Fehér abrosz

Az abrosz az az éttermi textília, amely a legmarkánsabban befolyásolja étterme, vendéglője vagy éppen szállodája hangulatát. Az abrosz alakja, anyaga, minősége és mintája azonban nem csak a vendégek komfortérzetére van hatással, hanem az Ön pénztárcájára is, mert a rosszul megválasztott abrosz hosszabb távon egészen biztosan ráfizetéses lesz!

A Vend-Tex Kft.-nél kiemelt hangsúlyt fektetünk arra, hogy az éttermek számára a legjobb minőségben, ügyfeleink egyedi igényeit is figyelembe véve készítsük el a klasszikus fehér abroszokat.

A Vend-Tex Kft. abroszok legfontosabb jellemzői:

1. Kiváló kezelhetőség: éttermi textíliánk könnyen vasalhatók és kiemelkedő a méret, illetve színtartó képességük.

2. Könnyű tisztíthatóság: mosási útmutatónk segítségével az abroszokból gyorsan kimoshatók még a legmakacsabb szennyeződések, így a paprika és vörösbor foltok is.

3. Hosszú élettartam: magas minőségű alapanyagainak köszönhetően – ha betartják a mosási előírásokat – abroszaink hosszú ideig megőrzik eredeti állapotukat

Katalógusunk letöltése

Ráadásul, most elküldjük az esettanulmányunkat is!

Fehér abrosz termékek

Tekintse meg galériánkat és bemutató videónkat

Így kérjen árajánlatot

Mielőtt felkeres egy céget az árajánlat kérésével, nem árt, ha néhány alap dolgot tisztáz magában. Tegye fel magának ezeket a kérdéseket, és próbáljon meg válaszolni rájuk, így egészen biztos, hogy a kapcsolatfelvételnél gyors és hatékony segítséget kap majd.

Elképzelés

 • Milyen legyen a design?
 • Szükség van egyedi logóra?
 • Milyen alapanyagból kéri az abroszt?

Elvárás

 • Mit vár el a textíliákkal kapcsolatosan?
 • Milyen méretekre, milyen varrási kivitelre kéri az árajánlatot?
 • Milyen felhasználási területre kér árajánlatot?

Egyéb igény

 • Gondolja át, fontos-e az Ön számára a folyamatos pótlás (garantáltan állandó minőségben)?
 • Fontos Önnek a javíthatóság?
 • Szeretne termékmintát igényelni?
Három végzetes hiba fehér abrosz vásárlásnál

Noha hazánkban is számtalan helyről vásárolhat asztalterítőt, tudnia kell, hogy vannak olyan paraméterek és kiegészítők, amelyekből nem szabad engednie, különben a legolcsóbb abrosz is nagyon drága lehet Önnek. Erre figyeljen:

1. Olyan helyről vásárolni, ahol nem adnak részletes mosási útmutatót a fehér abrosz mellé

Az éttermi abrosz egy professzionális kellék, amit speciális célra készítenek, ezért professzionális ápolást is igényelnek. A különböző típusú és összetételű anyagok tulajdonságai nagyon eltérőek lehetnek a mosás szempontjából. Amennyiben olyan helyről vásárol abroszt, ahonnan nem kap pontos mosási útmutatót, azt kockáztatja, hogy új asztalterítői néhány héten belül tönkremennek. Sőt, tapasztalataink szerint akár már az első mosás után is elszíneződhetnek a terítők, amennyiben nem megfelelően kezelik őket.

2. Pénzt spórolni a fehér abrosz lelógó végein

Sokan úgy gondolják, hogy pénzt spórolhatnak az éttermi abrosz asztalról lelógó végein, ezért néha csak 10-20 cm-t adnak meg paraméterként. Csakhogy tapasztalatunk és ügyfeleink visszajelzése szerint ez utólag mindig rossz döntésnek bizonyul. Akár elegáns damaszt abroszról, akár klasszikus kockás abroszról van szó, az esztétikus megjelenéshez minimum 25-30 cm, de esetenként akár 40 cm-es lelógás is szükséges. Ha már pénzt áldoz új abroszaira, miért okozna saját magának kárt azzal, hogy később rádöbben, a túl rövid lelógó rész miatt az amúgy minőségi terítő sem mutat igazán elegánsan az asztalain?

3. Ragaszkodni a fehér abrosz klóros tisztításához

Régi, de a mai napig erős beidegződés, hogy a jó éttermi textília klórálló, hiszen csak a klór segítségével szabadulhatunk meg a legmakacsabb foltoktól. Csakhogy ez ma már egyáltalán nem igaz! Noha a Vend-Tex abroszok egy része is bírja a klóros mosást, nincs olyan anyag, amelynek szöveteit ne károsítaná a klór! A szövetgyengülés pedig foszlással, szakadással fog járni, és egészen biztos, hogy a terítők élettartama lerövidül. A mai modern mosószerek között viszont bőséggel találhatunk olyan típusokat, amik a szövet roncsolása nélkül is eltávolítják a bor- és paprikafoltokat

Miért választotta több száz étterem a Vend-Tex fehér abroszait?
 • Mert ismerjük a hazai igényeket, ezért már az első kapcsolatfelvétel során fontos gyakorlati tanácsokkal segítjük ügyfeleinket a választásban.

 • Mert Magyarország legnagyobb abroszválasztékát biztosítjuk partnereinknek, akik korlátlan méret, számtalan szín és minta közül választhatnak.

 • Mert képesek vagyunk folyamatosan ellátni ügyfeleinket, amint azoknak pótdarabokra lesz szükségük.

 • Mert ingyenes, termékmintát biztosítunk, így vásárlóink saját maguk dönthetik el – elköteleződés nélkül -, hogy megfelel-e igényeiknek a kiválasztott abrosz.

 • Mert vásárlás után sem hagyjuk magukra megrendelőinket, akiknek probléma esetén azonnali segítséget nyújtunk.

Mindenképpen keressen minket árajánlatkérésével bármilyen csekély elképzelése van, mi segítünk meghatározni, hogy milyen anyagra van önnek szüksége.

Miért válasszon minket?

Általunk gyártott termékek egy jelentős része saját tervezésű, csak cégünknél kaphatók, ajánlatunkban szereplő minőségben, összetételben és mintázatban. Cégünk alapfilozófiája, hogy mindent kínál a partnereinek, ami egy szálloda, étterem, panzió felöltöztetéséhez, rendezvénye lebonyolításához szükséges.

Színválaszték

Mintázatok száma

Anyagok száma

Elégedett ügyfélek száma
0