Miért mindig a szélén kopik el a frottír?

Díjmentes tanácsadás éttermeknek és szállodáknak

A koronavírus járvány miatti bevételkiesés hatására az éttermeknek és a szállodáknak alaposan meg kell fontolniuk azt, hogy az üzemeltetést és marketinget tekintve mikor, mire és mennyit költ. Cégünk elkötelezetten szeretné segíteni a teljes iparág, így az ön újraindulását is azzal, hogy díjmentes tanácsadás keretein belül megvizsgálja azt, pontosan milyen éttermi és szállodai textíliákkal érdemes újra vendégeit fogadnia, a megváltozott költségvetést is figyelembe véve.

Az éttermi és szállodai textília valójában befektetés

Nem győzzük elégszer hangsúlyozni, hogy vendégei a textíliákkal találkoznak a legtöbbet (legyen szó akár étteremről, akár szállodáról).

Varró Zoltán interjú az egyedi szállodai textíliákról

A szállodai és éttermi textíliák jelentős mértékben befolyásolják vendégei elégedettségét, hogy milyen értékelést hagynak a szállodáról, étteremről a közösségi oldalakon, és ezáltal azt is, hogy mennyi új és visszatérő vendéget üdvözölhet hosszabb-rövidebb távon. De hogyan hozhatja meg a legjobb, legbiztonságosabb döntést? Ebben szeretnénk segíteni.

Díjmentes éttermi és szállodai textília tanácsadás

A tanácsadással (melynek értéke nettó 25.000, de most teljesen díjmentesen kínáljuk fel önnek) szeretnénk szakmai segítséget nyújtani azoknak az éttermeknek és szállodáknak, akik nehéz helyzetbe kerültek a koronavírus miatt, akár újragondolnák a teljes tevékenységüket a bevételnövelés érdekében, és nem utolsó sorban minden fillér számít az újraindulásnál.

A tanácsadás folyamata rendkívül egyszerű:

  1. Ide kattintva tud jelentkezni a díjmentes szakmai tanácsadásra.
  2. Felvesszük önnel a kapcsolatot, ön kérdez, mi pedig segítünk a szakmai információkkal különböző szempontok és prioritások alapján. Fontos, hogy mi csak tanácsot adunk, de ön dönt arról, hogy megfogadja-e vagy nem.

Mindig van egy kiinduló kérdés, egy probléma, amit önnek kell felvetnie: az, hogy miben kéri a segítségünket. A mi feladatunk ennek a megoldása. Így indul el egy eszmecsere, és születnek különböző megoldási javaslatok az esztétikumra, az üzemeltetésre, a textíliák életciklusára és a rendelkezésre álló büdzsére (ár-érték arányra) való tekintette.

Milyen kérdések merülhetnek fel?

A legfontosabb kérdés azonban mind közül: hosszú vagy rövid távon szeretne jelenleg gondolkodni a textíliákat illetően?

Segítünk abban, hogy a különböző szempontokat figyelembe véve ön mi alapján döntsön. Szeretnénk, ha megbízna bennünk, a 27 éves tapasztalatunkban, hiszen a tanácsadás alapja a bizalom.

Szóljon hozzá