Fürdőlepedő

Nagyméretű, magas nedvszívó képességű fürdőlepedők

Szállodájából vagy annak wellness-részlegéből nem hiányozhatnak a nagy méretű fürdőlepedők.

A különbség a funkcióban rejlik

A fürdőlepedő a méreténél fogva arra is jó, hogy a vendég betakarózzon vele. Olyan, mint egy puha, nedvszívó, mérettartó pokróc. Ezért nem mindegy az, hogy milyen alapanyagból készül!

Mi, nagyon korán léptünk

Már 2004-ben, az az 12 évvel ezelőtt megjelentünk a piacon az alacsony és egyben sűrű hurok beállítású frottír termékekkel. Az újításunk, amely révén a frottír termékek kevésbé hajlamosak a hurokkihúzódásra, mára teljesen elterjedt a szállodaiparban, és több mint száz helyen a Vend-Tex 100%-ban pamut összetételű frottírjait használják.

A minőség mellett még egy dologból nem engedtünk. Abból, hogy ügyfeleink folyamatosan kedvező ár/érték arány mellett rendelhessenek tőlünk. Ezért az elmúlt több mint 10 évben néha minden kreativitásunkra szükség volt. Hol új technológiát honosítottunk meg a cégnél, hol a piac sietett a segítségünkre. A lényeg, hogy a mai napig és a jövőben is, versenyképes árszinten tudjuk kiszolgálni a partnereinket.

Rendelhető, vásárolható kivitelek:

 • sima
 • különböző bordűrös (görög, hullám, srég bordűr, csíkos, farkasfogas, csíkos, rizsszemes)
 • hímzéssel emblémázott
 • szövéssel emblémázott

Egyedi igényére, egyedi árajánlatot adunk

Mennyiségtől függően egyedi kivitelezésű frottír fürdőlepedők legyártására is van lehetőség. Korlátot egyedül a mennyiség jelenthet. Tetszés szerint változtatható paraméterek: méret, súly, mintázat, logó, szín, varrás –fazon típusa, egyedi címke

Az igényei alapján, egyedi árajánlatot állítunk össze Önnek! Egyedi logózott frottír fürdőlepedőit is elkészítjük, ehhez csak a logóját kell megküldenie, és mi ingyen elkészítjük a gyártási terveket, amit a gyártás megkezdése előtt bemutatunk Önnek.

Raktárról azonnal megvásárolható frottír fürdőlepedők
 • frottír fürdőlepedők: 70 x 140 cm, 100 x 150 cm

Raktárról kapható színek: fehér, világoskék, világoszöld, beige, natúr, kakaó, stb. A színválaszték változhat, ezért kérjük, hogy rendelése előtt mindenképp érdeklődjön. A megrendelt mennyiség függvényében a pantone színszám alapján, bármilyen színű frottír fürdőlepedők legyártását rövid határidővel vállaljuk.

A lakossági, reklám célra a reaktív színezést, a szállodák, wellness fürdők, uszodák részére az indantren (klórálló) színezést javasoljuk.

Szövéssel emblémázott (jacquard) termékek

Rendelhető méretek:

 • frottír fürdőlepedők: 70 x 140 cm, 100 x 150 cm

A gyártási sajátosságok figyelembe vételével bármilyen mintázat kialakítható a fonalhurkok váltakozásával.

Három típus különböztethető meg:

 • alapszövet hurkos, betűk – minták hurokkihagyásosak
 • alapszövet hurokkihagyásos, betűk – minták hurkosak
 • betűk – minták kontúrja hurokkihagyásos

Minimum rendelhető mennyiség: 1000 db/méret

Hímzéssel emblémázott termékek

Saját hímző kapacitással, rövid időn belül vállalni tudjuk bármilyen embléma, logó elkészítését

Rendelhető méretek:

 • frottír fürdőlepedők: 70 x 140 cm, 100 x 150 cm,

Bármilyen minta elkészíthető, a gyártási sajátosságok figyelembe vételével.

Maximum rendelhető méret cca. 15-20 cm

Minimum rendelhető mennyiség: 1 db/méret

Több száz színű hímző cérna közül lehet választani, melyek mindegyike klórálló, és nem fakuló.

