Közeleg a húsvéti hosszúhétvége – éttermi asztali dekoráció az ünnepekre

Minden ünnepi időszakban igyekszünk segíteni önt – hol dekorációs tippekkel, hol pedig különleges ajánlatokkal, kedvezményekkel éttermi és szobai textíliáinkra -, hogy vendégeinek mindig a lehető legkülönlegesebb élményt nyújthassa. Ez azért fontos, mert hiszünk benne, hogy a vendégek elégedettsége nem csak a felszolgált ételeken, a wellness részlegen és a szolgáltatásokon múlik, hanem magán a helyiségek hangulatán, és persze a használt textíliákon is – legyen az ágynemű vagy szalvéta. Mindez pedig húsvétkor sincs másként: ismét hoztunk pár aktuális ötletet, hogyan díszítse fel éttermi asztalait, és csempéssze be a húsvéti hangulatot éttermébe, szállodájába!

Húsvéti asztali dekoráció ötletek éttermi szalvéta, napron és abrosz segítségével

Ha a húsvéti asztali dekorációról van szó, rengeteg embernek egyből a színes, műanyag tojások, műfű és apró porcelán nyulak jutnak az eszébe. A bohókás dekorációs elemek viszont ellensúlyozhatóak, elegánsabbá tehetőek: kis kreativitással és jó minőségű éttermi textíliákkal hangulatos ünnepi teríték kerülhet asztalaira – természetesen az étterem stílusától függően.

Éttermi szalvéta – sokoldalú, funkcionális és dekorációs textília

Ne feledje: az éttermi szalvétának nem csak funkciója van, de íratlan szabály a dekorációs elemként való felhasználása is. Nem véletlen ez, hiszen csak némi kézügyesség kérdése, és a vendégeket már az előétel előtt, az asztalhoz ülés első percében lenyűgözheti az a stílusos esztétika, amivel fogadja őket.

Mi azt szeretnénk, ha ön kitűnne a tömegből, a sok egyforma étterem unalmas soraiból: ideje, hogy az éttermi szalvéták hajtogatását új szintre emelje! Íme, pár ötlet inspiráció gyanánt, amivel feldobhatja, még divatosabbá, stílusosabbá, vagy akár elegánsabbá teheti asztalait.

Válasszon éttermébe nem csak szemkápráztató, de hosszú élettartamú, puha, minőségi szalvétákat – a webáruházunkon keresztül történő rendelését futárszolgálat segítségével akár már 5 munkanapon belül házhoz szállítjuk.

Éttermi és szállodai textília beszerzés az utolsó előtti pillanatban – még nem késő!

Készen áll a húsvéti hosszúhétvégére? Elég szállodai ágynemű, paplanhuzat, éttermi abrosz és frottír törölköző van a raktárban? Ellenőrizze gyorsan most! Ha pedig úgy tapasztalja, hogy bizony, még elkélne 1-2 garnitúra egy-egy éttermi vagy szobai textíliából, akkor sincs még elkésve, hiszen standard méretű és színű textíliák esetén…

  • a webáruházunkból történő rendelését 5 munkanap alatt;
  • raktárkészletről (katalógusaink segítségével) való megrendelését 3 munkanap alatt;
  • és az akciós listákból történő rendelést pedig maximum 3 munkanap alatt szállítjuk házhoz.

Egyedi elképzelése van? Még ezt is elindíthatja, hiszen alapanyag mintáink meggyorsíthatják a döntéshozatalát! Igényelje mintakollekcióinkat, hogy még a megrendelés leadása előtt meggyőződhessen az abrosz, szalvéta vagy akár függöny alapanyagának minőségéről.

Szeretné különlegessé varázsolni éttermét, szállodáját, olyanná, amely máshoz nem hasonlítható? Nincs megvalósíthatatlan elképzelés, csupán kevés információ, de ezen is segítünk: katalógusaink mellé letölthető Esettanulmányunk segít pontosan megfogalmazni igényeit, munkatársaink pedig 25 év tapasztalatával igyekeznek azon, hogy az ön és vendégei igényeinek egyaránt megfelelő textíliákkal szerelje fel éttermét, szállodáját.

Vendtex Kft.

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

0