanlatkérést megkönnyítő segédletünket is!