A szezonok mellett egyre hangsúlyosabbá válik a szobák hangulata. Mivel a szállodai textíliák egy szoba lényeges (legnagyobb) részét foglalják el, így döntő hatással bírnak arra is, hogy milyen hangulatot teremthetünk velük – otthonos, elegáns, luxus, a lehetőségek szinte korlátlanok. Az ünnepek közeledtével a gondoskodás kerül előtérbe az életünk egyre több területén, éppen ezért ajánljuk figyelmébe egyedi ágyneműhuzatainkat. Ön is tapasztalta már azt, hogy az üzletekben, áruházakban kapható párnahuzat nem illeszkedik megfelelően párnáira? Ahány üzlet annyi párnaméretet találhatunk. Ilyen probléma azonban a Vend-Texnél nem fordulhat elő, mert egyedi ágyneműhuzat méreteket is gyártunk, szinte bármilyen ágyneműre. Gondoskodjon velünk szobái hangulatáról az ünnepek alatt és az új évben egyaránt.

Egyedi ágyneműhuzat méretek – jöhet téli vagy nyári paplan, puha vagy kemény párna is

Miért illenek huzataink bármilyen ágyneműre? Mert lehet téli vagy nyári paplanja, puha vagy kemény, kis- vagy nagypárnája; biztos lehet abban, hogy pontosan az ön szállodai ágyneműire szabjuk az egyedi ágyneműhuzatokat.

Nem biztos benne, hogyan kérjen árajánlatot egyedi szállodai ágyneműhuzatra? A katalógusaink mellett letölthető Esettanulmányunk segít ebben is.

Ráadásul, most elküldjük az esettanulmányunkat is!

Elegancia a szobában: angolszeles ágyneműhuzat

Nem csak a szatén ágyneműhuzat szimbolizálhatja a luxust szállodai szobáiban. Az angolszeles ágyneműhuzat igazi eleganciát teremthet mindenhol. Az anyagfelhasználása és elhelyezése valódi filmbeli hálószobát kölcsönözhet, hangsúlyozva az anyagok és az ágy kényelmét.

Angolszeles párnahuzat

Prémium damaszt és szatén ágyneműhuzatok

A szállodai ágyneműhuzat, mint minden más éttermi vagy szállodai textília, is könnyedén egyedivé varázsolható – lehet egyedi az alapanyag-választás, egy logó hímzés, sima vagy angolszeles kivitel vagy szín.

Az alapanyagokat tekintve a legkeresettebbek közé tartoznak a szatén és damaszt ágyneműhuzatok. Minőségük és tartósságuk révén tökéletesek a szállodai használatra.

Mintakollekcióink segítenek az alapanyag-választásban, és ezáltal lerövidítik az ajánlatkérés menetét is.

Akciós ágyneműhuzat ajánlatok

Akkor sem kell lemondania a profi szállodai minőségről, ha egy panziót vagy vendégházat üzemeltetet, és nincs akkora büdzséje, mint egy nagy szállodának.

Ha kifutó termékeink közül választ ágyneműhuzatot, akkor duplán jól jár: nem csak szállodai minőséget kap, de kedvező árakat is.

Kattintson a képre és töltse le kifutó termékeink listáit!

Szállodai ágyneműhuzatok standard méretben

Webáruházunkat úgy igyekeztünk kialakítani, hogy bár az egyedi szállodai és éttermi textília gyártásra specializálódtunk, standard méretű termékekkel is ki tudjuk szolgálni partnereinket, a lehető leggyorsabban, raktárról.

Szóljon hozzá