Exkluzív székhuzatok

Teremtsen egységes stílust exkluzív székhuzatainkkal

A vendéglátóipar és a szállodaipar jeles képviselőinek gyártunk olyan exkluzív székhuzatokat, amelyek kifejezik és kiemelik az adott rendezvény, esemény minőségét, stílusát, letisztultságát, egységességét. A székhuzatok akár a legmagasabb igényeknek megfelelően segítenek bármilyen atmoszféra megteremtésében, így tökéletes kiegészítőként szolgálnak az Ön által elképzelt dekorációnak, amivel bátran és büszkén várhatja vendégeit, ügyfeleit. Emellett eltakarhatja azokat az ülőalkalmatosságokat, amelyekkel inkább már nem mutatkozna a vendégek előtt.

Exkluzív székhuzataink alapanyaga: általában vékony, szép esésű, kevésbé gyűrődő szatén alapanyagok, amelyek több száz mintából választhatól.  Szín: – fehér illetve pasztell színek, de mennyiségtől függően bármilyen szín megoldható  Méret: mindig az adott szék méretére készítve  Forma:  standard formák (pl.: bankett székekre) egyedi vevői igények alapján

Referenciák: Gundel Étterem, Marriott Hotel, Mercure Buda, Hotel Sopron, Kastélyhotel Sasvár.

Öltöztesse fel székeit, és hagyja, hogy azok elkápráztassák a vendégeit!

Sztenderd vagy egyedi székhuzat

A székhuzatokat minden esetben az adott székre szabva készítjük el, így a minta elkészítéséhez minden esetben kérjük a kívánt modell alapjául szolgáló szék, rendelkezésre bocsátását, a forma és a pontos méret megismerése céljából. Az adott székre minden esetben mintadarabot készítünk, amelyeket Önök véleményezhetnek, módosíthatnak.. A végső forma elfogadása, és az alapanyag kiválasztása után tudjuk megtenni konkrét mindenre kiterjedő árajánlatunkat. Az egyedi elképzelések modellezési költségeit felszámoljuk.

Jelenleg 5 különböző szövetet talál kínálatunkban, különböző színekben, amelyek alkalmasak székhuzat gyártására és készletről azonnal elérhetők minimális rendelési küszöb nélkül.

Anyagaink

Classic – Klasszikus – 155cm széles -100% poliészter, sima szövött anyag
Jersey – 160 cm széles – 100% poliészter, kerek kötött anyag
Heavy Jersey – 160 cm széles – 100% poliészter, kerek, kötött anyag
Senator – 180 cm széles – 100% poliészter, kötött és kefélt anyag
Stretch (Spandex) – 160cm széles – 90% micro pliészter – 10% Lycra

Katalógusunk letöltése

Ráadásul, most elküldjük az esettanulmányunkat is!

Exkluzív székhuzataink

Mintás székhuzat

 A Vend-Tex Kft. új kollekciót fejlesztett ki nyomtatott minták nagy választékával. Ez megadhatja rendezvényének vagy vállalati eseményének az egyediséget, az Ön kívánsága szerint.

Esküvői székhuzat

 Különleges rendezvényhez különleges hangulat illik! Akár modern, akár hagyományos esküvőre készül, elegáns székhuzatok segítségével megteremtheti a kívánt hangulatot!

Így kérjen árajánlatot

Mielőtt felkeres egy céget az árajánlat kérésével, nem árt, ha néhány alap dolgot tisztáz magában. Tegye fel magának ezeket a kérdéseket, és próbáljon meg válaszolni rájuk, így egészen biztos, hogy a kapcsolatfelvételnél gyors és hatékony segítséget kap majd.

Elképzelés

  • Milyen legyen a design?
  • Szükség van egyedi logóra?
  • Milyen alapanyagból kéri az abroszt?

Elvárás

  • Mit vár el a textíliákkal kapcsolatosan?
  • Milyen méretekre, milyen varrási kivitelre kéri az árajánlatot?
  • Milyen felhasználási területre kér árajánlatot?

Egyéb igény

  • Gondolja át, fontos-e az Ön számára a folyamatos pótlás (garantáltan állandó minőségben)?
  • Fontos Önnek a javíthatóság?
  • Szeretne termékmintát igényelni?

Mindenképpen keressen minket árajánlatkérésével bármilyen csekély elképzelése van, mi segítünk meghatározni, hogy milyen anyagra van önnek szüksége.

Miért válasszon minket?

Általunk gyártott termékek egy jelentős része saját tervezésű, csak cégünknél kaphatók, ajánlatunkban szereplő minőségben, összetételben és mintázatban. Cégünk alapfilozófiája, hogy mindent kínál a partnereinek, ami egy szálloda, étterem, panzió felöltöztetéséhez, rendezvénye lebonyolításához szükséges.

Színválaszték

Mintázatok száma

Anyagok száma

Elégedett ügyfélek száma
0