Törölköző karácsonyra? Egyáltalán nem unalmas ajándék! Sőt, nagyon is kreatív és emlékezetes meglepetés lehet kollégáinak, szeretteinek, üzleti partnereinek egyaránt. Ráadásul hiába van már december eleje, még nincs elkésve: ha most megrendeli az egyedi frottír törölközőket, még karácsony előtt megkapja őket és igazi szállodai luxust tehet a fa alá! Most nem csak azt mondjuk el, hogy mire figyeljen törölköző, fürdőlepedő vásárláskor, hanem hoztunk egy újdonságot is: frottír poncsót gyerekeknek.

Gyerek frottír poncsóGyerek frottír poncsó

Örömmel jelentjük be, hogy egy régóta várt frottír terméket vezetünk be az ünnepek alkalmából: a frottír gyerek poncsót! A kapucnis frottír poncsó rózsaszín, kék és fehér színekben érhető el, 380 g/m2 súlyú, egy méretben kapható. Az új gyerek poncsóról kérjük, érdeklődjön munkatársainknál.

Törölköző karácsonyra – szállodai luxus ajándékba

Ha úgy dönt, törölközőt szeretne ajándékozni karácsonyra, érdemes megnéznie, milyen minőségű frottírt választ. Mivel ezt a frottírt akár naponta is használja a tulajdonosa, így nem csak látványra kell szemet gyönyörködtetőnek lennie, de az sem mindegy, milyen a tapintása és a tartóssága az anyagnak.

Ajándékozzon szállodai luxust karácsonyra! Webáruházunkból könnyedén és gyorsan megrendelheti a szállodai frottírokat akár otthonra is.

Egyedi törölköző hímzéssel vagy szövéssel

Hogy melyik technológiával tesszük egyedivé a frottírokat, az szinte csak öntől függ.

Míg egyedi hímzéssel közel bármilyen aprólékos minta kivitelezhető, akár kis mennyiségnél is, addig az embléma szövést nagyobb méretű (kevésbé aprólékos) minta és nagyobb mennyiség esetén ajánljuk általában. Most karácsonyra azonban az idő rövidsége és az ünnep fénye miatt 100%-ban az egyedi hímzést ajánljuk az ajándék törölközők díszítésére.

Egyedi törölköző hímzés

Erre figyeljen, ha bordűrös törölközőt vásárol

A bordűrös törölköző még akkor is elegáns és praktikus megoldás, ha nem szeretné emblémáztatni a frottírokat. Azonban egy dologra rendkívüli figyelemmel kell lennie bordűrös törölköző vásárláskor: arra, hogy maga a bordűr azonos anyagból, méghozzá a törölköző saját anyagából készüljön! Ellenkező esetben, hiába vásárolta meg olcsóbban a két különböző anyagból készült bordűrös törölközőt, valójában ráfizethet a döntésére. Mosáskor a hőfoktól függően a két eltérő anyag különbözően reagálhat a kezelésre – az is megeshet, hogy a bordűr összezsugorodik, míg maga a törölköző nem – ezzel pedig már tönkre is ment a fürdőlepedő.

Igényelje még az árajánlatkérés előtt mintakollekcióinkat, amik segítenek az alapanyag-választásban!

Ajándékozzon szállodai luxust idén karácsonykor! Ne feledje, a magas minőségű, egyedi frottír nem csak a nagy szállodaláncok kiváltsága. Töltse le katalógusainkat, vagy válogasson akciós kifutó termékeink közül.

Szóljon hozzá