Last minute szállodai textília ajánlatok – még nincs vége a szezonnak!

Lehet, hogy a nyári főszezon véget ért, de a turisztikai szezon közel sem! Évről évre egyre inkább megtelnek a szállodák az őszi szünetre – és ezt a tényt csak erősítik a KSH adatai, amiket lentebb részletesebben is megmutatunk, hogy ön is lássa: még rengeteg vendég érkezhet szállodájába! De fel van készülve erre a rohamra? Elegendő éttermi és szállodai textília áll a rendelkezésére? A statisztikák mellett izgalmas ajánlatokkal is szolgálunk önnek ezen a héten.

Itt a szezon vége! Vagy mégsem?

Az iskolai szünetek nem csak a diákoknak, hanem a szálláshelyeknek is kedveznek az utóbbi években. Az októberi időszakban évről évre dinamikusan nő az eltöltött vendégéjszakák száma, köszönhetően annak, hogy a családok kihasználják a rendelkezésükre álló pár szabadnapot, és együtt utaznak és pihennek, leginkább belföldön. Ezt megerősítendően, a következőkben a KSH (Központi Statisztikai Hivatal) statisztikáit mutatjuk be, egy kis magyarázattal.

A 2016-os visszaesés után 2017-ben és 2018-ban jelentős növekedésnek indult a belföldi vendégéjszakák száma, és ez alól az előrejelzések szerint 2019 sem lesz kivétel.

Belföldi szálláshelyek vendégforgalma szállástípusonként 2015-2018 októberek (ezer fő)

Az adatok forrása: KSH

A vendégek, valamint a vendégéjszakák számát tekintve is a szállodák jártak az élen a szállástípusok közül – aminek egyik fő oka lehet többek között a nagyobb befogadóképesség is. A belföldi vendégszám 2018 októberében már meghaladta a félmilliót, ráadásul ez a hónap évről évre egyre közelebb jut az utószezonba eső szeptemberhez. Ennek az iskolai szüneteket együtt töltő családokon mellett persze más oka is van: meleg időjárás, az indiánnyár turisztikai szépsége.

De melyik volt az elmúlt 4 évben a legnépszerűbb régió?

Belföldi vendégéjszakák régiónként 2015-2018 októberek (ezer éj)

Az adatok forrása: KSH

A balatoni, valamint budapesti – közép-dunai régió az élen járt az eltöltött vendégéjszakák számában, ugyanakkor Észak-Magyarország és a Nyugat-Dunántúl sem maradt el túlságosan tőlük.

Mi tehát mindenből a tanulság? Ahogy manapság már az esküvői szezon is kitolódik az őszi hónapokra, úgy a turisztikai szezon, valamint a szállodák vendégforgalma is bőven kitart októberig, hála az iskolai szüneteknek.

De hogyan érinti mindez az ön textília beszerzését?

Szállodai textília beszerzés: már nem elég egy szezonban egyszer bekészletezni

A kitolódó szezon egyik hatása, hogy a szállodai textíliák utánpótlásának már folyamatosnak kell lennie – azaz nem elég, ha évente egyszer vizsgálja meg a készleteket, és tavasszal, a szezon előtt rendel egy nagyobb utánpótlást. Folyamatos raktárellenőrzésre van szükség ahhoz, hogy a lehető legfelkészültebb lehessen egész évben.

Ha váratlan textília hiány lépne fel: last minute szállodai textília akciók és ajánlatok a Vend-Textől

Bármennyire is felkészült egy szállodai, panzió vagy akár étterem, előfordulhatnak váratlan helyzetek. Ilyenkor bármennyire is csábító, sem a textília árát, sem az élettartamát tekintve nem éri meg egy-egy nagyobb kiskereskedelmi áruházban vásárolni egy garnitúra törölközőt, ágyneműt vagy abroszt. Helyette mi két olyan megoldást is kínálunk önnek, ami tartós minőséget és kedvezőbb árakat rejt professzionális, szállodai felhasználásra.

Webáruházunkban egyrészt olyan standard méretű és színű szállodai és éttermi textíliákat talál, melyekből képesek vagyunk folyamatos utánpótlást biztosítani, és amelyek minősége elvárható akár egy ötcsillagos szállodában is.

Emellett pedig a kisebb éttermeknek, szállodáknak (vagy akár magánvásárlóknak) igyekeztünk kedvezni azzal, hogy kifutó termékeink egy része már online is elérhető. Ezeket a textíliákat bár csak a készlet erejéig tudjuk biztosítani, de cserébe a színválaszték már jóval szélesebb, és az árak is kedvezőbbek.

Mit tegyen, ha költségvetése szorosabb, viszont a webáruházunkban található akciós termékek nem megfelelőek az ön számára? Töltse le kifutó termékeink listáit: itt jóval nagyobb választékban talál olyan éttermi és szállodai textíliákat, melyekből bár pótlást nem tudunk biztosítani, de a megszokott magas, professzionális minőséget és akciós árakat igen!

Kattintson a képre és töltse le kifutó termékeink listáit!

Lehetőségek egyedi szállodai textília beszerzésére

A szezon kitolódásával egyre nagyobb a verseny a szálláshelyek között. Az egyedi szállodai textíliák segítségével nem csak kitűnhet a tömegből, hanem vendégeiben is olyan mély nyomot hagyhat, hogy visszatérő látogatóinak számát is növelheti.

Az éttermi és szállodai textília egyedivé tételére számtalan lehetősége van – legyen az szín, forma, méret vagy emblémázás. Ha meg szeretne újulni, vagy csak most alakítja ki szállodájának, éttermének koncepcióját, és még nem tudja, milyen alapanyagokra is lenne szüksége, azt javasoljuk, hogy fordítsa meg a beszerzés folyamatát, így lerövidítve annak hosszú idejét is: igényelje mintakollekcióinkat, és az azokban található minták segítségével válassza ki az alapanyagot, majd kifejezetten erre kérjen ajánlatot tőlünk.

Gondoskodjon időben a karácsonyi, logózott textíliákról!

Az emblémázott szalvéta, törölköző vagy akár köntös nem csak a lehető legjobb és leghatásosabb reklámfelület egy étterem vagy szálloda számára, de remek ajándék is lehet visszatérő és új vendégei, valamint üzleti partnerei számára.

Az egyedi hímzés megjelenésében exkluzív, és szinte korlátlan a lehetősége van részletesebb és minél színesebb minták, emblémák, logók megjelenítésére. Bár az embléma szövés nem alkalmas a bonyolult, részlet gazdag minták, logók megjelenítésére, azonban törölközők egyedivé tételére meleg szívvel ajánljuk. A szövés a textília saját anyagával történik, szintén elegánssá teszi a textíliát, legyen az szobai vagy éttermi damaszt vagy frottír.

A kitolódó szezon nem csak több vendéget jelent, hanem nagyobb versenyt is a szálláshelyek között. Tűnjön ki egyedi szállodai és éttermi textíliák segítségével is – ebben tudunk a leginkább segíteni önnek! Töltse le katalógusainkat, és a mellékelt Esettanulmány, valamint kollégáink helyszínen történő segítségével alkossa meg vendéglátóhelyének és szobáinak egyedi enteriőrjét!

Vendtex Kft.

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0