Frottír fürdőköpeny

Vendégei, noha elsősorban szolgáltatásai miatt keresik fel wellness központját, a legtöbbet a jelentéktelennek tűnő kiegészítőkről mesélnek majd – akkor ha a frottír fürdőköpenyei kiemelkedően jól vagy éppen rosszul teljesítenek. Egy kényelmes, dekoratív és finom érzetet adó frottír fürdőköpeny legalább annyira számít, mint egy minden igényt kielégítő wellness szolgáltatás. Ahhoz hogy vendégei kifogástalanul érezzék magukat fontos, hogy megfelelő minőségű frottír termékeket használjanak, hisz jó hírnevük záloga, megítélésük kulcsa, vendégei véleményén múlik.

Színes frottír fürdőköpenyeket rendelne?

Frottír termékeinket kétféle színezési technikával készítjük el. A reaktív olcsóbb, de lakossági megoldás, ahol a színezett frottír mosása 40 fokon lehetséges. Amennyiben viszont klórálló termékekre van szüksége, válassza a 90 fokon mosható Indantren színezésű textíliáinkat, melyek az uszodákban, fürdőkben is hosszú távon képesek megtartani a színüket.

A színes frottír fürdőköpenyek gyártása minimum rendelési mennyiséghez kötött (300 db), Pantone színkód alapján.

Tegye egyedivé frottír fürdőköpenyeit!

Szeretné, ha nem csak különlegesen puha és hosszú élettartamú, hanem egyedi frottír termékekkel várhatná vendégeit kikapcsolódásra?

Mennyiségtől függően egyedi igényű frottír termékek gyártására is van lehetőség, így tetszés szerint változtathatja a méretet, a súlyt, a mintázatot, a logót, a színt és a varrás, illetve fazon típusát is. Sőt, egyedi, logózott frottír termékét is elkészítjük, ehhez csak a logóját kell megküldenie, és mi ingyen elkészítjük a gyártási terveket, amit a gyártás megkezdése előtt bemutatunk Önnek!

Katalógusunk letöltése

Ráadásul, most elküldjük az esettanulmányunkat is!

Fehér fürdőköpeny termékeink

Így kérjen árajánlatot

Mielőtt felkeres egy céget az árajánlat kérésével, nem árt, ha néhány alap dolgot tisztáz magában. Tegye fel magának ezeket a kérdéseket, és próbáljon meg válaszolni rájuk, így egészen biztos, hogy a kapcsolatfelvételnél gyors és hatékony segítséget kap majd.

Elképzelés

 • Milyen legyen a design?
 • Szükség van egyedi logóra?
 • Milyen alapanyagból kéri az abroszt?

Elvárás

 • Mit vár el a textíliákkal kapcsolatosan?
 • Milyen méretekre, milyen varrási kivitelre kéri az árajánlatot?
 • Milyen felhasználási területre kér árajánlatot?

Egyéb igény

 • Gondolja át, fontos-e az Ön számára a folyamatos pótlás (garantáltan állandó minőségben)?
 • Fontos Önnek a javíthatóság?
 • Szeretne termékmintát igényelni?
Három súlyos hiba, amit ne kövessen el frottír fürdőköpeny vásárlásánál

Olyan színezett frottír fürdőköpenyeket rendelni uszodákba, fürdőkbe, melyek csak 40 fokon moshatók. 

 • Ezek a termékek nem klórállóak, ezért tapasztalatunk szerint – még ha minőségi anyagból is készülnek – nagyon gyorsan sérülnek a klóros víz miatt. Hamar elvesztik színüket és foszlani kezdenek. Ezért, vásárlás előtt mindig alaposan fontolja meg, HOL fogják használni vendégei a frottír termékeket, és MILYEN hatásoknak lesznek kitéve a termékek, és ez képezze választásuk alapját!

A legolcsóbb ajánlatot választani referencia vagy mintadarab bekérése nélkül.

 • Több olyan hazai vállalkozás is létezik, ahol az átlagosnál kisebb a méretezés, ezáltal lesz olcsóbb az azonos méretjelölővel ellátott termék. Ebben az esetben viszont sajnos csak kisebb méretű frottír fürdőköpenyeket tud vendégei számára biztosítani – ezzel is rontva vendégeik megelégedettségét, és szállodája hírnevét!

Kizárólag az árat nézni és nem figyelni a frottír fürdőköpeny tartósságát leginkább befolyásoló előállítási technikára. 

 • Manapság hazánkban is egyre elterjedtebb a Vend-Tex 2004-ben bevezetett alacsony és egyben sűrű hurok beállítású frottír technológiája, melynek köszönhetően a textil kevésbé sérülékeny, és élettartama 50%-kal is magasabb lehet a hagyományosnál!

A tartós, puha frottír fürdőköpeny titka 4 + 1 lépésben

Több évtizedes rutinunknak és hazai partnereink visszajelzésének köszönhetően mára pontosan tudjuk, melyek azok a tényezők, amelyek felgyorsítják a frottír keményedését és foszlását. Amennyiben szeretné minél hosszabb távon, jó minőségben használni új frottír törölközőit vagy frottír köpenyeit, tartsa be ezeket a szabályokat!

 • Figyeljen oda a víz keménységére – a kemény vízben található ásványi részecskék lerakódhatnak a mosógépben és így átkerülnek a frottír textíliákra is, felgyorsítva a szövet megkeményedését.

 • Ne használjon az ajánlottnál nagyobb töltősúlyt a mosógépben – ha túlságosan tele van a mosógép az képes megakadályozni az alapos öblítést, emiatt a mosószer, valamint a piszok is a szöveten maradhat, amitől durvább lesz a tapintása a frottír termékeknek.

 • Ne használjon túl sok mosószert – attól, hogy több mosóport teszünk a mosógépbe, mint amennyi szükséges, még nem lesz tisztább a frottír. Sőt, tapasztalatunk szerint a túl sok mosópor nem tud rendesen feloldódni, ezért lerakódik a mosógépben és a textílián, ami a frottírt érdessé, keménnyé teszi.

 • Legyen óvatos az öblítővel – az öblítő remekül használható a frottír mosásakor, hiszen megelőzhető vele a textil durvává, keménnyé válása, az viszont komoly problémát okozhat, ha túl sokat használ fel belőle. A frottír termékek vízfelszívó hatása akár jelentősen is csökkenhet, ezért azt javasoljuk, hogy mindig hígítsa vízzel az öblítőt, vagy hagyja ki a használatát.

 • Ha centrifugázás után, szárítás előtt szétrázzuk a frottír termékeket az – tapasztalatunk szerint – segít abban, hogy a textília tovább megőrizze a puhaságát. Ezt még tovább fokozhatjuk szárítógép használatával, ami kimondottan hatékony lehet a puhaság hosszabb távú megőrzésében.

Mindenképpen keressen minket árajánlatkérésével bármilyen csekély elképzelése van, mi segítünk meghatározni, hogy milyen anyagra van önnek szüksége.

Miért válasszon minket?

Általunk gyártott termékek egy jelentős része saját tervezésű, csak cégünknél kaphatók, ajánlatunkban szereplő minőségben, összetételben és mintázatban. Cégünk alapfilozófiája, hogy mindent kínál a partnereinek, ami egy szálloda, étterem, panzió felöltöztetéséhez, rendezvénye lebonyolításához szükséges.

Színválaszték

Mintázatok száma

Anyagok száma

Elégedett ügyfélek száma
0