Frottír törölköző

Magas igénye van a frottír törölközőt illetően

Akár szállodába, akár egy wellness központba érkeznek vendégei, biztos lehet benne, hogy az uszodában vagy éppen fürdőben használt frottír törölközők minősége komoly kihatással lesz véleményükre. Lehetnek bármilyen minőségi szolgáltatásai is, a gyenge minőségű, kemény és kényelmetlen frottír törölköző senkit sem fog arra ösztönözni, hogy visszatérjen Önhöz. Sőt, véleményét másokkal is megosztja majd, ezért kiemelten fontos, hogy valóban puha, nedvszívó és kellemes érzetet biztosító frottír törölközőt használhassanak, ami nem tönkreteszi, hanem fokozza a tökéletes élményt!

Raktárkészletről elérhető fehér frottír törölközők:

Frottír törölköző: jellemzően 450 és 500 gr/m2 súlyú törölközők az alábbi méretben: 30 x 30 cm, 30 x 50 cm, 50 x 100 cm, 70 x 140 cm, és 100 x 150 cm

Klórálló és nem klórálló színes frottír törölközők: jellemzően 450 és 500 gr/m2 súlyú törölközők az alábbi méretben: 30 x 30 cm, 30 x 50 cm, 50 x 100 cm, 70 x 140 cm, és 100 x 150 cm

Színes frottír törölközők

Klórálló és nem klórálló színes frottír törölközőinkről érdeklődjön munkatársainknál.

Mire figyeljen oda frottír törölköző választásánál?

Szeretné, ha nem csak különlegesen puha és hosszú élettartamú, hanem egyedi frottír termékekkel várhatná vendégeit kikapcsolódásra?

Mennyiségtől függően egyedi igényű frottír termékek gyártására is van lehetőség, így tetszés szerint változtathatja a méretet, a súlyt, a mintázatot, a logót, a színt és a varrás, illetve fazon típusát is. Sőt, egyedi, logózott frottír termékét is elkészítjük, ehhez csak a logóját kell megküldenie, és mi ingyen elkészítjük a gyártási terveket, amit a gyártás megkezdése előtt bemutatunk önnek!

Katalógusunk letöltése

Ráadásul, most elküldjük az esettanulmányunkat is!

Frottír törölköző termékek

Így kérjen árajánlatot

Mielőtt felkeres egy céget az árajánlat kérésével, nem árt, ha néhány alap dolgot tisztáz magában. Tegye fel magának ezeket a kérdéseket, és próbáljon meg válaszolni rájuk, így egészen biztos, hogy a kapcsolatfelvételnél gyors és hatékony segítséget kap majd.

Elképzelés

 • Milyen legyen a design?
 • Szükség van egyedi logóra?
 • Milyen alapanyagból kéri az abroszt?

Elvárás

 • Mit vár el a textíliákkal kapcsolatosan?
 • Milyen méretekre, milyen varrási kivitelre kéri az árajánlatot?
 • Milyen felhasználási területre kér árajánlatot?

Egyéb igény

 • Gondolja át, fontos-e az Ön számára a folyamatos pótlás (garantáltan állandó minőségben)?
 • Fontos Önnek a javíthatóság?
 • Szeretne termékmintát igényelni?
Három súlyos hiba, amit ne kövessen el frottír termékek vásárlásánál
 1. Olyan színezett frottír törölközőt, frottír köpenyt vagy frottír lepedőt rendelni uszodákba, fürdőkbe, melyek csak 40 fokon moshatók. Ezek a termékek nem klórállók, ezért tapasztalatunk szerint – még ha minőségi anyagból is készülnek – nagyon gyorsan foszlani kezdenek, elvesztik a színüket és sérülnek a klóros víz miatt. Ezért vásárlás előtt mindig gondolja át alaposan, hol fogják használni vendégei a frottír fürdőköpenyt és milyen hatásnak lesznek kitéve.
 2. A legolcsóbb ajánlatot választani referencia vagy mintadarab bekérése nélkül. Több olyan hazai vállalkozás is létezik, ahol az átlagosnál  direkt kisebb a méretezés, ezáltal olcsóbb az azonos méret jelölővel ellátott termék. Ebben az esetben viszont használat során csak „kicsi” köntösöket tud vendégei számára felajánlani, akik folyamatosan kérni fogják a nagyobb köntöst – ez pedig nem fogja emelni szállodája hírnevét!