Dri-release - forradalmi nedvességelvezető rendszer

A dri-release® egy egyedülálló alapanyag, amely a pamuthoz hasonló érzetet kelt, miközben szagtalan, és viselője hűvösnek, száraznak érzi.

A dri-release® szabadalmaztatott nedvességelvezetési rendszere a pamut és a poliészter legjobb tulajdonságait felhasználva távolítja el, illetve párologtatja el a nedvességet a bőrről.  A fonal csak csekély mennyiségű pamutot tartalmaz, viszont a megfelelő mennyiségű oh csoport, elszívja az izzadságot a bőrről.

A pamut terméknél a nedvesség eltömíti a szálakat, ami gátolja a nedvesség eltávozását. A dri-release® textília a fonal speciális felépítésénél fogva jobban lélegzik, mint a pamut textília.

Számos vizsgálat során bebizonyosodott, hogy a dri-release® a viselési kényelem tekintetében mind szárazon, mind nedvesen, felülmúlja a pamutot és a többi vezető terméket. A szárítási próbáknál a dri-release® négyszer gyorsabban száradt, mint a pamut, ezáltal jobb, olcsóbb, gazdaságosabb megoldás.

Seacell - a természetes alapanyagú szál

Már a kínai orvostudományban, gyógyászatban is ismert volt a tengeri növények fokozott nyomelem tartalma. A tengeri algák értékes hatóanyagaiknak köszönhetően, az élet számos területén pozitív hatást fejtenek ki. Az algák bőrvédő és gyulladáscsökkentő hatással is rendelkeznek. Ebből jött az ötlet, hogy természetes anyagból egy új szálat fejlesszenek ki. Ez lett a seacell®.

A seacell® struktúrája lehetővé teszi, hogy a szál és a bőr között, a természetes bőrnedvesség által, aktív anyagcsere történjen, mint például a kalcium, magnézium vagy E-vitamin átadása. A seacell®-ből készült textília igényes, lélegzik, valamint puha tapintású, kellemes és tiszta érzést biztosít.

A seacell® ma már számos termékben megtalálható.

Mi a Vend-Texnél első lépésben a seacell® aktív szálat a fürdőszobai textíliák területén vezettük a piacra, biztosítva ezzel a hamisítatlan wellness érzést.

A seacell szálból készült termékeknek az Európai Unió az EU eco-díjat, az öti-t, a öko-tex-pecsétet is odaítélte. A seacell® termékek számos innovációs díjat nyertek Európában.

Ami a legfontosabb… a seacell® szál felhasználásából készített frottír termék a felhasználójának maximális wellness érzést nyújt.

Katalógusunk letöltése

Ráadásul, most elküldjük az esettanulmányunkat is!

Így kérjen árajánlatot

Mielőtt felkeres egy céget az árajánlat kérésével, nem árt, ha néhány alap dolgot tisztáz magában. Tegye fel magának ezeket a kérdéseket, és próbáljon meg válaszolni rájuk, így egészen biztos, hogy a kapcsolatfelvételnél gyors és hatékony segítséget kap majd.

Elképzelés

 • Milyen legyen a design?
 • Szükség van egyedi logóra?
 • Milyen alapanyagból kéri az abroszt?

Elvárás

 • Mit vár el a textíliákkal kapcsolatosan?
 • Milyen méretekre, milyen varrási kivitelre kéri az árajánlatot?
 • Milyen felhasználási területre kér árajánlatot?

Egyéb igény

 • Gondolja át, fontos-e az Ön számára a folyamatos pótlás (garantáltan állandó minőségben)?
 • Fontos Önnek a javíthatóság?
 • Szeretne termékmintát igényelni?

Mindenképpen keressen minket árajánlatkérésével bármilyen csekély elképzelése van, mi segítünk meghatározni, hogy milyen anyagra van önnek szüksége.

Miért válasszon minket?

Általunk gyártott termékek egy jelentős része saját tervezésű, csak cégünknél kaphatók, ajánlatunkban szereplő minőségben, összetételben és mintázatban. Cégünk alapfilozófiája, hogy mindent kínál a partnereinek, ami egy szálloda, étterem, panzió felöltöztetéséhez, rendezvénye lebonyolításához szükséges.

Színválaszték

Mintázatok száma

Anyagok száma

Elégedett ügyfélek száma
0