A kockás abrosz örökdarab – ahogy a fehér is

Varró Zoltánnal beszélgettünk korábban arról, hogy bármennyire is retronak hat, a kockás abrosz bizony nem megy ki a divatból. Azonban bármennyire is örök klasszikus, megvannak azok az étteremtípusok, melyeknek ajánlott, és azok is, amiknek már-már tilos ezt a fajta asztalterítőt használni. Kiknek ajánljuk tehát a kockás abroszt? Kiknek inkább fehér asztalterítőt? És mi a helyzet a többi mintával? Ezekben a kérdésekben adunk tanácsot, és megnézzük, milyen lehetőségek vannak szennytaszító éttermi abrosz gyártásra.

Kiknek ajánljuk a kockás abroszt?

A kockás abrosz 100 éve is ott volt az asztalokon, és 100 év múlva is ott lesz. Viszont nem mindegy, hogy mely éttermek asztalait terítjük vele. Ez az éttermi asztalterítő tökéletesen illik egy magyar vagy olasz bisztróba, azonban egy magasabb kategóriájú helyen már kevésbé elfogadható – egyszerűen nem illik a környezetbe.

Örök igazság, hogy mindig olyan éttermi textíliákat válasszon elsősorban, melyek illenek a stílusához – ne pedig a divat legyen az irányadó. A kockás terítőre azonban mindkét állítás igaz: mindig divatos, és tökéletesen illeszkedik a magyaros és olasz hangulathoz egyaránt.

Szennytaszító kockás asztalterítő

A szennytaszító kockás abroszt azonban nem (csak) klasszikus éttermeknek ajánljuk. A különböző közintézmények (iskolák, óvodák, idősek otthona) étkezőiben sokkal kihasználhatóbb ez a típusú asztalterítő – hiszen ezeken a helyeken gyakrabban fordulnak elő a foltok, szennyeződések a terítőn.

A víz-, olaj- és szennytaszító kikészítésnek köszönhetően a szennyeződések kevésbé képesek megkötődni az anyagon, ahogy a nedvesség sem szívódik fel olyan mértékben, mint egy hagyományos éttermi asztalterítőn. Éppen ezért nem csak a különböző menzákon, hanem kerthelyiségben, szabad ég alatt is hosszú távon használhatók.

Szennytaszító abrosz

Mielőtt kisebb vagy nagyobb mennyiségben beszerezné éttermének asztalterítőit, győződjön meg a minőségről már a kínálat feltérképezése során! Igényelje mintakollekcióinkat: az ezekben található anyagminták és munkatársaink segítségével magabiztosan választhatja ki azt a szennytaszító vagy hagyományos alapanyagot, mely minden részletre (tapintásra, esztétikára, mosásra és kezelésre) kiterjedően a leginkább kielégíti majd ön és vendégei igényeit egyaránt.

Fehér asztalterítő az elegancia jegyében

Ahogy örök igazság az, hogy a kockás abrosz soha nem megy ki a divatból, úgy az is biztos, hogy valami minél egyszerűbb, annál nagyszerűbb. Éppen ezért bátran ki merjük jelenteni, hogy a fehér abrosz a magasabb kategóriájú éttermek védjegye. A minimalista letisztultság eleganciát, luxust sugároz már önmagában is. Ráadásul szinte bármilyen enteriőrbe képes beilleszkedni, és nagyszerűen variálható más éttermi textíliákkal is – legyen szó napronról vagy szalvétáról.

Ha tehát az ön étterme luxus életérzést szeretne közvetíteni, ne kezdjen el a különböző minták között válogatni. Válasszon fehér damaszt terítőt – vagy akár szatént, selyemszatént, az étterem stílusától függően -, hogy ne csak az ételek minősége, hanem az asztal is eleganciát és magas színvonalat tükrözhessen.

Mintás és színes abroszok óriási választéka

Se nem kockás, se nem fehér? Egyik sem az, ami igazán beleillene éttermének enteriőrjébe? Ha úgy érzi, a mintás és színes éttermi asztalterítők sokkal inkább kifejeznék a stílusát, akkor sem kell kompromisszumokat kötnie. Ma már minták és színek korlátlan választéka áll a rendelkezésére – akár katalógusainkból választ, akár saját maga által tervezett mintát szeretne viszontlátni asztalterítőin.

Mintás asztalterítők széles választéka

Persze tudjuk, mindenkinek jól esik, ha nem kell teljes áron megvásárolnia éttermének (vagy szállodájának) textíliáit. Azonban – természetesen – nem szeretnénk lemondani a minőségről sem. Válogasson kifutó akciós termékeink közül, melyeknek listáit éppen frissítettük: minden eddiginél több kedvező árú, de magas minőségű abroszt talál köztük. (Mivel a készletek gyorsan fogynak, kérjük, az aktuálisan elérhető mennyiségről e-mailben érdeklődjön munkatársainknál.)

Kockás, fehér, színes vagy mintás – egy a lényeg: ön és vendégei is elégedettek legyenek a végeredménnyel, az ízlésesen terített asztallal. Válasszon olyan abroszt, mely mind a kinézetében, tapintásában, mind a mosási, kezelési tulajdonságaiban megfelel az ön által képviselt színvonalnak – emellett pedig akár öt évig is kiszolgálják éttermét. Töltse le katalógusainkat (mely mellé megkapja Esettanulmányunkat, ami végigvezeti azokon a kritikus pontokon, amiket érdemes végiggondolni szállodai és éttermi textília beszerzésnél), és kérje akár munkatársaink segítségét helyszíni felmérésben. Így, közösen biztosan megtaláljuk azokat az éttermi textíliákat, melyek hosszú évekig megelégedéssel fognak eltölteni mindenkit, aki az asztalához ül.

Vendtex Kft.

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0