A szállodai textília borítja ‒ ha nem is a legnagyobb, de ‒ a legfontosabb felületet a hotelszobában. Tapintható, intim kapcsolatba lép a vendéggel: szó szerint megérinti.

Ezért fontos, hogy minőségi legyen, a fürdőszobai törölközőtől, kilépőtől a függönyön át egészen az ágyat borító textíliákig, amelyek meghatározzák a kényelem érzetét, és így a leginkább befolyásolják az élményt, a benyomást, amellyel a vendég hazatér, és amely tartósan meg is marad számára mint érzéki-érzelmi tapasztalat a hoteledről.

A Vend-Tex szállodai textília különleges csodája

Önmagukban is érzéki örömet jelentenek, pihentető ellazulásra hívnak szállodai textília termékeink: paplanhuzataink, párnahuzataink, kispárnahuzataink és lepedőink ‒ miközben elegánsak és színvonalasak is, de anélkül, hogy feszélyezőek lennének.

Különleges frottírtermékeink ünnepet jelentenek a bőr számára minden érintéssel, és az már csak hab a tortán, hogy emblémázottan, logózottan is készülhetnek, ami szintén az eleganciát, a hely fényét növeli.

Milyen legyen a függöny: diszkrét és klasszikusan szép, vagy feltűnően trendi és divatos? Mindkettőre tudunk megoldást ‒ fehér vagy színes sötétítőink, függönyeink gyönyörűen keretezik még a legszebb kilátást is, amely a szállodai szoba ablakából nyílik.

Stratégiai partnereinkkel, a hazai és a külföldi vendéglátó-ipari cégekkel folytatott állandó szakmai tapasztalatcserénk alapján is tisztában vagyunk azzal, hogy a szállodai textília beszerzése nem csupán esztétikai kérdés, hanem a költségszempontok is befolyásolják. 

Gazdaságos és időtálló befektetésre van szükség ezeknek az intenzív használatnak kitett textíliáknak az esetében, amelyek minél több vendég elégedettségét kell hogy szolgálják hosszú távon. Ezt a célt kompromisszummentes anyagválasztásunk biztosítja, amelynek köszönhetően nem fog olyasmit tapasztalni, hogy idő előtt elhasználódik, foszlani kezd a törölközők széle, vagy bolyhosodik és göbösödik a textil.

Alapanyagaink és kész termékeink csaknem a bőség zavarával szembesítik ügyfeleinket, de a díjmentes szaktanácsadásunknak köszönhetően a kínálatban való eligazodás sem jelenthet problémát.

Maradandó élményt szeretne biztosítani a vendégei számára, hogy ötcsillagosra értékeljék a hoteljét, másoknak is ajánlják, sőt, ők maguk is visszatérjenek? Kattintson tovább, és nézzen körül alapanyagaink és kész szállodai textília termékeink között!

Szóljon hozzá