PartyszezON: a spandex huzat a lehető legjobb dekoráció

Belegondolt már abba, hogy mi a legalapvetőbb, legkézenfekvőbb dekorációs elem egy akár karácsonyi vagy szilveszteri, akár céges vagy magán rendezvényen? Nem, most nem az abroszra vagy szalvétára gondolunk, hanem egy sokkal feltűnőbb elemre: az asztal- és székhuzatokra, melyek nem csak takarják a bútorok (esetlegesen sérült) lábát, de optikailag sokat lehet velük dobni egy rendezvényterem enteriőrjén. A klasszikus asztal- és székhuzatnál azonban sokkal változatosabban variálható és rendezvényre szabhatóbb a spandex huzat.

A klasszikus stílus képviselői az elegáns asztal- és székszoknyák

Mielőtt rátérnénk a modern stílusú, feszes fazonú spandex huzatokra, nem szabad megfeledkezni a klasszikus asztal- és székszoknyákról sem – a szabadesésű, hullámos aljú szoknyák mégis csak a legklasszikusabb és legszélesebb körben elterjedt módja egy rendezvényen az asztalok és székek díszítésének.

Mint minden más szállodai és éttermi textília, ezek is gyártathatóak egyedileg, azonban ha sürgősen van szüksége asztalszoknyára, a gyors, webáruházunkon keresztül történő rendelést ajánljuk.

Spandex huzat: modern, egyedi és hangulatos

Mitől más a spandex huzat, mint a hagyományos asztal- és székszoknyák?

Először is az anyagában különbözik a szoknyáktól. A spandex huzatokat 90% poliészter – 10% lycra összetételű streccs anyagból készítjük. A rugalmasságából fakadóan az asztal-, szék- és koktélasztal huzatok nehezebben gyűrődnek (vasalásmentesek, praktikusak), szilárdak és kopásállóak, ezáltal pedig tartósabbak is. A műanyaggal megerősített beakasztós lábrész pedig még tovább növel a spandex huzat tartósságán.

Spandex asztalhuzat., székhuzat

A spandex huzatok ráadásul a széles méret-, anyag- és színválaszték miatt jóval változatosabban variálhatóak és egyénre (vagy hangulatra) szabhatóak. Lehetőség van az egyébként fehér huzathoz színes kupakot (azaz az asztallap fedését) választani. +1 tipp: ha a fehér huzatokat alulról (esetleg színes fénnyel) megvilágítja, az még többet dobhat az asztalok és székek megjelenésén!

Díszítse székeit, koktélasztalait vagy akár sörpadjait spandex huzatokkal! Válasszon egyedi színeket, jelenítse meg logóját, emblémáját hímzéssel, és garantáltan sokáig emlékezni fognak vendégei rendezvényeire!

Vendtex Kft.

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

0