Esküvői textíliák – a szalvétától a székszoknyáig

Tombol a nyár és az esküvőszezon, és szinte nincs olyan étterem, szálloda vagy kastélyszálló, aki ne rendezne legalább évente egy-két lakodalmat. A házasulandó párok a helyszín kiválasztásánál nem csak a catering és más szolgáltatások alapján döntenek, hanem nagyban befolyásolja őket a helyszín hangulata. De mivel teremthető meg, illetve fokozható a helyszínek hangulata? Kültéri és beltéri  catering textíliák, kifejezetten esküvőkre ajánlva.

Szabadtéri esküvő

Egyre több pár választ olyan helyszínt, ahol a szertartás és az azt követő fogadás a szabad ég alatt zajlik. Ilyenkor nem csak azt a szempontot kell szem előtt tartani, hogy a választott textíliák jól mutassanak, de fontos, hogy ha nem csak egyszer szeretné használni az adott abroszt vagy székhuzatot, akkor az anyagok jól bírják a kültéri igénybevételt.

A szabadtéri textíliáknál kifejezetten fontos, hogy napfényállóak legyenek, mert az UV sugarak – különösen a nyári időszakban – nagymértékben roncsolják magát az anyagot és könnyen kiszívják, fakóvá teszik a színét. Itt meg kell említenünk azt is, hogy léteznek olyan színek, amik jobban bírják a napfényt, és olyanok, amelyek kevésbé. A megfelelő, átgondolt választáshoz javasoljuk, hogy vegye fel velünk a  kapcsolatot, így közösen kiválaszthatjuk az ön és vendégei igényeinek megfelelő textíliákat.

A szabadtéri esküvők esetén nagyobb szabadsággal variálható a helyszín hangulata, mint egy étterem vagy kastélyszálló esetén, ahol a belső építészeti kialakítás adott. Ezért a külső helyszíneken szinte bármilyen hangulat megteremthető, ehhez pedig kiváló segítséget nyújtanak a spandex székhuzatok és székszoknyák. A hozzájuk passzoló asztalszoknyákat 4 féle különböző berakási stílussal kínáljuk: szemberakás, gyémánt, pillangó, harmonika, és berakás nélküli kivitel. Állófogadás esetén díszítse asztalait koktél asztalhuzatokkal.

Exkluzív belső helyszínek

Tegye teljessé exkluzív belső helyszínének megjelenését műselyem szatén, panama, nehézselyem, poliészter vászon asztalszoknyákkal! Az elképzeléseinek és igényeinek megfelelően válogathat a ráncolt, rakott, pánttal rakott, nyelves és íves kivitelek közül, valamint olyan kiegészítőket is biztosítunk a minél kényelmesebb használat és stabil rögzítés érdekében, mint a krómacél és műanyag csipesz, vagy tépőzár. 

A textíliák megválasztása előtt a legfontosabb, hogy egységes stílust teremtsen, mely megfelel az ön és a házasulandó párok igényeinek egyaránt. Ennek érdekében válasszon az asztalszoknyákhoz passzoló székhuzatokat vagy székszoknyákat. Bár vannak kifejezetten esküvőre ajánlott székhuzataink, amennyiben a párnak egyedibb igényei lennének, van lehetősége mintás kivitelek között is válogatni: új kollekciót fejlesztettünk ki nyomtatott minták nagy választékával, amelyek hozzájárulnak a kívánt egyediség kialakításához. A kollekció eléréséhez kérjük, lépjen kapcsolatba velünk. Ahhoz pedig, hogy az ön igényeinek is megfelelő anyagokat tudja kiválasztani, ezzel biztosítva azt, hogy akár évekig használhassa különböző rendezvényein a textíliákat, igényelje mintakollekciónkat, mely tartalmazza a mosási-kezelési útmutatókat is!

Esküvői dekoráció textíliákkal

Ha esküvői dekorációra gondolunk, nagyrészt virágok, lampionok, gyertyák jutnak eszünkbe. Azonban érdemes kihasználni a textíliák adta lehetőségeket is, amelyek önmagukban is képesek díszíteni a teret a legapróbb részletekig.

szék- és asztalszoknyák, valamint –huzatok már önmagukban is mutatósak tudnak lenni. Viszont nem szabad megfeledkezni a legapróbb részletről, a szalvétáról sem. Hatalmas, azonnal elérhető szalvétakínálatunkban a damaszttól kezdve a dekorszalvétáig rengeteg anyag, szín és díszítés közül választhat. Szorítson akármennyire is az idő, a rendelés elküldésétől számítva a lehető legrövidebb időn belül ki tudjuk szállítani az ön által megálmodott szalvétákat. 

Díszítse különleges módon az asztalt, tegyen meg mindent annak érdekében, hogy szebbé varázsolja vendégei különleges napját.

Esküvőszervezés bármely évszakban

Biztosítsa önmaga számára, hogy ne tudják meglepni semmikor, semmilyen kéréssel. Válassza a Vend-Tex Kft.-t textilbeszállítójának – a szalvétától a székszoknyáig – és mi a bizalmáért cserébe az ön igényeinek maximálisan megfelelő megoldást kínálunk az ön számára, a lehető legrövidebb időn belül.

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA, TÖLTSE LE KATALÓGUSAINKAT! IGÉNYELJE ESETTANULMÁNYUNKAT, MELY SEGÍTI ÖNT ABBAN, HOGY MINÉL PONTOSABBAN MEG TUDJA FOGALMAZNI IGÉNYEIT, VAGY VÁLOGASSON AKCIÓS KIFUTÓ TERMÉKEINK KÖZÜL!

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

0