 3. Kizárólag az árat nézni és nem figyelni a frottír törölköző, frottír köpeny tartósságát leginkább befolyásoló előállítási technikára. Manapság hazánkban is egyre elterjedtebb a Vend-Tex 2004-ben bevezetett alacsony és egyben sűrű hurok beállítású frottír technológiája, melynek köszönhetően a textil kevésbé sérülékeny, és élettartama 50%-kal is magasabb lehet a hagyományosnál!

Színes frottír törölközőket, frottír fürdőköpenyeket, frottír köntöst rendelne?

Frottír termékeinket kétféle színezési technikával készítjük el. A reaktív olcsóbb, de minőségi megoldás, ahol a színezett frottír mosása 40 fokon lehetséges. Amennyiben viszont klórálló termékekre van szüksége, válassza a 90 fokon mosható Indantren színezésű textíliáinkat, melyek az uszodákban, fürdőkben is hosszú távon képesek megtartani a színüket.

Minőségi, fehér szállodai frottír termékeket keres?

Szabványos méretű fehér frottír törölközők, frottír köntösök, frottír kádkilépők megrendelése esetén akár néhány napon belül is teljesíteni tudjuk kívánságát! Amennyiben hímzéssel tenné egyedivé új textíliáit az egyeztetés után 2-6 nap alatt képesek vagyunk teljesíteni megrendelését, míg a szövés esetén általában hat hétre van szükségünk, hogy elkészítsük egyedi kívánságait.

A tartós, puha frottír titka 4+1 lépésben

Több évtizedes rutinunknak és hazai partnereink visszajelzésének köszönhetően mára pontosan tudjuk, melyek azok a tényezők, amelyek felgyorsítják a frottír keményedését és foszlását. Amennyiben szeretné minél hosszabb távon, jó minőségben használni új frottír törölközőit vagy frottír köpenyeit, tartsa be ezeket a szabályokat!

 1. Figyeljen oda a víz keménységére – a kemény vízben található ásványi részecskék lerakódhatnak a mosógépben és így átkerülnek a frottír textíliákra is, felgyorsítva a szövet megkeményedését.

 2. Ne használjon az ajánlottnál nagyobb töltősúlyt a mosógépben – ha túlságosan tele van a mosógép az képes megakadályozni az alapos öblítést, emiatt a mosószer, valamint a piszok is a szöveten maradhat, amitől durvább lesz a tapintása a frottír termékeknek.

 3. Ne használjon túl sok mosószert – attól, hogy több mosóport teszünk a mosógépbe, mint amennyi szükséges, még nem lesz tisztább a frottír. Sőt, tapasztalatunk szerint a túl sok mosópor nem tud rendesen feloldódni, ezért lerakódik a mosógépben és a textílián, ami a frottírt érdessé, keménnyé teszi.

 4. Legyen óvatos az öblítővel – az öblítő remekül használható a frottír mosásakor, hiszen megelőzhető vele például a törölköző durvává, keménnyé válása, az viszont komoly problémát okozhat, ha túl sokat használ fel belőle. A frottír törölköző vízfelszívó hatása akár jelentősen is csökkenhet, ezért azt javasoljuk, hogy mindig hígítsa vízzel az öblítőt, vagy hagyja ki a használatát.

 5. Ha centrifugázás után, szárítás előtt szétrázzuk a törölközőket az – tapasztalatunk szerint – segít abban, hogy a frottír törölközők tovább megőrizzék a puhaságokat. Ezt még tovább fokozhatjuk szárítógép használatával, ami kimondottan hatékony lehet a puhaság hosszabb távú megőrzésében.

Mindenképpen keressen minket árajánlatkérésével bármilyen csekély elképzelése van, mi segítünk meghatározni, hogy milyen anyagra van önnek szüksége.

Miért válasszon minket?

Általunk gyártott termékek egy jelentős része saját tervezésű, csak cégünknél kaphatók, ajánlatunkban szereplő minőségben, összetételben és mintázatban. Cégünk alapfilozófiája, hogy mindent kínál a partnereinek, ami egy szálloda, étterem, panzió felöltöztetéséhez, rendezvénye lebonyolításához szükséges.

Színválaszték

Mintázatok száma

Anyagok száma

Elégedett ügyfélek száma
0