Cégünkről

TEVÉKENYSÉGEINK

1993. óta foglalkozunk a szállodai, illetve vendéglátó ipari textíliák gyártásával, forgalmazásával, nyújtunk teljes körű szolgáltatást a textíliák terén.

Vállalkozunk szállodák, panziók, közintézmények, éttermek textíliákkal történő felszerelésére, alkalmazkodva a partnerek egyedi elképzeléseihez. Általunk gyártott termékek egy jelentős része saját tervezésű, csak cégünknél kaphatók, ajánlatunkban szereplő minőségben, összetételben és mintázatban. Cég alapfilozófiája, hogy mindent kínál a partnereinek, ami egy szálloda, étterem, panzió felöltöztetéséhez, rendezvénye lebonyolításához szükséges.

Éttermi textíliák
 • damaszt abrosz, asztalterítők és táblaabroszok
 • damaszt szalvéták, asztalszoknyák
 • gálavacsorák textíliái, exkluzív székhuzatok, strecs székhuzatok
 • konferencia textília, állófogadás textíliái, kerti partik textíliái (sörpad, sörasztal)

Éttermi textíliák bemutatása itt érhető el!

Szobai textília
 • mosható ágynemű, paplan, párna, kispárna, pléd,
 • damaszt, perkália, vászon, és egyéb ágyneműhuzatok
 • sima lepedők, gumis lepedők, matracvédők
 • frottír termékek (törölköző, fürdőlepedő, kádkilépő, köntös, papucs)

Szobai textíliák bemutatása itt érhető el!

Dekorációs textília
 • áttetsző fehér és színes függönyök
 • sötétítő és dekorációs függönyök
 • ágytakarók, ágysálak, ágyszoknyák
 • díszpárnák

Dekorációs textíliák bemutatása itt érhető el!

Munkaruházat
 • chef munkaruházat (chef kabát, chef nadrág, chef kötény, chef sapka, chef kendő)
 • szakácsok, konyhai dolgozók munkaruházata (szakácskabát, szakácsnadrág, pepitanadrág,
 • szakácssapka, szakácskötény, szakácssál, köpeny, póló, stb.)
 • szobaasszonyok munkaruházata (köpeny, hosszú nadrág, halász nadrág, tunika, póló, kötény, kendő, stb.)
 • pincér munkaruházat (pincér nadrág, pincér ing, mellény, pincér kötény, nyakkendő, brifkó tartó, póló, stb.

Munkaruházat bemutatása itt érhető el!

Egyéb textíliák
 • konyharuhák,
 • asztalvédő,
 • posztó, stb.

Egyéb textíliák bemutatása itt érhető el!

CÉGÜNK TÖRTÉNETE

Időben 1993-ig kell visszamennünk, ugyanis akkor alakult meg az előd VEND-TEX Kereskedelmi és Szolgáltató BT., melynek tulajdonosai a textiliparban járatos szakemberek voltak. Induláskor a tevékenység a lakástextil termékek gyártását és kereskedelmét foglalta magába.

Az évek folyamán cégünk tevékenysége speciális piaci szegmensre tevődött át a szálloda és vendéglátóipar által felhasznált textíliákra szakosodott, s a Bt. lépésről lépésre haladva, komoly elismertséget szerzett a piacon.

A tevékenység folytatására, a piacon már jól bevezetett névvel alakult meg 1997 végén szentgotthárdi székhellyel a VEND-TEX Kft. A tevékenységünk mindvégig a szentgotthárdi, és budapesti telephelyen folyik. Tevékenység teljes körű a tervezéstől, a megvalósításig. 2000-ben alakítottuk ki saját beruházásban a jelenlegi budapesti telephelyünket, 2003 tavaszán pedig a szentgotthárdit.

Ezen, a szentgotthárdi telephelyen kaptak helyet a cég központi irodái, egyik bemutatóterme, a gyártó üzem, és a raktárak is. Budapesten a bemutatóteremben, illetve az irodában a szentgotthárdi feltételekkel azonosan teljes körűen bemutatásra kerül a cég termékpalettája.

Megteremtettük a vezetői információs rendszer számítógépes feltételeit, bevezettük az ügyfélkezelésirendszerünket, a két telephely számítástechnikailag összekapcsolásra került. 2002 augusztusában bevezettük, azóta folyamatosan működtetjük az ISO 9001:2015 minőségirányítási rendszerünket.

