Ezért kell textil szalvéta az iskolába (és az éttermekbe) is

A textil szalvéták használatának sok előnye van. Környezettudatos, gazdaságos és praktikusabb is a papírnál. Az alábbiakban felsorolunk 3 okot arra, hogy miért kerüljön textil szalvéta az iskolába (vagy akár otthonra) és természetesen az éttermekbe is. Sőt, azt is megmutatjuk, melyek a beszerzés leggyorsabb, leggazdaságosabb és legmegbízhatóbb módjai.

3 ok, miért kerüljön textil szalvéta az iskolába, étterembe és akár otthonra is

Mert környezettudatos. Mert gazdaságos. Mert praktikus.

Hódít a zöld mozgalom, egyre nagyobb teret nyer a szolgáltatóknál, a magánháztartásokban és az iparban is az úgynevezett hulladékmentesség. Miért pont a vendéglátóipar és az iskolák ne ismernék fel annak szükségességét, hogy még kevesebb szemetet termeljünk, ezáltal is óvva környezetünket?

Ahogy a szolgáltatóiparnak, úgy az iskoláknak is felelőssége van az iránt, hogy példát mutatva környezettudatos magatartással újra és tartósan használható eszközökkel dolgozzon.

Papír helyett környezetbarát textil szalvéta iskolába (és étterembe)

A környezettudatosságra való nevelés legfontosabb lépése, hogy már egészen kicsi gyerekkortól, otthon, az óvodában és iskolában is megismertessük a fiatal generációval a hulladék csökkentésének módszereit. Az egyik ilyen eszköz, ha papír helyett textil szalvétát használunk.

A textil, vagy éttermi szalvéta nem csak azért környezetbarát, mert többször használható, hanem mert a papírgyártásnak lényegesen nagyobb a vízfelhasználási mértéke, mint amit a textil mosása igényel. A hulladékmentesség pedig már csak hab a tortán.

Válasszon ön is éttermébe, az iskolába (és akár otthonra) papír helyett textil szalvétákat! Mintakollekcióink segítségére lesznek abban, hogy még a megrendelés előtt ki tudja választani azt az alapanyagot, ami a legmegfelelőbb lesz az ön, vendégei és a gyerekek számára egyaránt.

A textil szalvéta praktikus és gazdaságos

Ha papír helyett textil szalvétát vásárol, biztos lehet abban, hogy megtérülő, hosszú távú befektetést választott. A textil nem csak egyszer használatos anyag, amiből hétről hétre, hónapról hónapra több száz új csomagot kell megvásárolnia. Használata kényelmes, praktikus, beszerzését pedig elegendő egy-, két- vagy akár háromévente lebonyolítani (a mosási gyakoriságtól, kezeléstől és az elhasználódás mértékétől függően).

Ráadásul most van egy különleges ajánlatunk! Ha ön egy kisebb költségvetésű éttermet üzemeltet, esetleg iskolába szeretne textil szalvétákat beszerezni, most hihetetlenül olcsón juthat hozzájuk. Kifutó termékeink listái olyan szállodai és éttermi textíliákat (köztük éttermi szalvétákat) tartalmaznak, melyekből bár pótlást (után gyártást) nem tudunk biztosítani, de jelentős árkedvezményt igen. (Kérjük azt aktuálisan elérhető készletről e-mailben érdeklődjön munkatársainknál.)

Kattintson a képre és töltse le kifutó termékeink listáit!

A fehér éttermi szalvéták beszerzésének leggyorsabb módja

Ahogy minden más termékre, úgy az éttermi szalvétákra is igaz az, hogy minél egyedibbet szeretnénk, az annál jobban elnyújthatja a gyártás átfutási idejét. Ha önnek sürgősen, gyorsan van szüksége nagyobb mennyiségre, az online rendelést ajánljuk szalvéta és más éttermi textília beszerzése esetén.

Webáruházunkat az a törekvés hívta életre, hogy a standard méretű, egyszerű, egyszínű éttermi és szállodai textíliákat (akár nagyobb mennyiségben is) ön pár gombnyomással megrendelhesse, és gyorsan kézhez kaphassa. A fehér és indamintás szalvéták (mely utóbbiakat főként éttermeknek ajánljuk) több darabos csomagolásban kaphatók.

Egyedi éttermi szalvéták

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy mennyire fontos a szálloda- és vendéglátóiparban az egyediség. Ezt az egyediséget több módon is megteremtheti: különleges enteriőrrel, mintás, színes és emblémázott szállodai és éttermi textíliákkal. A lehetőségek tárházának csak a fantázia szabhat határt.

Az éttermi szalvéták nem csak színesek, mintásak lehetnek, de egy szépen hímzett logóval különösen exkluzív megjelenést is kölcsönözhetünk nekik. Ha pedig lenhatású szalvétát választ, biztos lehet abban, hogy egy egészen széles vendégkört is megnyerhet magának. Higgye el, a környezettudatos vendégek biztosan értékelni fogják, ha természetes anyagokkal találkoznak az asztalánál.

Ne vegye félvállról a környezettudatosságot, hiszen ahogy Földünk, úgy ön is csak nyerhet vele. Amellett, hogy segít megóvni környezetünket, hosszú távon spórol és még újabb vendégeket is megnyerhet a régiek megtartása mellett a textil szalvéták használatával. Emellett pedig ne féljen kitűnni a tömegből: válasszon egyedi megjelenést az éttermi textíliák terén is. Töltse le katalógusainkat, és a szintén letölthető Esettanulmányunkkal segítünk önnek abban, mi mindent szükséges végiggondolnia a szállodai és éttermi textíliák beszerzésekor, hogy hosszabb-rövidebb távon biztosan megtérüljön a befektetése.

Vendtex Kft.

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

0