A szegetlen frottír a szállodai textíliák új dimenziója

A frottír termékek egyetlen szállodából sem hiányozhatnak – gondoljunk csak a fürdőköpenyekre, kádelőkre, törölközőkre, fürdőlepedőkre, akár mosdókesztyűkre, és így tovább. Frottírból tehát rengeteg hasznos, magas minőségű és tartós szállodai (illetve fürdőszobai és wellness) textíliát készíthetünk, melyeknek főszerepük van a vendégek legmagasabb szintű kiszolgálásában. De nem csak a szállodákban találhatók meg ezek a textíliák, hanem éttermekben és természetesen a háztartásban is elengedhetetlenek. Bár a legtöbb (főként kiskereskedelmi forgalomban kapható) frottír körben szegett, mi szállodai, illetve éttermi használatra, a tartósság érdekében a szegetlen frottír termékeket ajánljuk. Miért? Olvasson tovább, és megmutatjuk, miért hosszabb ezeknek a frottíroknak az élettartama, és azt is, hogyan kezelje, mossa őket helyesen, hogy minél tovább megőrizzék a puhaságukat.

Mi a probléma az alacsony minőségű frottírokkal? 

Nincs is annál kiábrándítóbb, mikor a zuhany alól kilépve egy kemény, érdes frottírba kell törölköznünk – és ezzel bizony az ön vendégei sincsenek másként. Rengeteget ronthat a szolgáltatás színvonalán, így a vendégek elégedettségén is, ha nem megfelelő minőségű törölközőtköntöst vagy arctörlőt helyez el a szállodai szobákban. Főleg igaz ez azokra a hotelekre, amik wellness szolgáltatásokat is kínálnak, hiszen náluk főszerepe van a frottíroknak, legyen szó fürdőlepedőről vagy akár szauna kellékekről. 

A nem megfelelő minőségű frottír anyaga a rendszeres használat révén hamar megkeményedhet, kopásnak és foszlásnak indulhat, így hamar durva tapintású és látványra is előnytelen lehet egy egyszerű törölköző. Ha pedig nem szeretné, hogy vendégei találkozzanak ezzel, akkor bizony évente akár több száz kiló frottír is leselejtezésre kerülhet, helyettük pedig újakat kell beszereznie – így ahelyett, hogy spórolt volna az olcsó szállodai textílián, sokszorosan is ráfizethet. 

Beszéljünk egy kicsit a Vend-Tex szegetlen frottír termékeiről! 

Mi nem hiszünk a silány minőségű kiszolgálásban, így arra kerestünk megoldást, hogyan tudjuk a frottírok gyors kopását lelassítani – és szerencsére találtunk is!

A Vend-Tex szegetlen frottír termékei hosszirányban szegetlenek, ezzel biztosítható a frottírra leginkább jellemző kopás minimálisra csökkentése, így akár 50-60 %-kal is növelhető a törölközők élettartamaA magas minőségű fonalakból készült frottír alapanyag is segít abban, hogy a szállodai textíliák minél tovább puhák és szállodai minőségűek maradjanak, egyaránt ön és a vendégei megelégedésére. Győződjön meg erről könnyedén: kérje mintakollekciónkat

Hogyan kell mosni a frottírokat, hogy puhák maradjanak? 

Nem csak háztartási környezetben, de a mosodákban, szállodákban és éttermekben is az egyik legfontosabb kérdés, hogy hogyan fog puha maradni a törölköző akár 3 év tartós használat után is – ezt le is teszteltük és kifejtettük „A nagy törölköző mosás teszt” során. 

Lássuk, hogy mire kell figyelni a törölközők mosása során:  

  • Átlagos esetben (ha nincs kisbaba, beteg vagy legyengült immunrendszerű személy a háztartásban)elég hetente egyszer, 40 fokon mosni a törölközőket, hogy azok megőrizzék a puhaságukat. (Az arc- és kéztörlőket természetesen gyakrabban cseréljük.) A 40 fok a gyengébb minőségű frottírokra vonatkozik – azonban a Vend-Tex törölközői akár 60 fokon is moshatók! 
  • A frottírok mosásához egyáltalán nem szükséges, vagy csak kevés öblítőt ajánlott használni, mert a felületaktív anyagok bevonják a szálakat, így azok könnyen elveszítik puhaságukat. 
  • Mosás után a már száraz törölközőt érdemes gőzölős vasalóval átvasalni (vagy ajánlott a szárítógép használata is) a puhaság megőrzése és fertőtlenítés érdekében. 

Így szerezheti be szállodai frottír termékeit a Vend-Textől 

Webáruház, akciós listák és katalógusból történő rendelés: melyiket miért érdemes választania? 

Webáruházunkban történő rendelés esetén akár 3-5 munkanap alatt is házhoz szállítjuk a frottírokat.

Az akciós listákban található termékeinknél bár pótlást nem tudunk biztosítani, de hatalmas árengedményeket igen – ráadásul most bőven feltöltöttük őket frottírokkal, így kedvére válogathat a különböző színek és méretek között is! 

Ha pedig az egyedi szállodai textília híve, akkor töltse le katalógusainkat – egyedi lehet a frottírok mérete, színe és díszítése is, hála az embléma szövésnek és egyedi hímzésnek

Vendtex Kft.

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

0