Cégünk működése alatt folyamatosan arra törekszünk, hogy kínálatunkkal együtt a gyártáshoz, raktározáshoz szükséges műszaki, technikai hátterét is folyamatosan bővítsük, fejlesszük.

Így valósulhatott meg a két telephely kialakítása mellett, a technikai, technológiafejlesztés is (pl. hímző gépek, mintakészítő gép, új varrógépek, stb.).
A szentgotthárdi telephelybővítést a 2005-ös GVOP, a hímző gép beszerzést a 2006-os GVOP, míg a mintakészítő gép beszerzését a 2007-es GOP pályázatból megnyert támogatások felhasználásával sikerült megvalósítani.

Napjainkra országos ismertséget szereztünk, termékeinket megelégedéssel használják a szálloda és vendéglátóiparban. Folyamatos vevőink száma meghaladja a háromezres nagyságrendet. A munkavégzés a tulajdonosok, egyben ügyvezetők közvetlen irányításával történik.

Budapesti iroda bemutatása

Cégünk jelenlegi budapesti telephelyét saját beruházásban 2000. évben alakította ki. Kezdetben csak bemutatóterem került kialakításra, és kereskedelmi funkciókat látott el a telephely. 2001. évben tovább bővítettük a telephelyet irodákkal, amelyben teljes körűen kialakításra kerültek az értékesítési, majd cégvezetés feltételei.

A telephely 2014. óta a cég székhelye is egyben, a cég irányítása is innen történik. A cég székhelyén működik jelenleg egy bemutatóterem, ahol partnereinknek a teljes termék választékot bemutatjuk, kisebb tételben, standard méretű textíliák azonnal megvásárolhatók. Ugyancsak innen van irányítva a cégünk marketingmunkája. A telephelyeink számítástechnikailag, egy ügyviteli rendszerben, és egy ügyfélkezelési rendszerben dolgozunk.

Szervereink, adatbázisaink távolról is elérhetők. Közel egy éve dolgozunk az SAP SBO vállalatirányítási rendszer, komplex folyamatainkra történő bevezetésén. Az új vállalatirányítási rendszer bevezetésének célja partnereink eddiginél is magasabb szinten történő kiszolgálása, tevékenységünk hatékonyságának további növelése.

Szentgotthárdi telephely bemutatása

Cégünk jelenlegi szentgotthárdi telephelyét 2003. évben alakította ki. A tevékenység teljes körű a tervezéstől, a megvalósításig. Ezen a telephelyen helyet kaptak a cég irodái, egyik bemutatóterme, a gyártó üzem (szabászat, varroda, hímző üzem), és a raktárak egyaránt. Kihasználva a társaság tulajdonosainak textilipari szakismereteit, tevékenységünket azok hasznosítására is alkalmas módon építettük fel.

Saját tervezés, elképzelés után textilalapanyag – gyártó cégekkel egyedi termékeket gyártatunk, ami a szövödei és kikészítői munkafázis alapján, egyedi megjelenést biztosít. A legyártott alapanyagokat készletezzük, így konkrét, méret és mennyiségi igény esetén rövid határidővel kerülhetnek a megrendelések teljesítésre. Késztermék gyártása teljes körűen saját üzemünkben történik így pl. ágyneműhuzat, lepedő, abrosz, asztalszoknya, székhuzat, függöny, termékek hímzése, stb. Megrendelések teljesítése erről a telephelyről történik, GLS futárszolgálat szolgáltatásának igénybevételével, továbbá saját gépkocsinkkal a budapesti telephelyünkre, illetve helyszínre történő szállítással.

Ugyanitt megteremtettük a számítógépes informatikai rendszer feltételeit, amely folyamatosan bővítésre, fejlesztésre kerül. Cégünk minden áron arra törekszik, hogy kínálatával együtt a gyártáshoz, raktározáshoz partnereink kiszolgáláshoz szükséges műszaki, technikai, technológiai hátteret is folyamatosan bővítse, fejlessze.

Katalógus
Cégünkről
Referenciáink

Több, mint 3700 elégedett ügyfél

Köszönjük az eddigi ügyfeleinknek, hogy minket választottak! Várjuk jelentkezését, hogy Önre is büszkék lehessünk.

0