A legutóbbi, a védelmi intézkedések következő üteméről szóló 207/2020. (V. 15.) Korm. rendelet szerint szigorú szabályok mentén újra kinyithatnak a vendéglátóipari egységek, éttermek, kávézók, cukrászdák. A szálláshelyek is elkezdhetnek vendégeket fogadni, és az általuk üzemeltett vendéglátó egységekre is a fenti rendelet szabályai vonatkoznak. A rendelet értelmében nem csak a teraszok, de a belső helyiségek is megnyithatnak, amennyiben az ott dolgozók szájat és orrot eltakaró maszkot viselnek, és betartható a védelmi távolság. Ahogy ígértük, szeretnénk megkönnyíteni partnereinknek, az éttermeknek és szállodáknak az újraindulást, és egyedi maszkok és kesztyűk gyártásával a dolgozók és vendégek egészségének védelmét.

Egyedi maszkok és kesztyűk vendégei és a munkatársak egészsége védelmének érdekében

Az egyedi maszkok gyártása egyelőre fehér színben, logó hímzésével történik. Anyagösszetételük 100% pamut, 200 g/m2 súlyú, 2 rétegű szatén, kivitelük megköthető 4-5 mm-es lapos gumipánttal történik.

A védelmet szolgáló kesztyűk összetétele 90% poliészter – 10% elasztán, 200 g/m2 súlyú. Méretezésük S-M és L-XL, 40 fokon moshatók. 21 féle színben kaphatók.

A minél gyorsabb kiszolgálás érdekében tervezzük a raktárkészletről történő kiszolgálást, de az egyedi maszkok és kesztyűk gyártása egyelőre egyedileg történik.

A pandémia negatív gazdasági hatásainak minimalizálása érdekében igyekszünk segíteni a teljes vendéglátó és szálloda ipart – akár szakmai tanácsokkal, akár úgy is, hogy profilunktól, a szállodai és éttermi textíliáktól némileg eltérve egyedi maszkok és kesztyűk gyártásába fogunk. Vigyázzunk egymásra az újranyitó éttermekben és szállodákban is! A maszkok és kesztyűk rendelésével kapcsolatban kérje munkatársaink segítségét.

Szóljon hozzá