Függöny

Minőségi függönyök minden alkalomra

 

FÉNYÁTERESZTŐ FÜGGÖNYÖK

Éttermek, vendéglők, szállodák és apartmanok számára kínáljuk fényáteresztő függönyeinket.

A függönyök és a fényáteresztő függönyök betöltik a teret. Bármilyen vendéglátó helyiségben kellemes hangulatot teremtenek, és az alapanyagok, valamint a színek, minták, textúrák, valamint a varrás révén, a kínálat szinte végtelen. Válogasson a Jacquard, az Organza, a Voile és a Sablefényáteresztő függönyeink között!

Mind a négy alapanyag széles méret-, minta-, és színkínálatban rendelhető tőlünk modern, klasszikus és elegáns kivitelben.

DEKORÁCIÓS FÜGGÖNYÖK

A dekorációs alapanyagokban olyan kínálattal rendelkezünk, ahol mindenki megtalálja az elképzelésének, igényének megfelelő függönyt. A jó minőségű, de alacsonyabb árfekvésű függöny mellett a legexkluzívabb igényeknek megfelelő kelméket is elkészítjük. Ahogyan a fényáteresztő függönyökből, a dekorációs függönyökből is hatalmas méret-, minta-, és színválasztékkal rendelkezünk, amelyek az Ön igényei szerint szabadon kombinálhatóak. Függönyeink között magyar, olasz és spanyol szövetből készültet is talál. Egyszínű, modern mintás, vagy klasszikus mintázatok is megtalálhatók a választékunkban.

A termékek összetétele: 100 % PES, vagy PES – pamut. Az alapanyagok szélessége 140 – 150 cm, vagy dupla szélességű: 280 – 330 cm.

Függöny kisokos

Tapasztalt és nagy tudású szakembereink révén, bármilyen vevői igényt gyorsan és hatékonyan kiszolgálunk. A bemutatótermünkben több 100 mintát személyesen is megtekinthet. Igény esetén helyszíni felmérést is végzünk.

Jacquard függöny

Ezek a strapabíró, de finom szövetű alapanyagból készült fényáteresztő függönyök nagyon népszerűek itthon. Olyan mintha kézzel, nagy odafigyeléssel horgolták volna őket, miközben géppel készülnek. Nem igényelnek vasalást, jól bírják a mosást. Általában poliészter az alapanyaguk.

Organza függöny

A fényáteresztő függönyök népszerű alapanyaga. Választhat matt vagy magas fényű tükör organzát.  Az anyaga ma már általában viszkóz és poliészter. Mosás után vasalást igényel.

Voile függöny

Sűrű szövésű, matt fényű fényáteresztő függöny. Tartós, strapabíró anyagból készül, amely ha vigyáznak rá mosás közben, sokáig szolgálja az éttermét, szállodáját. Mosás után vasalást igényel.

Változatai: jacquard szövött voile-ok, hímzett voile-ok, applikált voile-ok, nyomott voile-ok, nyírt voile-ok.

Sable függöny

Leginkább a Voile-re hasonlít, ám annál durvább tapintású alapanyag. Nehezen gyűrődik, ezért ez a 100%-ban poliészterből készült, változó vastagságú alapanyag, igen kedvelt a fényáteresztő függönyt keresőknél.

Változatai: sima sable, jacquard szövött sable.

Trevira CS függöny

Olyan rostból és fonálból készített alapanyag, amely bizonyítottan ellenáll a tűznek és az égés közben keletkező forróságnak.

Blackout függöny

Teljesen kizárja a fényt. Segítségükkel elfelejtheti a redőnyt, ám eközben nem annyira rusztikusak és durvák, hanem harmonikusan illeszkednek a helyiség atmoszférájába. Az sem mellékes szempont, hogy télen azzal, hogy benntartják a hőt, nyáron meg megőrzik a belső tér hőmérsékletét, a működtetési költségekre is kedvező hatással vannak.

Katalógusunk letöltése

Ráadásul, most elküldjük az esettanulmányunkat is!

Így kérjen árajánlatot

Mielőtt felkeres egy céget az árajánlat kérésével, nem árt, ha néhány alap dolgot tisztáz magában. Tegye fel magának ezeket a kérdéseket, és próbáljon meg válaszolni rájuk, így egészen biztos, hogy a kapcsolatfelvételnél gyors és hatékony segítséget kap majd.

Elképzelés

  • Milyen legyen a design?
  • Szükség van egyedi logóra?
  • Milyen alapanyagból kéri az abroszt?

Elvárás

  • Mit vár el a textíliákkal kapcsolatosan?
  • Milyen méretekre, milyen varrási kivitelre kéri az árajánlatot?
  • Milyen felhasználási területre kér árajánlatot?

Egyéb igény

  • Gondolja át, fontos-e az Ön számára a folyamatos pótlás (garantáltan állandó minőségben)?
  • Fontos Önnek a javíthatóság?
  • Szeretne termékmintát igényelni?

Mindenképpen keressen minket árajánlatkérésével bármilyen csekély elképzelése van, mi segítünk meghatározni, hogy milyen anyagra van önnek szüksége.

Miért válasszon minket?

Általunk gyártott termékek egy jelentős része saját tervezésű, csak cégünknél kaphatók, ajánlatunkban szereplő minőségben, összetételben és mintázatban. Cégünk alapfilozófiája, hogy mindent kínál a partnereinek, ami egy szálloda, étterem, panzió felöltöztetéséhez, rendezvénye lebonyolításához szükséges.

Színválaszték

Mintázatok száma

Anyagok száma

Elégedett ügyfélek száma
0